Repeater je řešením špatného mobilního signálu

(Placená inzerce) Hledáte řešení problému s GSM signálem? Bydlíte v údolí a silný signál můžete sousedům akorát závidět? Nejste sami.

Hledáte řešení problému s GSM signálem? Bydlíte v údolí a silný signál můžete svým sousedům akorát závidět? Vězte, že nejste sami. Podobný problém kupodivu v dnešní době řeší mnoho lidí. Zejména lidé bydlící na venkově, kam už signál z vysílače nedosáhne.

Podobně je tomu i na chalupách a chatách. Avšak problém mohou mít také větší budovy, například kanceláře či výrobní haly, které jsou situovány na okrajích měst a v průmyslových zónách mimo městskou zástavbu, kam již signál není zaveden.

Pokud jste v podobné situaci, máme pro Vás jednoduché a levné řešení! GSM repeater – zesilovač signálu.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Zapojení zvládne i zručný laik

GSM zesilovače jsou v dnešní době dostupné téměř pro každého.Ceny se pohybují v závislosti na velikosti plochy, kterou chcete signálem pokrýt. Na prostory do 100 m2 Vám bude stačit přístroj, jenž pořídíte něco málo přes čtyři a půl tisíce korun.

Navíc zapojení repeateru zvládnete sami, pokud jste jen trochu zruční. Vše, co potřebujete k instalaci, najdete společně s přístrojem v balení včetně návodu. Je třeba dokoupit pouze koaxiální kabel příslušné délky. Externí anténu stačí umístit na střechu či jiné vhodné místo na domě a namířit ji směrem na vysílač. V domě pak umístíte vnitřní anténu – obě pak propojíte koaxiálním kabelem s repeatrem.

Nyní můžete začít přijímat hovory a volat svým přátelům, aniž byste museli pokaždé chodit na nejbližší kopec a chytat signál! Repeater totiž přijímá slabý signál, který zesiluje, a vy si tak můžete užít kvalitní hovor bez šumů a výpadků. Ještě nikdy to nebylo tak jednoduché!

Zkušenosti mluví za vše

Své zkušenosti a útrapy se špatným signálem má také pan Fiala bydlící kousek od Brna. „V naší vesnici vždy býval špatný signál, který kolísal,“ svěřuje se. Při každém hovoru musel chodit do podkroví svého domu k oknu, aby vůbec nějaký signál chytil. To pro něj bylo velmi nepohodlné, neboť se často stávalo, že hovor byl přerušen a nezbývalo mu nic jiného, než vyjít s telefonem na nejbližší vyvýšené místo za domem.

Pan Fiala se rozhodl svůj problém řešit s operátorem, ale zde se pochopení a snahy o zlepšení situace nedočkal. „Když už mi opravdu došly nervy, začal jsem potíže řešit sám a na internetu hledal řešení. Narazil jsem na zesilovač GSM signálu a podle dostupných informací jsem dospěl k názoru, že by to mohlo být řešení.“

Pan Fiala si tedy objednal zesilovač přes internet a za pár dní už mohl přístroj zapojit. „Myslel jsem, že si budu muset na instalaci zavolat odbornou firmu, ale když jsem viděl návod, tak jsem si řekl, že to není tak těžké a že to přeci zvládnu sám,“ směje se. Po zapojení byl překvapen, jak moc lze původně velmi špatný signál zesílit. „Teď už vím, že řešení nemusí být vždy složité. Teď můžu telefonovat z kteréhokoliv místa v domě a nemusím se bát, že se hovor přeruší.“

V podobné situaci je spousta lidí, kteří žijí v signálem špatně pokrytých oblastech. Přitom řešení je na dosah ruky. Zkvalitněte svůj signál a pořiďte si vlastní repeater. Například zesilovač GSM signálu Power Energy Mobile PE900, který seženete v internetovém obchodě www.kabelmanie.cz.

Diskuze (94) Další článek: LG Optimus 2X: megarecenze

Témata článku: , , , Chalupa, Kvalitní hovor, Signál, Špatný signál, Mobilní signál, Vhodné místo, Řešení, Dosah ruky, Mobil, MOBI