Project Fi: uspěje Google jako virtuál? [komentář]

Můj názor  |  zobrazit i odpovědi (trvale)  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  nových názorů: 3

Názory k článku

25. 04. 2015 21:11

Ameriku neznam, tamni trh mobilnich operatoru je mi vcelku volnej. Nicmene v komentari je zminka, zda-li by mohl jit Google virtual i k nam. Nemohl, nase trojka operatoru to nedovoli stejne jako jinym virtualum haze klacky pod nohy. Ze by dojednal Google s T-Mobilem nejake specialni ceny je nemozne, ikdyby T-Mobile chtel, tak u nas se musi drzet velkoobchodni nabidky stejne pro vsechny, tudiz by sluzba zkrachovala na FUP 100MB nebo silene cene za vyssi limity. A i kdyby Google presto chtel byt virtualem i u nas, nemyslim, ze by ohrozoval jine virtualy, ty jsou v minusu nebo nic nevydelavaji i bez Google.
Mame tu tri typy virtualu. 1. skupina to bere jako doplnek ke svemu podnikani, napriklad Odorik, Voocall, CEZ, Sazka, ... a pocet klientu je zase az tak netrapi. 2. skupina je spise nevirtual, to jest majitelem je klasicky mobilni operator - Mobil.cz, Bleskmobil, Kaktus, ... zde se soustredili predevsim klienti, jejichz utrata je minimalni. 3. klasicky virtualni operator, ani nebudu davat priklady, ale jsou to takovy ti ostatni virtualove, kteri maji dohromady cca. 1% mobilnich klientu, to jest chvili je to jeste bude bavit a pak neziskoveho podnikani nechaji.
Myslim, ze v Google nejsou blbci a u nas virtuala zakladat nebudou, protoze tech 10 lidi, kteri by meli zajem a meli Nexus 6 je nevytrhne.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (2)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor