Samsung E530: mazlíček pro ženy (test)

Diskuze čtenářů k článku

Gabi  |  15. 04. 2007 12:05

Lidičky help,já už vážně nevim jak spojit ten tel. s pc,mám Bluetooth adapter i Kabel,měla jsem Pc studio 2,normálně mi to telefon našlo,ale prostě nevim jak posílat něco do tel.,jsou tam dvě ikonky pro posílání melodií a obrázků,ale já je mám šedivé,takže nejdou používat,vůbec tomu nerozumim.Co se týče Bluetooth,tak z telu do pc posílám všechno uplně bez problému,ani k tomu žádný pc studio nepotřebuju,ale prostě jak mám poslat něco z pc do mobilu fakt netušim..Poradíte mi někdo mooc prosím.Můžete mi písnout i na mail nebo na Icq 475-500-029..Předem moc děkuju všem

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
help?  |  07. 12. 2007 12:58

Urgentní pomoc
Pročtěte si diskusi, popř. si od někoho znalého nechte nastavit porty, přes které je E530 k PC připojena.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Evka  |  04. 03. 2007 02:54

Telefonek mám od léta, tedy už půl roku. Již delší dobu sem chci napsat, protože ač jsem pročetla kde co - včetně celé této diskuze, odpovědi na některý svý otázky jsem nenašla.
1. při psaní SMS používám T9, když slovník slovo nezná, dám "přidat" a slovo doklapu po písmenkách. Ovšem v příští zprávě - a někdy už i v té samé o pár slov později, slovník toto slovo opět nezná! Nevíte někdo co s tím?? Docela mě to štve pokaždé znova několikrát denně psát Evka, když mi to nabízí pouze možnosti Fuka Duka! V nastavení mám nastavenu GSM abecedu, vadí mi i to, že pokud se tomu telefonu nějak nezdá že by mohlo být nějaký slovo, kde by po napsaným znaku následoval znak, co právě píšu.. že ten znak prostě nejde napsat. mačkám písmeno a neobjevuje se na displeji nic, přitom jiný znaky to třeba bere. Nechápu. Jde do toho slovníku vůbec něco ukládat???
2. V nákupním košíku (což je asitak jediná použitelná věc ze života žen, ostatní jsem si tak maximálně prohlídla a nejsou mi na nic - vic třeba typ vůně nebo ty kalorie, to je fakt nepoužitelná hovadina), když chci napsat seznam, tak to vyžaduje cenu - jde to nějak obejít? NEchce mi to bez ceny uložit. Většinou napíšu 1 nebo tak, ale štve mě to.. protože si píšu třeba seznam, co si sbalit s sebou na výlet a celkový součet mě opravdu nezajímá. Navíc - kdo si pamatuje ceny všech věcí, co kupuje? Já teda ne.. Další věc - nedá se uložit víc věcí naráz. Když chci napsat seznam, musím napsat jednu položku, vyplnit tu trapnou cenu a pak dát uložit a složitě mačkat vytvoření nové položky. PROČ?
3. Focení v kapse se tu už probíralo, ale nesouhlasím se závěrem, který z toho vyplynul - tedy, že to tlačítko jde ztuha a musí se držet dlouho a teda se to v kapse nemůže stát. Omyl, může a stalo se mi to už víckrát. Pak je docela opruz mazat třeba deset černých fotek.. Navíc když ty fotky nejdou vybrat jich víc naráz a smazat, ale musí se mazat po jedné. Nebo se dá nějak smazat jich víc naráz? Nepřišla jsem na to jak. A vůbec v těch fotkách se hrozně špatně orientuje, pokud chci najít nějakou zprostředka, musím se k ní propracovat přes všechny ostatní a to docela trvá.
4. Vůbec jsem moc nepochopila to rozdělení složek např. u fotek na ty oblíbené, stáhnuté.. podobně je to u videa, zvuku.. Přesunu to z fotek do oblíbených, ale zpátky už to nejde. Při stahování z počítače to zase jde nahrát pouze do stáhnutých, PROČ NEJDE PŘESOUVAT MEZI SLOŽKAMA LIBOVOLNĚ?
5. Podobně je to se složkama na sms zprávy a navíc, když jsem si přesunula zprávy z příchozích do jiné složky, zrušila se mi u těch zpráv informace o dni a čase přijetí zprávy a nahradila se dnem a časem, kdy jsem ty zprávy přesunula. TO ALE PŘECE NIKOHO NEZAJÍMÁ!! Nevim, jestli se to dá někde nastavit? Pochybuju..
6. Při posílání sms se mi v tom seznamu "komu" objeví to první políčko už vyplněný, vůbec nevím, jak se to stalo, prostě je tam číslo, na který skoro nepíšu, nijak jsem ho tam nezvolila ani nevybrala, bylo tam už od první chvíle a určitě jsem na ně neposílala první zprávu z tohoto telefonu. Nechápu, podle čeho ten telefon vybral zrovna tohle číslo a nemůžu se ho zbavit, musím při každým posílání to číslo prve smazat a pak teprve ho nahradit nějakým jiným, což je fakt úmorný. NEVÍTE NĚKDO, JAK SE DÁ TOHO ČÍSLA ZBAVIT??
7. Někde jsem četla, jak si kdosi liboval, že se dá (pochopila jsem že přímo v telefonu, ale možná myslel pomocí nějakého prográmku) vybrat z písničky část, kterou chci použít jako zvonění. Opravdu jsem nepřišla na to, kde jak se to dělá. V telefonu vůbec.. a ty prográmky, co k tomu mám, co jsem si nainstalovala ke kabelu-- nějaký samsung pc studio - mi připadá dost ubohej. Musím na tohle mít nějakej jinej program nebo jak se to dělá?
8. Jak tu kdosi zmínil, hlasová poznámka nahrává brutálně potichu. Chtěla jsem si něco nahrát a dát jako zvonění, ale o tom si můžu nechat tak leda zdát. Nechápu to, je to slyšet jen, když si to dám k uchu. Stejně tak, když jsem si nastavila jako zvonění mp3, hrálo to strašně potichu. Dá se s tím něco dělat?
9. Zmeškaný hovory už tu byly omílány stopadesátkrát. Myslela jsem, že mi to nebude až tak vadit, ale docela mi to vadí. Kolikrát se stane, že jen mrknu na mobil a nezkoumám ho zevnitř.. Fakt nechápu, jakou to má logiku, mohli tam dat aspoň telefonek do té horní lišty, co svítí pořád. No asi se jim už tam nevlezl.
10. A nerozdělenej seznam kontaktů sim a telefonu mě taky docela štve.. mám tam všecko dvakrát a kdo se pak v tom má vyznat.
11. Od foťáku jsem nečekala žádný zázraky, jen tak, když náhodou něco budu potřebovat vyfotit. Když je dobré osvětlení, tak mě někdy až překvapuje, ale jak je jen trochu pod mrakem, vypadá to strašně, barvy jsou úplně ujetý a pokud se někdo po tmě snaží použít blesk, vyjdou z toho pěkně nezdravě zelený ksichty. To bych všechno tak nějak čekala, přece jen je to telefon, ne foťák. Ale co mi trochu vadí, že se s tím nedá moc vyfotit text. Myslela jsem, že si tak nějaký letáčky, plakátky, abych je nemusela opisovat vyfotím.. no kolikrát se mi ale stane, že to pak vůbec nejde přečíst, zvlášť, když je to menší písmo, tak není skoro šance. Přítel mi poradil fotit text z větší dálky radši se zoomem, ale není to o moc lepší ani tak.
I když to tak nevypadá, jsem s telefonem přece jenom spokojená. Je hrozně milej a už když jsem si ho kupovala, věděla jsem, že nádhernej design je na úkor funkčnosti, byla jsem s tím smířená. Přesto mě mrzí, že některý funkce by nebylo složitý dotáhnout, kdyby se jen někomu chtělo. no ale možná je to jen tím, že nevím, kde mám příslušný nastavení hledat, proto se obracím na Vás, snad budete vědět něco víc než já.. Předpokládám, když třeba s tou T9 to tu nikdo neřešil, že to snad spravit jde.
Evka.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Marcela  |  27. 02. 2007 23:12

Píše se tady, že vnější displej nezobrazuje nepřijaté hovory. To jako vůbec? Nikdy nikde? Tak to mě teď trochu odradilo od jeho koupě. Občas mobil nemohu zvednout a na nepřijaté hovory pak volám zpátky.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
miki  |  24. 03. 2007 21:57

zobrazuje...na vnějším displeji jen asi 3 sekundy ,ale na vnitřním pořád

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
rk  |  14. 02. 2007 21:44

Čau, někdy velmi občas se mi stane, že při ukončení hovoru zůstane telefon viset na volací obrazovce. Na pravo položka přidržet, při jejímž použití to vyhodí hlášku Žádný aktivní hovor. Na levo položka Menu, kde jsou nějaké volby, ale nic, čím by to šlo vypnout. Je to jako kdyby hovor stále pokračoval, ale nejde ukončit Jediné čím se toho jde zbavit, je vyndat baterii. Nevíte někdo co s tím.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Ivcca  |  07. 02. 2007 12:08

Ahoj všichni, tak jsem taky už od včerejšku majitelkou tohoto skvostu a jsem naprosto unešena. Dříve jsem měla výhradně Sony Ericssony, ale tento kousek jsem stále toužila mít, ale byl velmi drahý (kolem 9.000,-, tuším). No, sehnala jsem možná jeden z posledních malinových kousků, a to za 5500,- a jsem unešená, protože se moje skoro dvouroční čekání opravdu vyplatilo. Taky se mi moc nelíbí ta oranžovo-bílá verze, nemluvě o té hnědé a zelené, které jsou vyobrazeny na krabici. Jsem ráda, že se tu neprodává v těchto barvách. Mám menší problémy s nastavením MMS a GPRS, vše jsem udělala podle podrobného návodu na stránkách 02 (jsem na paušálu) a nějak se mi nedaří to celé rozchodit, tak jsem zvědavá, jestli ještě nevyhořím s Bluetooth a propojováním s PC a notebookem

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
vdrunka  |  31. 01. 2007 11:33

ahoj,
chtěla jsem se zeptat, protože přemýšlím o koupi tohohle telefonu, ale pořád se nemůžu rozhodnout mezi tady tím a SE K610i (červená verze).
Jak jsou v toto telefonu ty vzory vzhledů, tak tam jsou jen 4(červená, zelená..) to zmanená, že si nemůžu třeba stáhnout jinej?
A taky bych chtěla poprosit o případné info k tomuhle telefonu, třeba nějaký problémy, nebo tak, pořád se nemůžu rozhodnout jakej si koupit, moc díky :)
Vdrunka

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Míša  |  26. 12. 2006 19:48

Potřebovala bych zjistit jak do tohoto telefonu nahrát hru přes bluetooth.Vždycky ji musím stáhnout do složky ostatní soubory.Ale pak už nejde nainstalovat.Prosím poraďte někdo a pošlete mi na mejl miki.55@centrum.cz podrobný návod.předem děkuju

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Kamushka  |  26. 12. 2006 14:20

Mohla bych mít jednu menší otázku..?
Moje kamoška má samsung x660 a když si chce dat fotku jako tapetu, tak si může vybrat...buď obrázek přes celou obrazowku a nebo menší, že dole je ještě barevný pruh a nahoře silný pruh s hodinami..!!Newíte někdo jestli jde nastawit i u 530ky..jde mně jen to menši foto a vypadá to poněkud divně.Předem díky za odpověd..

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Míša  |  01. 11. 2006 08:16

Ahojky, nepřišel jste náhodou někdo na to nastavování upozornění na antikoncepci. V rezenzi píšou, že by to mělo jít u růžového harmonogramu, ale zatím jsem nepřišla jak na to, dík M.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Margaretka  |  03. 09. 2006 16:43

Před časem jsem si posílala na mobil nějaký obrázky s koncovkou .jpg  .Teď jsem si ale zase chtěla poslat nějakej obrázek s touhle koncovkou a ono se mě to vždycky zeptalo jestli to chci přijmout a pak jestli to chci uložit ,ale teď se mě to zeptalo jen jestli ho chci přijmout a nikam se mi to neuložilo.Tak jsem zkoušela poslat obrázek.jpg z mobilu do počítače a v pohodě,ale obráceně to prostě nešlo!!!Nevíte co mám dělat ???

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Sarka  |  15. 08. 2006 21:47

Mam E530 jiz nejaky patek,potrebovala bych uz nove pouzdro,ktere nekolik dni marne shanim,udelala se mi velka dira u zapinani a vubec celkove je takove opotrebovane.Pry se pouzdro dava jen k sadam...Poradi mi nekdo? Predem diky.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Blanka  |  17. 08. 2006 08:44

Ahoj Šárko,můžu  ti nabídnout pouzdro v modré barvě,jestli máš zájem,tak se ozvi

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Mikeska  |  21. 11. 2006 13:56

Ahoj Blanko máš ještě to pouzdro k mání. Pokud jo tak mám zájem, nebo ho má někdo JINÝ?Dík za odpověď. M.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Blanka  |  30. 11. 2006 08:36

to pouzdro pořád jěště mám,tak se ozvi

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Blanka  |  30. 11. 2006 08:37

to pouzdro pořád jěště mám,tak se ozvi

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Blanka  |  30. 11. 2006 08:37

to pouzdro pořád jěště mám,tak se ozvi

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Mikeska  |  11. 12. 2006 08:07

ale jak se mám ozvat,nemám na tebe kontakt promiň, že jsem si odpovědi dřív nevšimla. můj email poletucha2@seznam.cz

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Niky:-)  |  12. 01. 2007 13:43

já mám zájem, jestli ho ještě máš..napiš mi kdyžtak mejla a domluvíme se..

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Babylove  |  01. 08. 2006 09:16

Neni nekde na internetu navod, jak zprovoznit datovy kabel? Vse mam nainstalovano, ale nechce se mi to spojit s mobilem. Diky za odpoved.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
and.:)  |  29. 07. 2006 22:40

Ahoj, chcu se zeptat na vnejsi display: po zavreni telefonu se mi na par sekund zobrazi tapeta s datumem, kterou sem si tam nastavila, ale pak mi zmizi, zobrazim ju leda pridrzenim bocnich sipek, tak se ptam, esi to tak ma byt, nebo mam neco spatne...de to tam nastavit na furt?????????????????????
Prosim odepiste, diky

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
michaela  |  06. 08. 2006 18:36

jo je to normální nemusíš se bát mě to taky dělá a dělá to každému je to tam tak udělané z důvodu úspory baterie. Tak se neboj. ahoj

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
and.:)  |  09. 08. 2006 21:09

moc děkuju

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
and.:)  |  09. 08. 2006 21:09

moc děkuju

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
and.:)  |  09. 08. 2006 21:09

moc děkuju

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
miška  |  26. 07. 2006 13:22

Tak už mám tento telefonek měsíc jsem s ním maximálně spokojená! Tak jestli někdo chcete s něčím poradit tak klidně pište já vám odpovím.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
and.:)  |  29. 07. 2006 22:42

cau, ptam se na ten vnejsi display...je to napsany velkym modrym pismem pod tebou, tak mi zkus prosim poradit, dikyyyyyyyyyyyyyyyyy

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Táňa  |  14. 08. 2006 21:30

Pokud mi přijde smska, zobrazí se její ikona na vnějším displey?? Díky za radu.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
michaela  |  24. 08. 2006 00:39

jo její ikona se zobrazí na vnějším displeji když ti příjde sms ale když budeš mít nepřijatý hovor tak ne.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
maee  |  20. 06. 2006 13:16

Chci si tento Samsung pořídit, ale potřebovala bych vědět, jestli komunikuje i s ostatníma telefonama, když si např. budu chtít poslat fotky a videa ze Sony Ericsonu K700i pomocí blootooth na tento Samsung. Funguje to??? Prosím, poraďte, jestli s tím někdo máte zkušenost. Díky moc za radu !!!!
 

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
zarniwup  |  25. 06. 2006 17:05

Přes bluetooth rozhodně komunikuje se Siemens CX75. Odzkoušeno.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
marty  |  22. 07. 2006 09:43

jj v poho.. s K700i bluetooh slape

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Easko  |  06. 06. 2006 10:51

Tak už se ten zázrak pro ženy dostane i do mých rukou. Už se nemůžu dočkat!!! Doufám, že s ním budu spokojená stejně jako vy!!!
Chtěla jsem se jen ještě zeptat jak je to s displayem? Mám véčko a někdy se mi stane, že mu dlouho trvá než se rozsvítí když ho otevřu... Stává se to i u E530? Děkuju za odpověd!!!

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
bara  |  16. 06. 2006 16:59

Ahoj,tenhle zazrak techniky uz mam pul roku a prozatim se mi jeste nestalo,aby se nerozsvitil,zatim se mi ani nesekl,coz se divim.
preji Ti,at Ti telefonek co nejdele slouzi...ikdyz potom uvidis ze vlastne nenoi tak uzasny jak si myslis...taky sem byla nadsemna a ted mi je spousta funkci spis na obtiz nez pro uzitek.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Blanka  |  21. 04. 2006 20:43

Ahojky, chtěla bych se zeptat jak tento telefon přes bluet. komunikuje s ostatními či s jinými typy telefonů. Slyšela jsem, že starší telefony jde posílat jen telef. seznam. Předem díky

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Adel  |  16. 04. 2006 14:57

Chci se zeptat jak to máte s hlas.pozn. Mě to nahrává fakt potichu. Nevíte jak to mám zhlasit? Slyšim to pak jenom když mobil přiložim k uchu. Díky moc.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
mama  |  21. 04. 2006 16:30

taky by mě to zajímalo,poradte někdo

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Polp  |  07. 04. 2006 11:34

Ahoj.Nevite o nekom kdo by mel zajem o novy mobil SAMSUNG SGH-e530? Stary 14 dnu(koupe 23.3.2006), nepouzivany, zaruka 24 mesicu.PC 7290, prodam za 6800.Nevhodny darek.tel: 603915403

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
nikolette  |  20. 03. 2006 16:12

čau všichni...mam tenhle mobílek už pár týdnů a nemám k němu větší výhrady...ale to pouzdro, co bylo u něj se mi páralo, tak jsem ho dala na reklamaci s tím, že se neví, jestli mi to vezmou...no, a dneska mi volali, že to berou jen jako dárek k telefonu, takže mi dají reklamní šňůrku na mobil jako náhradu ( nevim jak souvisí šňůra s pouzdrem)...nevíte, kde by se to pouzdro dalo sehnat?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Cheridee  |  18. 03. 2006 19:26

Ahojky,
chtela sem si pres bluetooth zkopirovat do pocitace fotky z mobilu. Muj mobil to naslo, ale byly tam jen videa a obrazky, ktery mi nekdo poslal. Ve slozce photos nebyly zadne moje fotky.
Nevite, co s tim? Mam nafocenych pres 200 fotek a posilat je po jednom by bylo celkem narocne

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
zunicka  |  30. 03. 2006 08:30

Ahoj Cheridee,

ked chces kopirovat fotky, musis ich dat zdielat pre bluetooth. Ked si vo fotkach, chod cez Volby do Zdielat pre bluetooth(8) a vyber si Zdielat vsetky.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
jana  |  16. 03. 2006 18:36

ahoj,nekde jsem slysela,ze na tenhle mobil nejdou stahovat hry pres Bluetooth?je to pravda?nevite o tom neco?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Mirka  |  25. 02. 2006 19:36

Mám Samsung E530 od včerejška.
Poraďte
1) jak dostat telefonní seznam z Sony Ericssona T630 na tento Samsung. Je mnohonásobně větší než simkarta.
2) Jde nastavit změnu tel. seznamu jako v jiných telefonech, abych si mohla vybrat - seznam buď jen jména nebo jména a čísla ? Zatím se mi ukazuje jen seznam s jménama a číslama
3) Telefonní seznam - jdou zvětšit písmena? Jsem trochu slepá a jsou hrozně malá - daleko menší než písmena v menu.
4) Totéž platí o SMS. Našla jsem jen zvětšení písmen u jedné konkrétní SMS. Existuje v nastavení, aby to šlo pro všechny a nemuselo se to měnit pokaždé?
5) Zvonění - byla jsem zvyklá, že můj telefon začal zaráz vibrovat a zvonit. Zde se mi nabízí napřed 3x  vibrace a potom zvonění.  Nebo zvonění bez vibrace. Jde s tím něco dělat aby to bylo zaráz?

Jestli ještě přijdu na další problémy, tak se ozvu. Prosím, kdo máte zkušenosti - poraďte !!!

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Mirka  |  25. 02. 2006 20:40

Jó  té pětce jsem našla odpověď v předchozích příspěvcích

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Helena  |  17. 02. 2006 22:10

Prosím poradíte mi - chtěla jsem kamarádce na nokii 6600 poslat obrázek a ono se to nechtělo připojit vůbec :( A přitom ona mi normálně přes bluetooth mohla poslat hned několik obrázků. Ale když jsem chtěla poslat něco já, napsalo to pokaždé, že spojení se nezdařilo... nevíte co s tím?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Lucka  |  12. 02. 2006 16:16

AHOJ LIDI!  PROSÍM POTŘEBOVALA BYCH OD VÁS PORADIT, NEVÍM ZDA SI POŘÍDIT NOKII 6111 NEBO SAMSUNG E530!  PROSÍM ODPOVEDI ZAŠLETE NA E-MAILOVOU ADRESU: xy13yx@seznam.cz 
PŘEDEM VŠEM MOC DĚKUJU!   

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Eima  |  13. 02. 2006 11:07

Doporucovala bych samsung..ta nokie se mi zda strasna...brr..

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
bara  |  14. 02. 2006 16:36

urcite samsung, ikdyz po obtiznem zacatku,kdy se budes snim snazit szit a naucit se s nim zachazet, prichazi pak uz to co mam ted ja a to stereotyp, tak sem z neho byla nadsena a ted uz je to pro me bezna soucast meho zivota, jakobych nikdy nemela jiny mobil...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
renca  |  21. 05. 2006 10:35

Ja som mala tiez tuto dilemu, ale vyhral E530. Ved 24MB a 80MB je dost rozdiel

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Terrynka  |  01. 02. 2006 13:15

tohohle mazlika mam od cervna, laska na prvni pohled.
Netusite nekdo, zda do nej existuje nejaky IM?  Je to jedina vec, ktera me nuti uvazovat o tom, ze ho vymenim za jiny je, ze na nej nemuzu sehnat nejaky komunikacni programek :(
kdybyste nekdo o necem vedel, prosim link na samsung@svistinka.cz, diky :)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Danny  |  01. 02. 2006 07:54

Dá se na tomto telefonu poznat, že mám prošlý hovor, bez toho aniž bych telefon otevřel? Ńa vnějším displeji nezůstává nic, co by signalizovalo prošlý hovor, takže bez otevření se ani nedozvím, zda někdo volal, či ne. Je to v nastavení (a kde, co) nebo to tenhle telefon prostě nepodporuje?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Eima  |  01. 02. 2006 15:06

ZAs takova tragedie to neni. Staci dlouze podrzet naboku tlacitko...a ukaze se ti pocet zmeskanych hovoru...takze ja treba jen vytahnu mobil, ktery mam jeste v obalu, zmacku bocni tlacitko a vidim jestli nekdo volal nebo ne..

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Bara  |  31. 01. 2006 10:01

kdyz si chci nastavit v kalendari rozvr a zadamvsechny potrebne parametry, jako je cas dokonceni a datum, taky cas tahajeni a datum, zakliknu opakovat a budik... chci to ulozit a napise se mi CAS BUDIKU JE PREKROCEN. co s tim... chci si to nastavit na prasky.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Eima  |  31. 01. 2006 14:30

To se mi taky stalo a vubec nechapu, proc to tak je....:(

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Bara  |  01. 02. 2006 14:00

jedna slecna ale tady nekde psala, ze si to tak nastavovala a ze to jde.... tak nevim.asi jsem blba.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Bara  |  01. 02. 2006 14:24

uz sem na to prisla, ten rozvrh musis nastavovat tak, ze datum zahajeni a ukonceni, musi byt nastaveno nejdrive ten nasledujici den(kdyz dnes je 1.2., tak rozvrh muzes nastavit az od 2.2.nejde to nastavit tehdy,kdyz je dnes 1.2. a ty si chces nastavit rozvrh treba od 27.1. do 20.2.musis si to nastavit od 2.2. do 20.2.), tj,ze dnes bys uz rozvrh na dnesni den nemohla ulozit, neslo by to.musis ulozit rozvrh na zitra uz dnes a datum zahajeni a ukonceni musi byt stejne, zmenis jen Do kdy to ma pipat.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Barča  |  24. 01. 2006 18:17

Prosím prosím napište jestli už někdo přišel na to aby analogové hodiny na vnějším displei nemizely po pár vteřinách.děsně mě to štve nebo to snad opravdu nejde?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Eima  |  25. 01. 2006 14:58

NEJDE

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Bara  |  24. 01. 2006 14:23

zdravim, mam maly problem.nejde mi stahnuty realny zvuk pouzit jako zvoneni.at delam, co delam,stale mi to pise, neni dovoleno.a pred nazvem je zvuk oznacen malou kazetkou.nevite nekdo co s tim?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Eima  |  23. 01. 2006 15:09

Chtela bych se zeptat jestli se da tohoto mobilu nahrat i jine vzhledy...tak jak je SE themata(schemata)?
Jinak pokud nekdo znate dobre stranky, kde by se dali stahnout obrazky na tenhle mobil, budu rada..
Jinak na tom foru Samsungu, jsem se nic nedocetla..dokonce nekde i odkazuji na tohle "diskuzni forum", ze je toho tady mnohem vic..

