Prisma: Vyzkoušejte nový hit internetu

Kdo okamžitě nezačal plnit své zdi a feedy obrázky upravenými v aplikaci Prisma, není „in“.

Tvůrci aplikace Prisma tvrdí, že nejde o pouhý filtr, kterých jsou plné grafické editory, ale ve hře je i umělá inteligence a neuronové sítě, které analyzují obsah obrázku. Výsledkem je čtverec (ideální na Instagram, jako profilový obrázek, ale použít se samozřejmě dá i kdekoliv jinde) a vzhled evokující slavná umělecká díla.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Zdroj: Instagram.com/prisma 

Dost bylo řečí, tady máte pár ukázek a odkaz na App Store. Prisma je zdarma, takže experimentům nic nebrání. …tedy pokud máte iPhone (iPad). Verze pro Android by měla přijít až během nejbližších týdnů. Ještě letos bychom se kromě obrázků měli dočkat také podpory videa.

Diskuze (9) Další článek: Vodafone: Zásadně nové podmínky, které nic zásadního nemění, jsou zde

Témata článku: , , , , , Apple iPhone 4GB, Apple iPhone SE, Čtverec, Hit, Iphone ipad, Giovanni, Nový hit, Nov,