Říjnové Mobility plné erotiky

Kromě unikátního Katalogu mobilů, který si v současné době můžete koupit na stáncích, jsme na říjen připravili i další vydání časopisu Mobility. Hlavním lákadlem je srovnání nejlevnějších mobilů, pohled do světa mobilní erotiky a také recenze Motoroly Razr V3 a Nokie 6170.

To samozřejmě není zdaleka všechno, co v říjnových Mobilitách najdete. Připravili jsme pro vás také velkou recenzi Motoroly V180 a Samsungu SGH-E600, několik malých recenzí, poslední díl seriálu Mobilní království a zbrusu nový seriál o globálních operátorech.

Novinky z mobilního světa

Úvodní sekce je jako vždy věnována novinkám. I když čtete pravidelně MobilManii a myslíte si, že všechny novinky bedlivě sledujete, v Mobilitách najdete nové informace a hlavně výtah toho nejdůležitějšího, co se za uplynulý měsíc ve světě mobilů a mobilit událo.

V krátkých recenzích, tedy Prvním pohledem se podíváme na Siemens SF65, Philips 650, Nokie 7260, 7270 a 7280, Nokii 9300 a Sagem myC-4.

Operátoři se v poslední době s uváděním nových služeb zrovna nepřetrhnou. Mobile News jsou tedy o něco kratší než obvykle, ale jako vždy v nich najdete všechny důležité informace.

Témata

Celý svět je prosycen erotikou, a i když jsme odolávali poměrně dlouho, věčně to vydržet nešlo. V říjnových Mobilitách tedy najdete článek o erotice v mobilu, jehož nejžhavější stránku jsme si ani netroufli vystavit na internetu.

Až utratíte všechny peníze za erotiku, na koupi nového mobilu už vám jich asi moc nezbude. Možná vám proto přijde vhod srovnání nejlevnějších telefonů, jehož součástí je i čtyřstránkový podrobný přehled parametrů. Mobility jsou totiž váš nejlepší rádce při výběru nového mobilu.

Posledním dílem věnovaným Sagemu končí seriál o výrobcích mobilních telefonů - Mobilní království. Všechny díly najdete ve formátu PDF na Užitečném cédéčku, které vyjde společně s listopadovým číslem Mobilit.

Ale abyste nebyli smutní, hned v tomto čísle začínáme nový seriál na podobné téma - budeme se věnovat velkým operátorským skupinám.

Po úvodním článku o globálních operátorech se dozvíte všechny důležité informace o skupině T-Mobile, která sice není největší, ale má v Česku zastoupení. Příště se můžete těšit na Vodafone.

Z vašich reakcí víme, že čtenáři seriálu Jak na mobil už zvládli ty nejjednodušší funkce mobilů. Nyní je tedy čas posunout mobilní znalosti zase o kousek dál, tento díl se proto věnuje organizaci času.

O mobilech víme vše

Hitem letošního října je bezpochyby stylová Motorola Razr V3. Myslíme si, že tento telefon je opravdu dobrý, proto jsme mu udělili redakční ocenění Opravdová mobilita a připravili rozsáhlou recenzi.

Recenzi Samsungu SGH-E600 jsme původně chystali už do minulého čísla. Nakonec jsme ji ale nahradili aktuálnějším duelem vysouvacích stylových telefonů, takže o modelu SGH-E600 si můžete přečíst až nyní.

Vítanou změnou v záplavě stále stejných asijských véček je možná až přehnaně hranatá Nokia 6170. Už víme, v čem je jiná, v redakci jsme ji totiž podrobně prozkoumali. 

Motorola V180 je levný telefon véčkové konstrukce, který sice nemá vestavěný fotoaparát, ale zato dobře vypadá a můžete si jej pořídit za bezkonkurenční cenu.

Všechny recenzované telefony a přibližně sto dalších modelů můžete vidět na vlastní oči na veletrhu Invex v Brně. Podrobnější informace o expozici Mobility Hall najdete v tomto článku.

Jsme tu pro vás

Velké oblibě se těší Mobilní servis - rubrika s nejzajímavějšími tipy a triky k mobilním telefonům. Jedná se vlastně o jakousi papírovou verzi internetové poradny.

V říjnovém čísle dále najdete recenze zajímavého mobilního příslušenství, přehled parametrů kapesních počítačů, recenze javových her a spoustu dalších informací o mobilech, mobilní zábavě a mobilních službách.

Příští číslo s cédéčkem

Příští Mobility vyjdou ve čtvrtek 11. listopadu. Připravujeme k nim další Užitečné CD Mobilit, kde najdete nejzajímavější recenze z Mobilit i z MobilManie, přehledy parametrů, dále starší čísla Mobilit ve formátu PDF a spoustu dalších užitečných informací.

V listopadových Mobilitách se můžete těšit na několik článků, které vám usnadní výběr vánočních dárků. Především to bude velké srovnání několika desítek telefonů, přičemž srovnávat budeme každý telefon s každým. Vysvětlíme také, proč si koupit chytrý telefon místo normálního. Navíc napjatě čekáme, jestli T-Mobile dodrží slib a konečně spustí EDGE – v každém případě budeme mít možnost vyzkoušet tuto službu v předstihu, proto o ní připravili článek.

Už nyní pracujeme na recenzích několika telefonů, můžete se těšit například na Nokie 6670, 6260 a 2650, Panasonic X400 a T-Mobile MDA III.

Čekání na nové Mobility si můžete ukrátit četbou Katalogu mobilů, který najdete na stáncích až do konce listopadu. Pokud ho stále ještě nemáte a váháte, zda si ho koupit, můžete si ho napřed prolistovat.

Diskuze (16) Další článek: Intel, Nokia, Symbian: chytré telefony mají budoucnost

Témata článku: Motorola Razr, Motorola Razr V3, Motorola V180, Nokia 6170, Panasonic X400, Philips 650, Sagem myC-4, Siemens SF65, T-Mobile MDA III, MOBI, Mobil, Nový seriál, Příští číslo, Mobilní král