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Cheridee  |  18. 01. 2006 09:37

Ahoj, uz se nekomu podarilo nalezt webove stranky s tapetami a melodiemi pro tento telefon? At hledam jak hledam, nikde nic neni.Diky

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Laura  |  23. 01. 2006 11:42

Můžete mi někdo, prosím Vás, napsat adresu, kde jste si koupili kabel, nikde ho nemohu sehnat, díky!

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Eima  |  23. 01. 2006 15:07

Ja jsem si koupila bluetooth a myslim, ze je to mnohem lepsi nez kabel....

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Katka  |  24. 01. 2006 11:34

Mužeš mi prosím dát info, kde jsi ten bluetooth koupila a jaky typ? Abych nekoupila nejaky a ono to pak neslo propojit...
Diky moc.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Eima  |  25. 01. 2006 14:58

Ja mam presne tenhle   http://www.computershop.cz/eshop/default.asp?mtc=0&cls=stoitem&stiid=5325&stiplname=canyon -usb-adapter-bluetooth-usb-1-1
A funguje perfektne a je to jednoduchy....

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
JoDvo  |  28. 01. 2006 21:02

Zdravím všechny,
datový kabel k Samsungu E530 jsem koupil na http://eshop.datovekabely.com
(USB datový kabel pro telefony Samsung E530 ( kód USB-E530 )- cena 345 Kč

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Bara  |  17. 01. 2006 16:05

Ahojky, chtela sem se zeptat,taky se vam tak vikla do boku ten predni otviraci kryt????

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Laura  |  23. 01. 2006 11:37

Ahoj, to jsem ráda, že nejsem jediná, kdo zkoumá všechno do podrobna, nedalo mi to ovšem a šla jsem se na to zeptat do prodejny Eurotel, pán byl velice ochotný, není to na závadu, dělá to každý mobil.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Eima  |  16. 01. 2006 17:24

ahojky, uz sem to vsemozne hledala, ale nevim jak zprovoznit easy studio..nevim jaky port tam mam dat a jakou rychlost atd...poradite mi nekdo podrobne..??

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
S55  |  17. 01. 2006 00:05

Záleží, zda se připojujete přes kabel, nebo BT.
COM 1 a 2 bývají obv. rezervované pro "klasiku".
USB a bluetooth "sedí" na COM 3 a vyšších.
Rychlost nechte klidně na 115200.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
LENKA  |  12. 01. 2006 22:25

Ahoj, dostala jsem k Vánocům taky tento krásný mobílek a jsem s ním spokojená. I když je pravda, že v některých věcech by mohl být chytřejší (zobrazování zmeškaných hovorů na vnějším displaji aj.), ale mám ho ráda Mám však pár otázek, na něž jsem nenašla odpověď v návodu, odpovězte prosím, na co znáte odpověď:
1) Lze nastavit taková základní věc, tj. aby telefon při zvonění zároveň vybroval a zároveň vyzváněl? Našla jsem pouze funkci samotné vibrace, samotného zvonění a nejdřív 3x vibrace a pak zvonění, ale přeci to musí fungovat také dohromady, nebo to tak funguje jenom, pokud si zvolíte virbující melodii? (to by bylo hloupé)
2) Dál se chci zeptat, jestli ten růžový kalendář funguje tak, jak bylo zde psáno. Člověk tam zadá datum poslední menstruace a ono mu to vyplázne plodné a neplodné dny. To je fajn Ale proč to musí každý měsíc zadávat znovu, když mu člověk dá pravidelný cyklus - to by si snad mohl pamatovat a udělat "rozpis" třeba na víc měsíců dopředu, než jen na jeden.
A k tomu se váže i tahle věc - bylo psáno, že mobil umí upozorňovat, kdy zapít pilulku - nezdá se mi, že by tuto funkci ženský svět obsahoval. Pokud tím tedy nebylo myšleno nastavit si denní budík -  to je ovšem dost podstatný rozdíl (to umí každý mobil)...?
3) Je možné nějak nastavit, aby se rozepsaná smska sama od sebe ukládala při psaní, takže když zavřu horní kryt, zůstane uložená v konceptech. Třeba, když potřebuju přerušit psaní sms (rychle) a potřebuju zavřít telefon, nechci sé pokaždé zdržovat s "menu" a ukládáním . . . Asi budu muset, co?
4) Umí psát v smskách hvězdičky * * * ???
Přešla jsem ze Sony Ericssona T68i, který byl "velmi chytrý", proto asi očekávám od tohoto krasavce mnoho - holt svaly nejsou všechno...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
VĚDEC  |  13. 01. 2006 12:26

NAZDÁREK - TAKŽE:
 
AD1/ JE TO TAK - BOHUŽEL
AD2/ PRAVDĚPODOBNĚ JE TO TAKÉ TAK - I KDYŽ NEMOHU POSOUDIT JAK JE TO S PILULKOU
AD3/ BOHUŽEL NEJDE
AD4/ JISTĚ
A S TÍM PŘECHODEM - PŘEŠLA JSI Z MULTIMEDIÁLNÍHO TELEFONU NA STYLOVÝ A O TOM TO JE - TAMTEN BYL CHYTRÝ A TENHLE PĚKNÝ

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
S55  |  13. 01. 2006 21:03

Vibrace 1 zvonění - musí být obsaženo v melodii.
Pilulka nejde.
* napíšete tak, že při psaní SMS podržíte křížek a v okně symbolů listujete dolů, až tu hvězdičku uvidíte

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
S55  |  13. 01. 2006 21:03

Vibrace + zvonění - musí být obsaženo v melodii.
Pilulka nejde.
* napíšete tak, že při psaní SMS podržíte křížek a v okně symbolů listujete dolů, až tu hvězdičku uvidíte

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Katka  |  16. 01. 2006 15:49

Ad 2)
S tou pilulkou jsem to taky resila pekne dlouho a byla nastvana na ruzovy harmonogram, ktery je tam vylozene na pr...!!
Ale vyresila jsemto kulisacky. Pres nastaveni v kalendari - rozvrh. Zadas datum  a cas zahajeni (kdy zacinas brat tabletku), datum ukonceni se rovna datum zahajeni (nevim proc, ale nefunguje jinak budik), cas nastavit treba o par minut pozdeji naz zahajovaci. Zaskrnout budik, zaskrtnout opakovani a opakovani kazdy den az do a ted nastavit posledni den, kdy si vezmes v cyklu tabletku. Pak nastavis na dalsi mesic znova.
Na prvni pohled trochu slozite, ale ted si kazdy mesic nastavim jen jednou a uz nic neresis. prestane upozornovat, kdyz si tabletku neberes, upozorni, kdyz si ji mas vzit.
Skvele!!!
To muj minuly mobil umel nastavit jen pres denni budik. Tenhle je v tom lepsi. I kdyz chlapi to asi neoceni. Oni ty deti totiz potom pripadne nemusi tolik resit, ze? :o))

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
noiser  |  08. 01. 2006 20:13

Ahoj,chci se zeptat, jestli kdyz volate (ja mam oskara) a ztratite signal,tak se vam automaticky vypne hovor jako mne .Problem je v tom,ze sem treba na signalu a nehnu se, a najednou se hovor vypne,kouknu na display a signal zadny,a za par vterin zase je.Nevim jestli je to vada samsungu,nebo jen meho tel.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Paja  |  03. 01. 2006 16:41

Dobrý den.mám tento mobil,ale nejsem schopný zprovoznit Bluetooth.Pro připojení k čemu koliv to po mě chce PIN kod pro připojení.Bohužel nevím co je to za PIN kód a kde ho získat.Děkuji všem za radu

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
krivacek  |  03. 01. 2006 21:20

 PIN získáš ve svojí hlavě . Na jedno zařízení zadej např. 1111 a na druhým taky. Zkrátka musíš zvolit dvakrát ten samý řetězec.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Helena  |  03. 01. 2006 22:09

Taky mi to poprvé vrtalo hlavou, ale sem postupovala metodou pokus omyl a vyšlo :))

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Eima  |  04. 01. 2006 15:10

Myslim ze staci kdyz si zrusis bezpecnost(nevim ted z hlavy jak se ta polozka jmenuje), ale nemusis..Jak uz tu bylo psany na kazdem pristroji zadej stejne cislo a mas to..

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
JoDvo  |  07. 01. 2006 16:44

Zdravím všechny,budoucí snacha dostala k vánocům také Samsung E-530.Všechno jsem rozchodil přes PC
Funguje to všechno jak má ale problém je v tom přehrávání MP3 se zavřeným telefonem.Použil jsem všechny rady co jsem tady
vyčetl (přesunout skladby do seznamu skladeb,deaktivace horního krytu ) ale pořád je to stejný - při zavření horního krytu přestane hrát.Kde dělám chybu? Poraďte.Dík.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
VĚDEC  |  08. 01. 2006 01:21

POKUD MÁŠ MP3 S SEZNAMU SKLADEB TAK UŽ MÁŠ VŠE OK. JEN NESMÍŠ HUDBU POUŠTĚT PŘES POLOŽKU SRÁVCE SOUBORŮ, ALE PŘES PŘEHRÁVAČ - SICE TO VE FINÁLE VYPADÁ NA DISPLEJI STEJNĚ, ALE ROZDÍL JE PRÁVĚ V TOM, ŽE TO HRAJE I ZAVŘENÉ JINAK JE TOPŘI ZÁKLADNÍM DISPLEJI  KŘÍŽOVÝM TLAČÍTKEM NAHORU.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
JoDvo  |  08. 01. 2006 16:31

Omlouvám se že odpovídám až tak pozdě ale Samsung nebyl do teď doma , takže jsem to nemohl vyzkoušet.
Udělal jsem to podle Tvé rady a funguje to .Dík.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Helena  |  02. 01. 2006 20:03

Pokud mám nastaveno, že telfon zvedám otevřením mobilu, jde hovor nějak odmítnout? Nebo musím jen ztišit a čekat až to položí ten druhý?
A ještě dotaz k vnějšímu displayi - analogické hodiny nebo jiná tapeta tam zůstává jen pár vteřin a jinak to nastavit nejde, že? Jak jsem se tu dočetla, nikdo nepřišel na něco jiného...
A je možné nastavit, aby se jméno volajícího zobrazovalo na vnějším displayi nahoře nebo jde jen dole? Protože by vypadalo asi tochu líp, kdyby měli jméno na čele než přes pusu :)) myslím na fotkách co mám přiřazené k číslu...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
tankk  |  02. 01. 2006 09:24

Ahoj,
nevíte někdo zda jde zablokovat tlačítko fotoaparátu? U starších modelů samsungu se přítelkyni stávalo a stává, že fotí když nechce - když má telefon v kapse..... pak nestačí mazat černé fotky... :o) nepřišli jsme na to jak tlačítko fotoaparátu zablokovat. Nevíte někdo zda to u tohoto modelu jde?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Helena  |  03. 01. 2006 22:03

Když je telefon zavřený, tak tlačítko fotoaparátu nereaguje (nic se nestane, když se zmáčkne) a nemyslím si, že přítelkyně v kapse nosí mobil otevřený ;)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
krivacek  |  03. 01. 2006 22:19

Když je mobil zavřený,ta můžeš samozřjemě taky fotit. Třeba sama sebe při různých "činnostech". Vnější displej je jako hledáček.
Ovšem v obou případech

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
krivacek  |  03. 01. 2006 22:19

Když je mobil zavřený,ta můžeš samozřjemě taky fotit. Třeba sama sebe při různých "činnostech". Vnější displej je jako hledáček.
Ovšem v obou případech je t

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
krivacek  |  03. 01. 2006 22:19

Když je mobil zavřený,ta můžeš samozřjemě taky fotit. Třeba sama sebe při různých "činnostech". Vnější displej je jako hledáček.
Ovšem v obou případech je třeba

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
krivacek  |  03. 01. 2006 22:19

Když je mobil zavřený,ta můžeš samozřjemě taky fotit. Třeba sama sebe při různých "činnostech". Vnější displej je jako hledáček.
Ovšem v obou případech je třeba třeba

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
krivacek  |  03. 01. 2006 22:19

Když je mobil zavřený,ta můžeš samozřjemě taky fotit. Třeba sama sebe při různých "činnostech". Vnější displej je jako hledáček.
Ovšem v obou případech je třeba třeba tlačítko

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
krivacek  |  03. 01. 2006 22:20

Když je mobil zavřený,ta můžeš samozřjemě taky fotit. Třeba sama sebe při různých "činnostech". Vnější displej je jako hledáček.
Ovšem v obou případech je třeba třeba tlačítko mačkat

