Ponořte se do světa virtuální reality

(Inzerce) Samsung s novými smartphony Galaxy S7 a S7 edge rozpoutal revoluci ve virtuální realitě a pokud si jej v Mobil Pohotovosti předobjednáte, získáte brýle Gear VR.

V Barceloně představené nejnovější generace Samsung Galaxy S7 a S7 edge  opět překonaly všechna očekávání. A také předobjednávková nabídka je nevídaná:  získáte k nim brýle Gear VR a hned 11. března se tak budete moci ponořit do světa virtuální reality.

Klepněte pro větší obrázek

Na vlajkové prodejně Praha 5 Anděl  si už nyní můžete Galaxy S7 a Gear VR na vlastní kůži vyzkoušet. Tato prodejna Mobil Pohotovosti, mimo jiné, disponuje 16 prodejními místy, více než stovkou živě vystavených telefonů a možností okamžitého odkoupení Vašeho stávajícího telefonu.

Klepněte pro větší obrázek

Co přináší nová generace Galaxy? 5,1 palcový S7 a zakřivený 5,5 palcový S7 edge jsou lepší ve všech oblastech a reagují na zpětnou vazbu majitelů předchozích generací. Přinášejí jednotné vnitřní uložiště s 32 GB a podporu micro SD, přidávají IP68 certifikaci s odolnosti vůči prachu a vodě s plným ponořením, a výrazně vylepšují fotoaparát. Ten již není vystouplý z těla, má rekordně vysokou světelnost a rychlost ostření a přidává technologii Dual Pixel pro ještě lepší snímky za jakýchkoliv podmínek.

SuperAMOLED QHD (2560 x 1440 pixelů) displej je nově neustále aktivní a ukazuje informace jako čas a upozornění na zmeškané události jako hovor či zpráva. Telefony jsou poháněny nejnovější generaci osmijádrového procesoru a mají k dispozici obrovských 4 GB RAM.

Kapacita baterie zvýšila na 3000 mAh (S7), respektive 3600 mAh (S7 edge), bezdrátové nabíjení je přímo zabudované v těle telefonů a aplikována byla technologie rychlého dobíjení, můžete se tak konečně přestat starat o výdrž.

Klepněte pro větší obrázek

Při představení telefonu na pódiu vystoupil CEO Facebooku Mark Zuckerberg a předvedl se společností Samsung možnosti virtuální reality a 360 stupňového videa. Tyto unikátní technologie si můžete užít vy sami na Galaxy S7 a S7 edge a to bez žádné investice navíc díky dárku ke každé předobjednávce, brýlím Gear VR v hodnotě 3 490 Kč. Nic Vám tak nebude bránit v ponoření se do světa virtuální reality.

Na rozdíl od konkurence Samsung mezigeneračně nepodražil, Galaxy S7 se tak prodává za 19 790 Kč a S7 edge za 22 590 Kč. Pokud máte starší generaci či jiný telefon, Mobil Pohotovost vám nabízí výhodné odkoupení stávajícího telefonu.

K osobnímu odběru Vás Mobil Pohotovost zve přednostně do své vlajkové prodejny Praha 5 Anděl, kde si užijete nákup bez front a čekání.

Klepněte pro větší obrázek
Další článek: T-Mobile připojí k internetu i starší auta. Stačí k tomu malá krabička

Témata článku: Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 64GB, Samsung Galaxy S7 Active, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S7 Edge 64GB