Potřebujete poradit, jaké internetové připojení zvolit?

(placená inzerce) Současný trh nabízí velkou škálu internetového připojení, což je pro uživatele zcela jistě pozitivní stav, který zaručuje rozsáhlou nabídku, jakožto vytváří konkurenční prostředí. Na druhé straně se ovšem uživatelé internetu mohou v této široké nabídce velmi špatně orientovat a mohou se stát „obětí“ marketingových tahů.

Jednotlivé nabídky internetového připojení proto podrobně sledují výzkumné agentury a pravidelně vydávají zprávu o současném trhu. Výzkumná agentura Digimark po právu udělila vysokorychlostnímu internetovému připojení od UPC známku „nejlépe hodnocený internet roku 2005“.

Samozřejmostí internetu od UPC je připojení 24 hodin denně za stálý měsíční paušál, cena již od 399 Kč bez DPH. Z široké nabídky produktů si určitě vybere jak začátečník, tak pokročilý uživatel internetu. Modem získává klient zdarma a profesionální instalaci provede UPC za pouhou korunu. Abyste mohli využívat toto nejvýhodnější vysokorychlostní připojení, nepotřebujete k tomu pevnou telefonní linku. S internetem od UPC tak neplatíte žádný další paušál za telefon!

Známku „nejlépe hodnocený internet roku 2005“ získala služba UPC Internet opodstatněně. Stačí si porovnat náklady na pořízení a první měsíc provozu srovnatelných produktů – chello starter od UPC a ADSL připojení Expres Impuls od Českého Telecomu. Zjistíte sami, jaké připojení je výhodnější.

Služba chelo starter Expres Impuls*
rychlost v kb/s 512/128 512/128
cena (vč.DPH 475 Kč 474,81 Kč
doporučený objem přenášených dat 5 GB měsíc 1 GB/ měsíc
snížení rychlosti po překročení limitu dat 64/64 kb/s 64/64 kkb/s
měsíční platba za telefonní linku 0 Kč 355,81 Kč
náklady na modem 0 Kč 951 Kč
aktivační poplatek 1 Kč 1 178 Kč
kompletní rozšířená instalace 0 Kč 2 986 Kč
celkové měsíční náklady + 1.měsíc provozu** 476 Kč 5 946,62 Kč
* Platnost cen u Českého Telecomu k 26.5.2006. Všechny cenou jsou uváděny s DPH. ** Srovnání nákladu platí pro standardní vybudování prvního koncového místa (zásuvky), při uzavření smlouvy na dobu neurčitou.

Společnost UPC nabízí kromě internetového připojení taktéž příjem kabelové televize a nedávno nově spustila i telefonní služby. S vybraným tarifem služby UPC Telefon můžete dokonce mimo špičku volat zcela zdarma! V rámci sítí UPC je volání zdarma neomezené v době špičky i mimo ni. S cenově zvýhodněným balíčkem služeb internetu, kabelové televize a telefonu může klient ušetřit až 2 388 Kč ročně!

Výhodný balíček internetu, telefonu a kabelové televize
Zahrnuté služby Cena za balíček/měsíc Roční úspora*
chello easy + Freetime 850 Kč 420 Kč
chello light + Freetime + 1 020 Kč 1 068 Kč
chello easy + Freetime + Mini 1 030 Kč 648 Kč
chello easy + Freetime + Klasik 1 299 Kč 900 Kč
chello light + Freetime + Klasik 1 399 Kč 2 388 Kč

S UPC si najde zábavu každý, u televizních obrazovek, při surfování po internetu, jakožto při telefonování s kamarády a známými.

Diskuze (10) Další článek: Minikomunikátor Sony Ericsson M600i míří do obchodů

Témata článku: , , , Pór, Pot, Výhodný balíček, Internetové připojení, Jak, Společnost upc, Výzkumná agentura