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
krivacek  |  03. 01. 2006 22:20

Když je mobil zavřený,ta můžeš samozřjemě taky fotit. Třeba sama sebe při různých "činnostech". Vnější displej je jako hledáček.
Ovšem v obou případech je třeba třeba tlačítko mačkat dost

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
krivacek  |  03. 01. 2006 22:20

Když je mobil zavřený,ta můžeš samozřjemě taky fotit. Třeba sama sebe při různých "činnostech". Vnější displej je jako hledáček.
Ovšem v obou případech je třeba třeba tlačítko mačkat dost silně

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
krivacek  |  03. 01. 2006 22:20

Když je mobil zavřený,ta můžeš samozřjemě taky fotit. Třeba sama sebe při různých "činnostech". Vnější displej je jako hledáček.
Ovšem v obou případech je třeba třeba tlačítko mačkat dost silně a

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
krivacek  |  03. 01. 2006 22:20

Když je mobil zavřený,ta můžeš samozřjemě taky fotit. Třeba sama sebe při různých "činnostech". Vnější displej je jako hledáček.
Ovšem v obou případech je třeba třeba tlačítko mačkat dost silně a snad

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
krivacek  |  03. 01. 2006 22:20

Když je mobil zavřený,ta můžeš samozřjemě taky fotit. Třeba sama sebe při různých "činnostech". Vnější displej je jako hledáček.
Ovšem v obou případech je třeba třeba tlačítko mačkat dost silně a snad se

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
krivacek  |  03. 01. 2006 22:20

Když je mobil zavřený,ta můžeš samozřjemě taky fotit. Třeba sama sebe při různých "činnostech". Vnější displej je jako hledáček.
Ovšem v obou případech je třeba třeba tlačítko mačkat dost silně a snad se v

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
krivacek  |  03. 01. 2006 22:20

Když je mobil zavřený,ta můžeš samozřjemě taky fotit. Třeba sama sebe při různých "činnostech". Vnější displej je jako hledáček.
Ovšem v obou případech je třeba třeba tlačítko mačkat dost silně a snad se v kapse

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
krivacek  |  03. 01. 2006 22:20

Když je mobil zavřený,ta můžeš samozřjemě taky fotit. Třeba sama sebe při různých "činnostech". Vnější displej je jako hledáček.
Ovšem v obou případech je třeba třeba tlačítko mačkat dost silně a snad se v kapse ani

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
krivacek  |  03. 01. 2006 22:20

Když je mobil zavřený,ta můžeš samozřjemě taky fotit. Třeba sama sebe při různých "činnostech". Vnější displej je jako hledáček.
Ovšem v obou případech je třeba třeba tlačítko mačkat dost silně a snad se v kapse ani nedá s

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Cheridee  |  29. 12. 2005 12:43

Cau, podařilo se někomu změnit délku šňůrky u přiložených sluchátek? Šňůrka u levýho sluchátka je dlouhá asi 10 cm a u pravýho asi 50 cm. Mě se nepodařilo tenhle nepoměr upravit. Jde to vůbec? Díky moc za odpověd na tuto debilní otázku , ale fakt si nevím rady
A ještě se chci zeptat, když sem si stáhla software pro spojení mobilu s PC, co se s tím dál má udělat, aby to fungovalo? Holt sem holka, tak fakt nevím  

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Eima  |  29. 12. 2005 21:10

Ahojky...sluchatka jsem zatim radej neskoumala...ted je moje MALINKA(malinova barva :)) v Praze v servisu(je mi silene smutno)..
kouopili jsme bluetooth a naistalovali(asi 5minut to trvalo) a sup pripojili jsme se na PC hned 3 mobily...takze jak tu vsichni popisuji ruzne problemy a instalace divnejch programku, tak mi jen koupili "modrej zub" a je to..

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
S55  |  30. 12. 2005 20:55

SLuchátka nevypadají, že by šla upravit.
Co dělat se SW na PC? Nainstalovat ho do PC!
A pak PC s MT propojit kabelem nebo bluetoothem... zkuste číst diskusi, zkuste něco udělat sama a pak se ptát.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
S55  |  30. 12. 2005 21:14

Sakja, to jsem byl nějak vostrej! ;o)
Když je zítra ten konec roku - co si od zprovoznění SW slibujete? Jestli vám jde o to, abyste posílala MP3 (popř. nějaké obrázky, melodie...) do telefonu, tak vám úplně stačí zprovoznit BT na PC (obv. je ho třeba dokoupit) a pomocí jeho služeb soubory do MT dostanete.
Chcete synchronizovat s Outlookem (pokud Outlook v PC nemáte, nejdříve ho naistalujte!)? Chcete zálohovat telefonní seznam, upomínky atd.? Tak naistalujte SW (WIDESYNC a EasyStudio 2.0). Propojení ES 2.0 a PC jsem popisoval někde výše.
Anebo nejlépe - někoho oblouzněte, ať tuto robotu provede za vás!

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Eima  |  31. 12. 2005 16:33

Sluchatka jsou normalni...i otec je ma na svym mobilu stejny..ta delsi snurka se da kolem krku..pak se delka vyrovna...=TAK SE NORMALNE SLUCHATKA NOSI...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Helena  |  31. 12. 2005 18:54

Souhlasím :) není chyba, ale záměr. Mně vyhovuje, že může být šňůra za krkem - pod vlasy a není vidět ve výstřihu (šňůra k mobilu vede po straně) :)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Pepe  |  27. 12. 2005 21:00




Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Pepe  |  27. 12. 2005 20:59



Zdravím, chci se zeptat jak mám nacpat do tel mp3?? Z toho co tady čtu mi docházi datový kabel, nebo blutu.to snad ani není pravda , že oni prodávají tel. s přehrávačem mp3 který nefunguje pokud si nekoupím další krámy??
dík za odpoveď.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
VĚDEC  |  28. 12. 2005 01:25

POUŽIJU TVOJE SLOVA : TO SNAD NENÍ PRAVDA ŽE SI TELEFON S MP3 PŘEHRÁVAČEM KOUPÍ I TAKOVÝ ČLOVĚK JAKO TY. A JAK BY SE TAM TY MP3 ASI DOSTALY, ŽE BY TAM PŘIŠLY PROCHÁZKOU PŘES VÁCLAVÁK?!?!?! PPKUD NECHCEŠ KUPOVAT KABEL ANI BT ( BLUETOOTH) , TAK SI MP3 NAHRAJ NA NETU NA WAPOVÉ STRÁNKY A PAK SI STAHNI PŘÍMO DO MOBILU - SAMOZŘEJMNĚ ZA POPLATEK ZA PŘIPOJENÍ NA WAP DLE TVÉHO OPERÁTORA. JEŽÍŠ LIDI, PROČ SI KUPUJETE TAKOVÉ TELEFONY, KDYŽ NEZNÁTE ZÁKLADNÍ VĚCI !!!!! SEŽEŇ SI NOKII 3310 A BUDEŠ MÍT KLID, TO JE TELEFON PŘESNĚ PRO TEBE A TOBĚ PODOBNÉ!!!!!!

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Katka  |  03. 01. 2006 11:37

To je nedko pekne namichlej, ne vsichni muzou byt takovi vedci!!!
Ale i presto si me neodradil se te na neco zeptat. Jak si nahraju MP3 na wapove stranky???

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
krivacek  |  03. 01. 2006 11:58

Investuj radši do bluetooth adaptéru, může se ti hodit v budoucnosti k další zařízením!
Jestli nemáš neomezený dat. tarif pro wap tak by se ti to i dost prodražilo.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Cheridee  |  27. 12. 2005 19:11

Ahoj, chci se zeptat, jestli se v mobilu dá měnit velikost obrázku. Brácha má Nokii a když mi přes Bluetooth pošle obrázek, tak je menší než ty, které jsou ve standardní výbavě v tapetách a proto má bílé okraje. Nevíte co s tím, případně kde sehnat zdarma obrázky přímo pro Samsung ? Díky

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
VĚDEC  |  28. 12. 2005 01:31

TO CHERIDEE:     MĚNIT VELIKOST OBRAZKU V MOBILU NELZE, MÁŠ TOTIŽ VĚTŠÍ POČET BODŮ NA DISPLEJI. DOPORUČUJI UPRAVOVAT OBRÁZKY V NĚJAKÉM GRAFICKÉM PGM ( např.: IRFAN ) PŘESNĚ PRO DISPLEJ SAMSUNGA A NEBO STÁHNOUT OBRÁZKY Z NETU - CO TAKHLE ZKUSIT GOOGLE A VYHLEDAT HESLA A JEJICH KOMBINACE: E530 / TAPETY / POZADÍ / DESKTOP / DOWNLOAD / OBRÁZKY / SPOŘIČE / SCREENSAVER ....... A JINAK O PÁR ŘÁDKŮ NAHORU JE ADRESA NA DISKUZI JEN A JEN O SAMSUNGU.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
VĚDEC  |  27. 12. 2005 01:46

PTÁTE SE CO JE TO ZA MOBIL - PŘECI SAMSUNG - JE PŘECI HLOUPÉ NYNÍ SE ROZČILOVAT NAD TÍM CO NEJDE - STAČILO JEN ČÍST RECENZE A DISKUZE - ÚPLNĚ VŠECHNO BY JSTE SE TAM DOZVĚDĚLI. TAKŽE SE ZLOBTE JEN SAMI NA SEBE, ŽE JSTE SI KOUPILI PŘÍSTROJ, KTERÝ NESPLŇUJE VAŠE PODLE MNĚ NESMYSLNÁ KRITÉRIA. JE HLOUPOST SROVNÁVAT SGH E530 S SE D 750I - KDYŽ TO JSOU ÚPLNĚ ROZDÍLNÉ PŘÍSTROJE. JEDEN JE STYLOVÝ DÁMSKÝ MOBIL - TZN. MALÝ, LEHKÝ, DOBŘE VYPADAJÍCÍ A SPECIFICKY VYBAVENÝ A DRUHÝ JE JIŽ OD VÝROBCE SPECIFIKOVÁN JAKO MULTIMEDIÁLNÍ A JAKO PLNOHODNOTNÝ FOTOAPARÁT. LIDI - PROSÍM PŘEMÝŠLEJTE O TOM CO SEM PÍŠETE !!!!!!!!!
JINAK HLEDAL JSEM NĚJAKÝ WEB O SGH, PROTOE MANŽELKA DOSTALA TENHLE TELEFONEK K VÁNOCŮM A NAŠEL JSEM VÝBORNOU DISKUZI TADY  http://www.samsung-site.com/ A TAM NAJDETE HROMADU ODPOVĚDÍ, ODKAZY, NÁVODY A LIDI CO PROPADLI SAMSUNGŮM.
MĚJTE SE A JESŠTĚ JEDNOU PROSÍM, PŘÍŠTĚ NEJPRVE PŘEMÝŠLEJTE A POTOM NĚCO PIŠTE!!!!!

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Eima  |  27. 12. 2005 09:42

ale ja jsem rada, ze ho mam.Je to muj mazel

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Eima  |  26. 12. 2005 23:15

Jeste neco, co me dost trapi..v telefonni seznamu mam kazdy cislo dvakrat (jako jednou ulozeny v mobilu a druhy jako ulozeny na simce)..neda se to nejak udelat? nebo proste si musim smazat simku? protoze to je dost blby..kdyz se mi vysere mobil, tak budu bez cisel a vseho...zase kdyz vymazu ty v telefonu, tak s tema kontaktama nemuzu nijak pracovat...tak co to je sakra za mobil....??

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
krivacek  |  27. 12. 2005 11:02

Souhlas, starší S500 to měl podobně.Tak sme smazali simku,ale při výměně telefonu bylo třeba instalovat EasyStudio,neboť infra byl nepoužitelný. Tady už není BT tak ořezaný, ikdyž jak se tu píše javu s ním nepošleme
Je to škoda, myslím,že by nebyl problém aby bylo na výběr jaká čísla ukazovat. Nechápu,že tuhle vlastnost dvojího zobrazování recenzenti vždy chválí

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
krivacek  |  27. 12. 2005 19:26

Ještě že je telefon manželky a ne můj!!! Když mi nepracuje WideSync tak jsem chtěl instalovat EasyStudio, po několikadenním průběžném stahování (bohužel mám pomalé gprs připojení) 100MB nelze soubor zip rozbalit!! Hlásí Neočekávaný konec souboru, ach jo. Nezbyde asi než ťukat kontakty atd. ručně. Už nechci zkoušet Outlook, při každé další sync to dělá pěknou paseku.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
krivacek  |  26. 12. 2005 19:46

pro mě největší mínusy
- na vnitřním displeji nelze vypnout datum a čas, ošídí to člověka o část displeje. Místo 220 na výšku je k dispozici jen 144px (psáno výše, ikdyž jedno rozlišení fotoap. je 176x148 takže to musím prověřit). Dáte-li v menu vypnout text, tak se nezobrazuje pouze název operátora!!
- ještě na Štědrý den instalován doplněk do Outlooku WideSync,ale synchronizace není plně funkční, budu muset asi instalovat obří EasyStudio, ikdyž pro přenos médií dostačuje BT
- proč nelze nastavit mp3 pro sms, nechápu tě výrobče!
- nelze přehrát playlisty, .m3u nelze otevřít, celkově by se hodil přehledný správce souborů
- nevím zda je to standardní,ale při každém focení musíme aktivovat blesk. Tzn.že když nastavím,aby se aktivoval při focení (dále nabídka vypnuto a vždy zapnuto) tak při dalším focení je opět nastaven na vypnuto.
Další postřehy budou následovat. Jsou nějaké fandovské stránky nebo fórum???

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
S55  |  26. 12. 2005 22:37

Nevím, zda musí být naistalováno EasyStudio.
Zkusil jste nastavení v telefonu?
Menu-3-7-Volby-4 a zvolit požadované součásti synchronizace.
A v outlooku?
nabídka Nástroje/Možnosti... 3 záložky WIDESYNC
Ano, blesk se po vypnutí fotoaparátu deaktivuje.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
krivacek  |  27. 12. 2005 10:00

nastavení jsem udělal dle výrobce (viz níže). Vám to chodí v pořádku?? Kompletní sync. i s emaily. Ani při úpravě v zařízení se změny neprojevily.

Synchronizační SW pro SGH-E720, E530. Po instalaci je třeba nastavit v MS Outlooku v menu Nástroje - Možnosti, záložku WiDESync Connection na požadované připojení. Dále WiDESync Conflict Priority, kde si zvolíte prioritu synchronizace. A ješte poslední záložku WiDESync Specs, kde zvolte datum plánovače a úkolovníku. Zde je třeba take určit synchronizační složky Kontakty, Kalendář, Úkoly. Pro start synchronizace nastavte v menu telefonu 3.7. Přidat (zde vyplňte nastavení synchronizace, můžete použít Bluetooth nebo USB spojení). Po uložení zvolte Volby - Zahájít synchronizaci.

 

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
S55  |  27. 12. 2005 22:35

Bohužel E530 "odcestovala", a tak se nemůžu podívat do telefonu, zda je tam nastavení i na maily, ale v Outlooku není možnost nastavit synchro pošty, jen kontakty, kalendář a úkoly (jak píšete). Poštu jsme nechtěli, tedy nám nescházela. Ostatní je bez problémů (ale máme naistalováno i ES).

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Eima  |  26. 12. 2005 23:04

Presne presne.....i tyhle veci mi vadi...stve me, ze budik nebo sms ma jen nejaky pipani atd a nejde MP3 a dneska jsem se hodne vztekla, protoze kus displeye je ukously kvuli liste s casem a datumem....vrrr...
a jeste k tomu tatka machruje s novym D750i jak mu jdou fotky na celou obrazovku a ze muze i tyhle pitome listy skryt...
a aby tp nebylo vse vysrala se mi slozka(chteli jsme tam nahrat animacku-samozrejme tatkovi jela), kde jsou olozene stahnute obrazky a kdyz se ji pokusim otevrit, tak se restartuje mobil....
Muze tenhle mobil prehrat animacky? a sporice nema?
CO S TIM :(?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
krivacek  |  27. 12. 2005 10:34

někde nahoře jsem četl,že to neumí gif,ale výrobce u programu EasyStudio píše toto, takže to bude chtít asi vyzkoušet:

Synchronizační software pro mobilní telefony Samsung SGH-E720, E530. Zde můžete kopírovat ze SIM karty do telefonu a zpět Vaše kontakty, SMS, synchronizovat si organizér a prohlédnout hovory. Pokud si jinde vyrobíte vlastní animaci obrázků s příponou GIF, můžete si ji nahrát do telefonu a nastavit jako tapetu. Tímto programem lze také nahrát do telefonu 16 ti, 40 ti nebo 64 hlasé melodie a nastavit si je jako vyzvánění. Můžete si z telefonu "vytáhnout" nafocené snímky a uložit do počítače. Dále se s tímto programem můžete připojit na internet přes GPRS. Při instalaci programu si nainstalujte ovladač modemu pro telefon.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Eima  |  27. 12. 2005 11:07

Myslim, ze nejaky program (zoner gif animator) jsme stahli.Udelali jsme animacku...ktera mela 300Kb a podelala se mi slozka...takze doufam, ze az dneska budu mit blue, tak v pocitaci ten soubor ze slozky vymazu a vse bude zas OK....Ale budu zkouset dal.
JInak z otcova mobilu jsem si pres blue stahla jeho animacku, ktera je GIF a jede mi!! jen mi nejde nastavit jako tapeta..pouze jako ID volajiciho...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Eima  |  25. 12. 2005 00:35

Jeste jedna otazecka, da se nejak udelat, aby ten vnejsi displey porad neukazoval hodiny...aby porad nesvitil?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
KlaUGU  |  26. 12. 2005 12:03

Nie, nedá.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
KlaUGU  |  26. 12. 2005 12:05

No a kábel nie je v základnom príslušenstve, musíš si ho dokúpiť. Ja som mala tiež len 2 mp3 melódie, keď som ho kúpila, nové mp3 mi posiela priateľ cez bluetooth.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Alka  |  26. 12. 2005 17:15

Vnější display se dá nastavit tak aby nesvítil. Dá se to nastavit přes MENU - NASTAVENÍ - NASTAVENÍ DISPLEJE - PODSVÍCENÍ. tam si najedeš na ZOBRAZIT INDIKÁTORY a dáš VYP.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
KlaUGU  |  28. 12. 2005 00:01

Alka, super,diky moc,toto som fakt nevedela, vo sšetkých recenziách som čítala, že to nejde, takže ma ani len nenapadlo to hladat. Takze este raz dakujem za super radu.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Eima  |  25. 12. 2005 00:16

Dnes jsem dostala tenhle krasny mobil a zatim jsem spokojena..jen nechapu, ze jsou tam jen dve melodie....meli jste to tak taky?
a nedostala jsem kabel :( takze nevim jak si tam mam nahrat MP3

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
MAC  |  22. 12. 2005 11:40

PŘEDEM VÁS CHCI VŠECHNY POZDRAVIT,
MÁM CCA 14 DNÍ TENHLE TELEFONEK ( SGH E530) ALE ZA CELOU DOBU SE MI NEPODAŘILO NIKDE NA NETU NAJÍT NĚJAKÉ STRÁNKY S FREE DOWNLOADEM HER A PGM DO FOUNU. PŘED TÍM JSEM MĚLA SE T630 A NEBYL PROBLÉM SI POSTAHOVAT MRAKY HER ZADARMO (MÁM JICH CCA 2000). NEMÁTE NĚKDO ADRESU NĚJAKÝCH STRÁNEK, KDE JE TOHLE MOŽNÉ A NEBO POKUD NĚKDO Z VÁS MÁ NĚCO SEHNANÉ, PROSÍM POŠLETE MI NA MAIL MAC.01@SEZNAM.CZ ZIP SOUBOR S VAŠIMI GAMES & PGMS. DÍK ZA POMOC MARIE

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
KlaUGU  |  22. 12. 2005 17:33

Tak to sa nepodarilo ani mne a mam ten telefon 2 mesiace. Predtym som mala CX65 a pohoda, minimalne 300 hier. Prosim, ak niekto poznate wap stranky, dajte mi ich do mailu na KlaUGU@azet.sk . Dakujem velmi pekne.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Samsung530  |  20. 12. 2005 21:45

Vie mi niekto poradiť,či sa stretol už s problémom citlivosti mikrofónu.Priateľka si kúpili nedávno E530tku a vždy keď jej volám (z rôznych telefónov) počujem jej hlas s rezonanciou.Väčšinou je to pri smiechu,pri vyslovení hmmm a podobných slov.Myslíte že je to na reklamáciu???Jej je to jedno,ona to pri hovore nepočuje a úplne sa do toho telefónu zamilovala a nechce ho dať z ruky.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Lucka  |  17. 12. 2005 18:19

mám T-mobile a nějak se mi na telefonu nedaři parametry pro mms nastavit u operatora je vše v pořadku, poslal mi jakysi PIN ktery nevim kam zadat...... mužete nekdo poradit???? dik

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
S55  |  18. 12. 2005 23:44

Buď musíte být registrovaná na t-zones.cz, nebo musíte použít jednorázové přihlášení.
Jděte na www.konfigurator.cz
Tam vyberte Vstoupit na stránku se službou... (otevře se nové okno prohlížeče).
Vyberte výrobce telefonu, model telefonu, Nastavení pro službu MMS, zvolíte Poslat nastavení - teď jděte na t-zones.cz, nebo zadejte své číslo.
Po zadání čísla a potvrzení se přesunete na další stránku a tam zadáte kód, který vám přišel SMS-kou. Teprve potom vám operátor pošle konfigurační zprávu, kterou necháte zobrazit, vyberete Volby (levé kontext.tl) a z nabídky Instalovat. A už můžete MMSkovat.
A to je ffffffffffffffšechno, přátelé!

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
v.happy  |  16. 12. 2005 10:30

Můžete mi někdo poradit jak mám přizpůsobit vnější displej aby mi pořád ukazoval zmeškané hovory . Objeví se to na displeji jen nachvíli a pak to zmizí a já to zjistím až ho otevřu a to už je pozdě.Předem díky za odpovědi.Jinak je ten telefon prostě úžasnej.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
KlaUGU  |  16. 12. 2005 22:44

Nedá sa to nastavit, je to jednoducho chyba telefonu, ak si si vsimla , ukazuje len SMS ... Tiez nechapem celkom logiku vyrobcu

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
v.happy  |  17. 12. 2005 22:46

Takže sem si tomyslela dobře,bohužel nejde,ale dik za opdpověď

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
zuzka  |  15. 12. 2005 08:03

Ahojte,
viackrat tu bolo spomenute, ze sa da vypnut T9. Mne sa to vsak nedari. Ked si pri pisani smsky T9 vypnem, tak mi to funguje aj vsade inde-kalendar a pod. Akonahle vsak mobil vypnem a znovu zapnem, a idem si zapisat novu udalost do kalendara, uz zase mam T9 zapnutu a musim ist do SMS si to zmenit. Mozete mi prosim poradit, kde sa to da vypnut natrvalo?Dakujem.
Este by ma zaujimalo,ci sa da niekde nastavit, aby sa prichodzie sms ukladali rovno do pamate telefonu a nie na sim.
Dakujem a prajem pekne sviatky.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
KlaUGU  |  15. 12. 2005 22:52

Ahoj. Tak to teda nechapem, ja mam v kuse T9 vypnutu a aj ked vypnem mobil, mam stale vypnutu. Ukladanie SMS do mobilu sa nastavit neda, ale ked sa Ti zaplni miesto na SIM-ke, automaticky sa budu ukladat do mobilu, ale nesmies zo SIM vymazat, lebo potom sa najskor zaplni miesto na SIM.
Dufam, ze som vysvetlila, aj ja prajem príjmne sviatky.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
S55  |  18. 12. 2005 23:38

Zkuste Menu/Zprávy/Nastavení/SMS zpráva/Nastavení odesílání/Podpora znaků - šipkou vpravo zvolte GSM-abeceda a dejte Uložit.
Pak už by měla být T9 vypnutá (aspoň v čj to tak je).

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Petr Sybol  |  14. 12. 2005 09:51

Takže správné rozlišení tapet na hlavní display je [b]176x144[/b]

Hezké tapety jsou např. zde:
http://www.emobilez.com/wallpapers/176x144/index.php

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Petr Sybol  |  13. 12. 2005 23:08

Chtěl bych se zeptat ohledně Samsungu E530, zda nemáte někdo tuhý tlačítko 8? Mě oproti ostatním přijde o dost tužší.

Díky

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Karl  |  14. 12. 2005 04:14

Jj, osmička je maličko tužší a trochu i pětka se mi zdá, ale jinak to pro ženskou nemá chybu, teda kromě absence karet Asi to nemá cenu, ale jen tak pro pořádek, jde do toho nahrávat hry a aplikace přes BT???

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Petr Sybol  |  14. 12. 2005 08:24

Javu jsem přes BT nezkoušel. Dnes se na to vrhnu. Ale našel jsem další podstatný problém a to při odesílání tapet na hlavní display přes bluetooth. Posílám tapety 176x220 a při zobrazení na hlavním displayi ta velikost vůbec nesedí. Po stranách mám bílé pruhy. Nevíte někdo prosím, jaké je přesné rozlišení tapet E530? Díky

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Petr Sybol  |  13. 12. 2005 21:34

Tak jsem dnes koupil Samsung E530. Původně jsem chtěl koupit růžovou variantu, ale nakonec jsem vzal tu jemně modrou, není tak křiklavá a působí mnohem lépe. Kdyby neměl tak žensky zaoblené tvary a jemnou barvu, tak bych si ho nechal a přitelkyni nakreslil obrázek. Kam se hrabe moje K700i.
Během minuty jsem zprovoznil bluetooth a už jí tam sypu MP3 a tapety.

+ pěkný design, srovnával jsem ho na prodejně se SE Z520i a Nokia 6101 a Samsung se mi osobně mnohem víc líbí.
+ nádherný display, ten mě naprosto nadchnul
+ dobrá orientace v menu a položkách
+ procházení a obecně odezvy jsou rychlé
+ výborná klávesnice, klávesy nevržou, jsou pevné a dobře se mačkají
+ přijemný zvuk
+ v zavřeném stavu jdou poslouchat MP3 (tuším, že v recenzi bylo zmíněno, že to nelze)
+ otevření telefonu jde bezproblému jednou rukou.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Karl  |  12. 12. 2005 18:29

Zdarec lidi, nevíte někdo jak do telefonu dostat javu? Jde to uložit jen do složky ostatní soubory, ale do aplikací ne. Je k tomu potřeba nějakej soft nebo je v tom nějakej fígl na kterej sem nepřišel? Thanx

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Karl  |  12. 12. 2005 19:28

samozřejmě myslim přes bluetooth

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Čerstvá majitelka Samsungu  |  11. 12. 2005 17:57

Tak jsem si koupila tento vychvalovaný mobil a zaujaly mne přiřazené letáčky s obrázky, zvoněním a Java hry v balení telefonu. Jako majitelka dámského mobilu žasnu nad obrázky, animacemi, pozadí a slideshows ryze pro pány. A svět žen? To v mobilu znamená jen nakupování, vůně, kalorie a menzes. Děkuji pěkně! 
Hanka.
 
 

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Ferda  |  10. 12. 2005 09:20

Zdravím, má někdo vyzkoušený kabel k 720 jestli funguje i u 530ky? Přímo k 530ce jsem kabel v nabídce nikde nenašel. Děkuji.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Ferda  |  10. 12. 2005 09:25

Sorry vole, error. Hned jak jsem se podíval dál, tak jsem ho našel za až podezřelou cenu. Že jsem zdržoval slíbím reference až¨ho dostanu. Adrss:http://eshop.datovekabely.com/launch.php?s=product&IDproduct=25

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Jirka  |  08. 12. 2005 13:10

Mám dotaz. Mám Bluetooh. Image Editor se normálně připojí s telefonem a mohu editovat obrázky a posílat do mobilu, ale Samsung PC Studio II 2.0 PIMS & File Manager mi hlásí, že jsem připojen OFFLINE. Né a né to připojit do ONLINE. Nevíte někdo poradit?? Díky

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
S55  |  08. 12. 2005 22:04

Zkuste v P&FM jít do nabídky File/Setup a tady nastavte port, na kterém máte MT připojen (řídí se to podle nastavení Serial Port v BT).
Pokud se MT po tomto nastavení nepřipojí, restartujte P&FM, popř. před jeho spuštěním aktivujte službu serial port pomocí BT.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Jirka  |  09. 12. 2005 09:02

Všechno mám, v setupu vidím COM5 na BT, ale P&FM s tím odmítá komunikovat. Nevím co s tím, nemáte ještě nějaký nápad ??

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
S55  |  09. 12. 2005 11:33

Jak už jsem výše napsal, 530-ka není můj MT, tak jej přes den nemám u sebe a teď si nemůžu vzpomenout, co se nastavuje pro synchronizaci v MT (tuším je to ve stejném menu jako Java a další). Zkuste se podívat i tam.
Když to vezmu od podlahy - máte ve službách BT naistalovaný Serial Port? Když tuhle službu spustíte, spojí se PC/BT s MT? Je ve vlastnostech SP COM5?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Jirka  |  09. 12. 2005 15:18

Bohužel pro mě, musím na všechny otázky odpovědět ANO. Dokonce program IMAGE EDIT, který spustím z programu PIMS se spojí a pracuje, jen ten PIMS mě stále hlásí OFF LINE.Už nevím. Program je verze 2.0.0.1

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
S55  |  10. 12. 2005 00:13

Mně ImEd samostatně s telefonem nekomunikuje. Nabízí jen uložení upraveného obrázku do PC nebo zavolání PIMS & FM. Ale píšete, že obrázky můžete posílat, tak nevím (mám verzi SW 2.0.0.0, ImEd ver. 1.0.0.17).

Jestli vám souhlasí Serial Port v nastavení BT v PC i v PIMS, jestli se vám služba Serial Port aktivovaná z BT(v PC) spojí s telefonem, tak už vím jen jednu radu - odinstalovat Studio a naistalovat znovu (nebo raději celá Win ;o).
Popř. odistalujte pouze ImEd, třeba se nějak s PIMS "perou"; nebo vše odeberte a jako první naistalujte PIMS a zkuste to rozchodit.

Podobně jsem se trápil, když se SX1 nechtěla synchronizovat s Outlookem - nakonec byla chyba v tom, že jsem SW od MT naistaloval dříve než Outlook.
Zkoušel jste i WIDESYNC pro synchronizaci s Outlookem (Nástroje/Možnosti/záložka WS-Connection)? Ta vám běží?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Sona  |  04. 12. 2005 15:24



ja som si vcera kupila ten telefon a neviem ako mam donho dostat mp3. v prirucke pisu,ze podla nejakej prirucky samsung pc studio,ale nic take tam nebolo...
prosiiiiiiim poradte mi!!!
a este som sa chcela opytat preco niektore zvuky nejdu pustit nahlas ale iba tak potichu a ked nahravam hlasovu poznamku a potom si ju pustam tak je toez tak potichu?? to sa neda nastavit aby to bolo nahlas, lebo by som to chcela mat ako normalne zvonenie!
 
dakujem!!

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
S55  |  04. 12. 2005 16:50

Možná by nebylo špatné číst diskusi.
Potřebujete na to: PC+kabel+software (nebo PC+bluetooth) a samozřejmě nějakou tu MP3. ;o)
Jděte na:
http://www.kiboon.cz/kiboon/pubCZ/home/download/Main/index.jet
nahoře zvolte, že chcete zobrazit pouze software a po načtení stránky je úplně dole soft pro tento telefon (verze 2.0).
Nadpisy:
Synchronizační SW pro telefony SGH-E720, E530
WiDESync - synchronizace s MS Outlookem pro SGH-E720, E530
Je to cca 99 + 19 MB zabalených dat.
=================
Nejjednodušší je to pomocí BT, ale pokud nejste aspon trochu poučená userka, tak to asi neplatí. Stačí v Průzkumníku klepnout na MP3 pravým tl.myši, zvolit Odeslat/Blutooth/SGH-E530, v telefonu povolit spojení a přijetí souboru... a už to jede. (Samozřejmě musí být BT naistalovaný a spárovaný s MT.)
Nebo použijete Easy Studio II 2.0, součást PIMS & File Manager, modul File Manager, nalistujete MP3 soubory a tl. Upload je pošlete do PC.
=================
Hlasové poznámky - hlasitě jsou slyšet ve sluchátkách; když se poznámka nahraje pomocí mikrofonu na sluchátcích, tak pak hraje hlasitěji i bez nich. Ale na "vyzváněcí" melodii to není.
Zkusil jsem poslat soubor .amr (zvuk.poznámka) z SX1, kde hraje nahlas, do E530 - zase to bylo potichu.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
S55  |  04. 12. 2005 16:57

... a tl. Upload je pošlete do PC.
Samozřejmě je pošle do MT.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
KlaUGU  |  04. 12. 2005 15:23

Chcela by som Vás poprosiť o nejaké wap stranky, z ktorých si mozem do E530 postahovat subory : melodie, java hry, obrazky. Dakujem velmi pekne.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
zzz  |  01. 12. 2005 20:43

...da sa vypnut slovnik T9 nastalo,alebo to treba urobit pred kazdym pisanim SMS?...pri Sam E700 bolo mozne napisat do MMS len 250 znakov,ako je to pri E530?...da sa nastavit naraz zvonenie aj vybracia?...da sa bocnym tlacitkom uplne stlmit zvonenie bez odmietnutia?Thanx

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
S55  |  02. 12. 2005 07:55

1. a 2. druhou otázku nemohu odpovědět (MT nepoužívám, tak není v dosahu).
3. - vibrace+zvuk jsou pouze u některých melodií, nastavit to nejde
4. - dá se pouze ztlumit

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
zzz  |  04. 12. 2005 08:27

Diky

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
S55  |  04. 12. 2005 16:24

T9 jde vypnout natrvalo.
Do MMS jde vložit 1000 znaků/stránku, stránek může být 10 (v editoru MMS levé tl. Volby => možnost Přidat stránku).

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
zzz  |  05. 12. 2005 23:16

...diky po druhy krat,az po tejto rade a dokladnom prestudovani manualu som zistila,ze takto sa to da robit aj na E700vke!!!Hold blond .Tak uz nevaham nad kupou E530tky,kedze Orange celko milo znizil jej cenu.....

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
KlaUGU  |  27. 11. 2005 23:11

Ja ho mám od včera a som s touto nádherou nadmieru spokojná. Tiež som si myslela, že sa nenaučím s ním robiť, ale je to celkom v pohode, predtým som mala Siemens CX65, majú ako tak podobné menu, takže dá sa. Len by ma tiež zaujmalo ako sa dá v "Ružovom harmonograme" nastaviž deň užívania a čas na tabletku. Inak doporučujem každej dáme, mať tento zázrak, ja sa na ten svoj neviem vynadívať...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
S55  |  27. 11. 2005 12:11

Dobrý den!
Chtěl bych se majitelek/majitelů E530 zeptat, jaké máte zkušenosti s nabíječkou?
My ji asi budeme muset reklamovat - buď nezačne do pár minut po připojení červeně blikat (a telefon "nabije" za pár minut), nebo začne blikat, ale po skončení nabíjení nezačne svítit zeleně. Jistě, může to být i problém telefonu/baterie.
Máte někdo podobnou zkušenost?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Danosen  |  28. 11. 2005 19:06

Pravdepodobne sa jedná o nový telefon a novú baterku, tak je asi treba počkat kym sa naformuje, t.j. niekolko krat uplne nabit a vybit, aj mne sa stava podobny problem, ale ak sa necha na nabijacke dalej ( aj ked uz neukazuje nabijanie) , tak po urcitom case ( uplnom nabiti ) zacne svietit zelene...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
S55  |  30. 11. 2005 20:48

Díky za reakci, mám podobné zkušenosti, ale moc se mi to nelíbí, navíc moderní lionky by už měly být naformované z výroby. Už jsem "zajížděl" dost nových telefonů, ale podobné problémy jsem nezažil. (Možná je to i řešením, že za info o nabíjení "odpovídá" nabíječka.)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
RENATA  |  23. 11. 2005 12:36

AHOJKY,chtela bych si koupit tento mobilni telefon,ale jsem trochu zmatena z jeho funkci,proto bych se rada dozvedela neco blizsiho:
1.Jsem zvykla pouzivat profily a tento mobil je nema.Je moznekorigovat hlasitost vyzvaneni nebo je dana jen jedna?Daji se zvolit pouze vibrace bez vyzvaneni?Myslim u zvoneni i pri prijmu SMS?
2.Jak je to se znelkou SMS-pry se neda zvolit a je jen jedna dana?
3.K nahravani MP3 potrebuji nejaky kabel do PC nebo je soucasti baleni?Kolik se asi da nahrat pisnicek do mobilu-slysela jsem,ze asi 10?Daji se tyto pisnicky dat jako vyzvaneci melodie?
4.Jak je to s venkovnim displejem?Pouzivam mobil jako orientaci casu a datumu,takze na nej stale koukam-je tam stale zobrazen datum a cas nebo se displej zhasne a ja musim vzdycky otevrit mobil,aby se displej rozsvitil?A pri volani se na prednim displeji zobrazuje treba fotka volajiciho,kdyz ji tam mam ulozenou v mobilu nebo jen jmeno?
5.Kolik dni vydrzi baterka?
Predem moc a moc dekuji vsem,co mi odepisi.Ten mobil je docela drahy,tak bych nechtela udelat chybu
Odpovedi muzete posilat i na mail: xkarolinax@seznam.cz

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Danosen  |  23. 11. 2005 17:21

1. Hlasitosť vyzvánania je mozné korigovat piatimi stupnami hlasitosti. Dajú sa zvolit na zvonenie Melodia, Vibracie, Vibrovanie 3x a potom melodia. Pri SMS - kach je moznost 10 druhov tonov, typ oznámenia SMS ja Ton, Vibracia, alebo vsetko vypnut ( len na displeji ukaze SMS).
2. Vid bod 1., -10 druhov... Dá sa navolit aj opakovanie znelky SMS kazdé 2 minuty, alebo len jeden krat. To vsetko aj na MMS.
3. Potrebujes kabel a software, alebo Blutooth a software ( Blutooth cca 600?, softw. stiahnes z internetu). Nie je súcastou balenia. Do mobilu sa da tolko pesniciek, kolko mas volneho miesta pamate. Celkom je pamat cca 82Mb Ale tato pamat sluzi pre hudbu, obrazky, videa, Ostatne zvuky a dalsie stiahnute subory, takze zalezi kolko toho na co obsadis. Ak by si pouzila celu pamat len na pesnicky MP3, a jedna by mala v priemere napr 3500 kB, tak sa ich tam vlezie cca 24, ale nie je reálne ze by si nepouzila pamat aj na fotky, video ...  Tieto pesnicky ( aj ine stiahnute, resp. nahrane zvuky ) sa daju pouzit ako vyzvanacie melodie ...
4. Vonkajsi displej stále ukazuje cas - digitalny, na ciernom pozadi. Ak chces, mozes predny displej rozsvietit podrzanim bocneho tlacidla asi 1,5 sekundy ( vteriny), a rozsvieti sa Ti navolene pozadie - tapeta ( napr. Analogove hodiny, obrazky, fotky, aj Tvoje stiahnute, resp. nafotene) a popis siete, cas, datum. Na vnutornom displeji je moznosti este ovela viac, napr. pozicia textu,  bez textu, podfarbenie, farba pismen a vela dalsich a dalsich moznosti...   Pri podrzani bocneho tlacidla este dlhsie, rozsvietis svetlo ( celkom slusna intenzita). Toto svetlo sluzi aj pri foteni v tme.
          Na predno displeji sa zobrazuje aj fotka z mobilu, ak ju tam mas ulozenu aj ine ... ako som vyssie uviedol. Toto si navolis v tel. adresari k jednotlivym kontaktom, smozrejme aj zvuky zvonenia, SMS, MMS a ine ...
5. Baterka vydrzi podla toho ako dlho a casto a co s nim robis. Ale mne vydrzi cca tak 3 dni. ...
 
               Je pekny, mily, moja priatelka je nim nadšena, len stale lamentuje, ze sa to vsetko nenanuci, ze naco som jej taky zlozity kupil... Ale to chce len cas ...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
RENATA  |  24. 11. 2005 13:15

Dekuju,dekuju,dekuju jsi moc hodny,ze jsi mi vsechno tak polopaticky vysvetlil-presne takto jsem si to predstavovala Me se ten mobil moc libi,ale stejne jako Tvoje pritelkyne se s nim asi budu hodne "prat",nez se naucim vsechny funkce-jsem totiz technicky analfabet
Preji hezky den a pritelkyni preji,at se s tim krasavcem brzy skamosi

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
tyrkyska  |  22. 11. 2005 18:33


kdo tento prispevek bude cist tak toho prosim at mi napise jeho nazor na Norkys.Batista123@seznam.cz
 

TED TA OTAZKA?:?   Chci si koupit samsung E530 le chci vedet vas nazor jaky mate na tento telefon  (tim zjistim jaky mobil si mamkoupit) Dekuji vsem predem a urcite piste

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Danosen  |  23. 11. 2005 00:09

To množstvo názorov tu prezentovaných, a v recenzii uvedených je stále málo na rozhodnutie? Nevahaj, KUPUJ !

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Marek  |  10. 11. 2005 00:16

Zdravim, chcel by som sa svami podelit o par postrehov so samsungom E-530.


Moja priatelka si kupila tento telefon pred par dnami.Chcel by som poukazat na nedostatky resp. veci ktore mi tam chybaju. Vyzvanacie PROFILY zkladna vec ktora tu uz je roky, uzivatelska melodia k sms sa neda nastavit, zobrazuje sa naraz aj sim aj telefony zoznam viem ze tuto vec mnohi povazuju za + ale pre mna je to velke MINUS(mam rovanke/podobne cisla na sim aj v telefone), rozdelenie pamata PRECO? pamat nie je flexibilna/dynamicka na mms a javu mate pevne vyhradene miesto(MMS 1.4MB a JAVA 4MB), Kapitola sama o sebe je NEMOZNOST NAHRAT CEZ BT ALEBO KABEL JAVU nerozumiem preco je to blokovane, cez veekend sa chystam otestovat nasiel osm par na vohou na d500/e730 netusim ci to moze fungovat, dam vam vediet (budem mat mobil doma) ka niekto pozna sposob ako na to nech sa mi urcite ozve alebo napise do fora, zatial jedina cesta vedie cez WAP co ide do penazi..., kvalita sluchatok je ako handsfree v pohode ale na seriozne pocuvanie su nevhodne(porovnanvam napr. spunty ku k750i)analogove hodiny zmiznu asi po 3s pytam sa PRECO????!!!!!!!,nepodporuje .gif subory,nemoznost vypnut zvuky fotaku(ochrana sukromia???_. Po par hodinach skusania by to bolo asi vsetko. Smutne je ze vsetky tieto nedostatky by sa dali velmi lahko vyriesit upravou firmware....vyrobcu by to nic nestalo.... Co mi v telefone chyba? RADIO, flash karta, infra(nie kazdy ma BT)
Aby ste si ale nemysleli aky je to zly telefon POZOR zameral som sa iba na nedostatky, je to skvely telefon vyborne vybaveny s uzasnym designom urcite odporucam, hlavne pre damy.

!!!Ak niekto vie ako dostat cez BT alebo kabel JAVU do mobilu dajte mi vediet vopred dakujem kuchti@stonline.sk


s pozdravom Marek

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Danosen  |  12. 11. 2005 13:23

Pokusal som sa Ti poslat mail, isi mas chybu, nepreslo to ...   Dano

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
marty  |  19. 11. 2005 20:00

pls pls taky bych moc  rad vedel jak dostat javu do E530 (marty @ bxclub . com)
dekuji

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Marek  |  10. 11. 2005 00:16

Zdravim, chcel by som sa svami podelit o par postrehov so samsungom E-530.


Moja priatelka si kupila tento telefon pred par dnami.Chcel by som poukazat na nedostatky resp. veci ktore mi tam chybaju. Vyzvanacie PROFILY zkladna vec ktora tu uz je roky, uzivatelska melodia k sms sa neda nastavit, zobrazuje sa naraz aj sim aj telefony zoznam viem ze tuto vec mnohi povazuju za + ale pre mna je to velke MINUS(mam rovanke/podobne cisla na sim aj v telefone), rozdelenie pamata PRECO? pamat nie je flexibilna/dynamicka na mms a javu mate pevne vyhradene miesto(MMS 1.4MB a JAVA 4MB), Kapitola sama o sebe je NEMOZNOST NAHRAT CEZ BT ALEBO KABEL JAVU nerozumiem preco je to blokovane, cez veekend sa chystam otestovat nasiel osm par na vohou na d500/e730 netusim ci to moze fungovat, dam vam vediet (budem mat mobil doma) ka niekto pozna sposob ako na to nech sa mi urcite ozve alebo napise do fora, zatial jedina cesta vedie cez WAP co ide do penazi..., kvalita sluchatok je ako handsfree v pohode ale na seriozne pocuvanie su nevhodne(porovnanvam napr. spunty ku k750i)analogove hodiny zmiznu asi po 3s pytam sa PRECO????!!!!!!!,nepodporuje .gif subory,nemoznost vypnut zvuky fotaku(ochrana sukromia???_. Po par hodinach skusania by to bolo asi vsetko. Smutne je ze vsetky tieto nedostatky by sa dali velmi lahko vyriesit upravou firmware....vyrobcu by to nic nestalo.... Co mi v telefone chyba? RADIO, flash karta, infra(nie kazdy ma BT)
Aby ste si ale nemysleli aky je to zly telefon POZOR zameral som sa iba na nedostatky, je to skvely telefon vyborne vybaveny s uzasnym designom urcite odporucam, hlavne pre damy.

!!!Ak niekto vie ako dostat cez BT alebo kabel JAVU do mobilu dajte mi vediet vopred dakujem kuchti@stonline.sk


s pozdravom Marek

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Marek  |  10. 11. 2005 00:15

Zdravim, chcel by som sa svami podelit o par postrehov so samsungom E-530.


Moja priatelka si kupila tento telefon pred par dnami.Chcel by som poukazat na nedostatky resp. veci ktore mi tam chybaju. Vyzvanacie PROFILY zkladna vec ktora tu uz je roky, uzivatelska melodia k sms sa neda nastavit, zobrazuje sa naraz aj sim aj telefony zoznam viem ze tuto vec mnohi povazuju za + ale pre mna je to velke MINUS(mam rovanke/podobne cisla na sim aj v telefone), rozdelenie pamata PRECO? pamat nie je flexibilna/dynamicka na mms a javu mate pevne vyhradene miesto(MMS 1.4MB a JAVA 4MB), Kapitola sama o sebe je NEMOZNOST NAHRAT CEZ BT ALEBO KABEL JAVU nerozumiem preco je to blokovane, cez veekend sa chystam otestovat nasiel osm par na vohou na d500/e730 netusim ci to moze fungovat, dam vam vediet (budem mat mobil doma) ka niekto pozna sposob ako na to nech sa mi urcite ozve alebo napise do fora, zatial jedina cesta vedie cez WAP co ide do penazi..., kvalita sluchatok je ako handsfree v pohode ale na seriozne pocuvanie su nevhodne(porovnanvam napr. spunty ku k750i)analogove hodiny zmiznu asi po 3s pytam sa PRECO????!!!!!!!,nepodporuje .gif subory,nemoznost vypnut zvuky fotaku(ochrana sukromia???_. Po par hodinach skusania by to bolo asi vsetko. Smutne je ze vsetky tieto nedostatky by sa dali velmi lahko vyriesit upravou firmware....vyrobcu by to nic nestalo.... Co mi v telefone chyba? RADIO, flash karta, infra(nie kazdy ma BT)
Aby ste si ale nemysleli aky je to zly telefon POZOR zameral som sa iba na nedostatky, je to skvely telefon vyborne vybaveny s uzasnym designom urcite odporucam, hlavne pre damy.

!!!Ak niekto vie ako dostat cez BT alebo kabel JAVU do mobilu dajte mi vediet vopred dakujem kuchti@stonline.sk


s pozdravom Marek

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
marty  |  07. 11. 2005 20:11

taky jsme se tesili na to az si prepneme digitalni hodidy na vnejsim displai do analogove podoby, ale bohuzel    
pravdou zustava ze to nijak nejde a misto rucicek tam sou porad doigitalky
skoda..

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
marty  |  07. 11. 2005 20:06

jde prosim nekde vypnout vyzvaneni pri otevreni mobilu?  na siemensech (veckach) to jde, sme si na to zvykli a bylo by skvely  dyby to i tento samsung umel...
 

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Danosen  |  23. 11. 2005 17:50

MENU - 9 - 2 - 4 , nastavit a potvrdit AKTIVNI KRYT a potom vzdy po otvoreni prijmes hovor ( a samozrejme prestane zvonit)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
marty  |  07. 12. 2005 19:23

jj, az na to ze ja nechci prijmout hovor pouhym otevrenim vecka ((

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
gábi  |  04. 11. 2005 10:36

ahoj, muzete mi nekdo, prosim, sdelit, jestli ma tenhle zazrak zrcatko?? diky moc, info je pro mou silenou sestru moc dulezite...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
S55  |  05. 11. 2005 20:40

Jak píšou v recenzi - nemá.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Lucy  |  03. 11. 2005 22:27

Ahoj, straaaasne moc se mi libi tenhle mobil, ale jsem zvykla na Nokii a ta ma urcite standarty. Treba automaticke ukladani odeslanych zprav. Umi to i tento telefon? Nebo se kazda odeslana zprava musi ulozit zvlast ci to nejde vubec? Diky moc za odpoved a radu.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Danosen  |  23. 11. 2005 18:05

... Odoslane spravy sa automaticky ukladaju az kym nie je plna pamat, potom zmazava najstarsie. Uklada: odoslane, prijate, nacrt,odosielane-nedorucene, v mojich zlozkach, spolu  200, + na karte SIM ( podla operatora),   MMS . ky celkom 3,072  MB. Samozrejme raz za cas si to treba prejst a vymazat nepotrebne, napr. raz za mesiac ...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Nick  |  03. 11. 2005 13:38

Ahoj, mohl by mi někdo odpovědět na dotaz, jestli má hlasité handsfree nebo ne? V této recenzi se o ní mám dojem nezmiňují (možná jsem nečetla dost pozorně), ale v popisu funkcí u prodejců uvádí, že HF má.díky za odpověď

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Verča  |  09. 11. 2005 16:33

jjo hlasité handsfree opravdu má...dokonce se to i v recenzi píše

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
S55  |  19. 11. 2005 22:36

Nějak se mi to hlasité HF nedaří objevit. Ať hledám sebevíc (díval jsem se i do komory!).
Kde to v recenzi píšou? A v katalogu MT tady na MM uvádějí, že hlasité HF nemá.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Verunka  |  03. 11. 2005 09:19

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
eima  |  26. 10. 2005 18:21

Chtela bych by se zeptat, co jsou to ty vyzvaneci profily..Dale bych chtela vedet jestli,kdyz mi nekdo vola, tak jestli se otevrenim mobilu ten hovor prijme...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Miri  |  28. 10. 2005 23:59

Vyzvaneci profily znamenaji, ze si nastavis nekolik ruznych "módů".. V nich si nastavis treba hlasitost vyzvaneni, vibrace, kdo se muze dovolat a tak.. A pak podle situace jen menis tyhle profily, nemusis slozite hledat jednotliva nastaveni...
A prijmuti hovoru otevrenim muzes nastavit. Ja jsem to vypnula (prijimam hovor klasicky zelenym tlacitkem), ale spouste lidem vyhovuje zvednout hovor jednoduse otevrenim.
Nemate nekdo software pro nahravani mp3 souboru, obrazku a tak? Ja mam kabel, ale nebyl k tomu soft.. Diky..

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Zuzka  |  24. 10. 2005 15:22

Ahoj, nekde jsem cetla nazor, ze telefon neumi spojit zvukove vyzvaneni s vibracnim . Muzete mi to prosim nekdo, kdo uz tento uzasny telefon vlastnite, potvrdit nebo vyvratit? Diky moc za info.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Miri  |  29. 10. 2005 00:01

Nektere melodie, ktere jsou v mobilu standardne, pri hrani i vibruji. Ale pokud si jako zvoneni nastavis vlastni hudbu, vibrovat ti to pri zvoneni nebude...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Zuzka  |  01. 11. 2005 21:38

Diky

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Zuzka  |  01. 11. 2005 21:38

Diky za

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Zuzka  |  01. 11. 2005 21:38

Diky za odpoved.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Zuzka  |  01. 11. 2005 21:38

Diky za odpoved. Muzu

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Zuzka  |  01. 11. 2005 21:38

Diky za odpoved. Muzu mit

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Zuzka  |  01. 11. 2005 21:38

Diky za odpoved. Muzu mit jeste

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Zuzka  |  01. 11. 2005 21:40

Diky za odpoved. Muzu mit jeste jeden dotaz ? Kdyz si zvolim tichy rezim, znamena to i zvoneni bez vibraci? Nebo to ztisi vsechny tony, ale vibrovat to bude? Diky predem. Zuzka

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
S55  |  19. 11. 2005 22:22

Když zvolíte podržením křížku tichý režim, bude se telefon chovat tak, jak máte nastaveno v Tichém režimu (Menu 9-4-6). Buď bude úplně zticha, nebo bude aspoň vibrovat.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Zuzka  |  01. 11. 2005 21:44

Omlouvlam se, trochu se mi splasil pocitac.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Jenda  |  14. 10. 2005 12:54

Ahoj, tak jsem své manželce pořídil tolik vychvalovaný telefon Samsung E530, co se týká designu, je to celkem povedený kousek, až na to, že všude je vyfocen s analogovými hodinami na vnějším displeji a přitom se tam nedají nastavit na stálo (cca 3 sekundy a zhasnou). Ale zklamání přišlo až když jsem chtěl do adresáře s obrázky, telefon se po poptvrzení volby pro prohlížení resetoval a udělal to pokaždé. Další nemilou záležitostí je velmi nízká hlasitist sluchátka při hovoru, i když je naplno, na rušné ulici, nebo v autobuse nemáte šanci slyšet, co vám ten na druhém konci říká. Zakoupeno u Eurotelu minulý týden. Myslím, že za ty peníze to není žádný zázrak, už bych ho nekoupil, teď je v záruční opravě.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Jenda  |  20. 10. 2005 17:25

Tak se telefon vrátil z opravy. Jediné, co na tom udělali - přehráli firmware. Telefon je teď rychlejší, a už nezlobí, že by se spravila ta hlasitost, to se říct nedá. No nic, už je doma, tak snad bude aspoň rok sloužit.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
M.  |  11. 10. 2005 13:45

Ahojky, chci se zeptat nekoho, kdo tento mobilek ma..Potrebovala bych vedet, jestli se da pripojit k pocitaci pres kabel a jestli jo, tak jestli to musi byt original kabel. Dik moc za odpoved. Papa!

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Andy  |  29. 09. 2005 21:44

Cauky,nevite jak psat na e530 s hackama?? nebo to vubec nejde? diky za odpoved

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Katka  |  07. 10. 2005 13:33

Musis v nastaveni SMS - nastaveni odesilani -nastavit podporu znaku, Je tam na vyber uni-code, automaticky a GSM.abeceda. GSM abeceda pise bez carek a nezkracuje smsky. Tak pisu ja. Zkus to s uni-code nebo automaticky, ten myslim pise s hackama, ale zkracuje sms :o(
 

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Lucinka  |  22. 09. 2005 22:41

Poprvé když jsem tenhle telefonek viděla, zamilovala jsem se:) Určitě si koupím ten starorůžovej, je moc hezkej!!!Ale musím počkat do vánoc, nemám prašulky!!!Asi to nevydržím:) Můžu někoho kdo o má, jestli by mi poslal jednu vyfocenou fotku v noci s bleskem na 605583926???A ještě mě zajímají melodie, jaký jsou, nějaké zvláštní zvuky, nebo jesou klasický jako třeba u E720???Dík za odpověd, popřípadě za fotku:)Lucík

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Katka  |  22. 09. 2005 10:47

Nazdarek,
telefonek je uplne uzasny, vypada skvele, doporucuju!!
V recenzi pisou, ze v ruzovem harmonogramu si muzete nastavit pripomenuti, kdy mate slupnout tabletku. Uz na to nekdo prisel, jak to jde nastavit?
Jedine, co mi trosku vadi je, ze nema vyzvaneci profily, ale to mi nezkazi radost, je to prece jen malickost.
A druha vec: kdyz pisu SMS pomoci T9 a vkladam , ? ! a podobne, vzdycky se musi pres dlouhy stisk krizku, vybrat cislo znaku, potvrdit OK nebo to jde jednoduseji? Jako treba vice stisku jedne klavesy? Ale to zase jde jen, pokud je vypnuta T9.
Poradite, diky moc.
Katka

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
mirah  |  23. 09. 2005 12:24

Nevím, jak je to u tohoto Samsungu, protože prostředí v mobilu je nové, ale u starších Samsungů jde napsat ", !?" i jednodušeji. Ale jen pří psaní pomocí slovníku T9: stiskněte klávesu "1". Měla by se napsat tečka. A dalším stisknutím křížové klávesy nahoru nebo dolů se mění na další znaky (čárka, vykřičník, otazník...). Jen upozorňuju, že to tak funguje u starších Samsungů. Tady to musíte zkusit. Logicky by to tak mohlo fungovat taky.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Danosen  |  23. 11. 2005 18:31

V rezime T9Ab stlac 1x      "1"       ( napise sa bodka - tecka) potom stlacaj      "0"    ( prepinas vsetky potrebne znaky        ..,:!§´ˇ=?      a iné ).

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
S55  |  27. 11. 2005 11:56

To je velmi dobrý tip.
Ale jen pro doplnění - nenapíšete tak všechny znaky, které se nabízejí po přidržení #.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
noiser  |  18. 09. 2005 17:22

ahojky,´tohodle krsvce mam uz mesic  sem moc spokojena.Akorat ma trapi,ze se mi neopakuje budik.V manualu je napsany,ze po zmacknuti jakehokoliv tlacitka,budik za nekolik min znovu zvoni,ale me zvoni jen jendou a dost..  nevote nekdo co s tim?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Katka  |  22. 09. 2005 10:50

Zalezi, jaky budik si vyberes. U denniho budiku mi funguje opakovane buzeni po 5 minutach, dokud to nevypnu otevrenim telefonu a potvrzenim. Pokud pro zvoneni buzeni v zavrenem stavu zmacknu bocni tlacitka, zazvoni za tech 5 minut znovu a klidne za dalsich 5 a 5 minut znova.
myslim, ze tohle ale nefunguje u budiku 1 a2.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Alenka  |  12. 09. 2005 18:29

Chic si tenhle telefon koupit, ale mám dilema ohledně barvy. Nevím jestli růžový nebo modrý. Je tu někdo, kdo má modrý (nebo ho v reálu viděl) a řekne mi, jaká přesně je ta modrá? Jestli modrozelená nebo modrošedá či jak hodně výrazná? A je ta stříbrná okolo čistě stříbrná nebo lehce zbarvena domodra, jako je to u růžového Moc díky za odpověď

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Miri  |  12. 09. 2005 20:29

Ahoj,
já původně chtěla ten oranžový, ale když jsem viděla růžovou verzi (která je mi mimochodem spíš dofialova), už jsem na oranžovou nečekala. Nemám ráda růžovou barvu, ale tomuhle telefonu to fakt sluší. A modrý telefon je - mám pocit - "zárukou" toho, že je ten telefon dovezený z Německa. Tam se prodává v modré verzi.. I proto jsem sáhla po té české růžové.. Už ho mám týden a pořád jsem nadšená, teď už jen čekám, až mi dorazí kabel.. :)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Katka  |  22. 09. 2005 10:36

Modra barva na telefonku je decentni, svetla, takova metaliza, podoba se spise stribrnemu. Nic moc vyrazne. Okraje jsou svetle modre az stribrne, ostatni vice tmavsi. Nevim k cemu prirovnat.
Oranzovy je skvely, ale okraje ma bile, z cehoz jsem mela obavu, ze na tom bude videt dost poskrabani treba od klicu a tak.
Fialova barvicka je uzasna a skvela, vyhrala a vrele doporucuji!!! Mam ho uz 5 dni a porad jsem z nej na vetvi.. :o)))) Kdyz jsem ho kupovala, meli vsechny barvy a tahle je nej!
Jinak se vyrabi jeste v dalsich dvou barvach, ale ty se k nam pry nedovazeji. Videla jsem je jen na obrazku.
 

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Renca  |  28. 09. 2005 21:57

Ja uz ho taky konecne mam videla jsem ho i v 1.ruzovo sede,2.svetlemedre s sedou ,3oranzovo sede a ten 4.fialovy s ruzovou je asi nej...jeste je stribrno sedy....ten jsem nevidela.....cekala jsem na neho pres 3tydny jsem ve spanelsku a ten fialovy u nas je asi nejmin ....ted jsem rada ze ho mam ale taky me dost trapi to nastavovani mam problemy s mms nikdo to neumi poradne nastavit jednou to jde a pak zase ne...tak nevim nekam to fotky posila nekam ne a nebo mi nedochazi... 

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Radecek  |  11. 09. 2005 17:28

Telefon je to super,akorat ze po trech dnech co jsem si ho koupil se mi sekl a uz ho mam v reklamaci,pry musi prehrat znova softwer,tak doufam,ze se to nebude opakovat

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
mata  |  10. 09. 2005 16:49

aj ja chcem ten telefoooooooooooon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Silva  |  10. 09. 2005 12:54

Na předním displeji se po zavření telefonu rozsvítí analogové hodiny, ale po 3 vteřinách se přepnou na digitální. Nevíte, jestli to nejde zrušit, ten krátký čas ? Není mi jasné, jak na všech recenzích ty fotky udělali, všude jsou zobrazené...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Pajinka  |  10. 09. 2005 15:26

jj, presne. Mne se to taky stava. Az budes vedet, jak na to, tak dej vedet....

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Petra  |  17. 09. 2005 18:45

Mám ho od včerejška za zatím jsem celkem spokojená Jen jsem se taky těšila na ty analogové hodiny a moc si je neužiju Dejte prosím vědět až se někomu povede nastavit je tam na delší dobu.
Ještě mám malý protblém s tím, že mi nefunguje nastavení tónu kláves... nevíte zda někde přehrávají v Praze ten software na počkání a jestli se to tím vůbec spraví ?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
e.l.e.a.n.o.r  |  24. 01. 2006 12:17

bohuzel,tohle me taky nastvalo...nevim,jestli to neni vadny mobil.jedna  holka tam ty analogove hodiny mela porad.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Pajinka  |  10. 09. 2005 09:18

Dobrý den všichni fandové mobilních telefonů, chtele bych se vas zeptat jestli muzu nejakym zpusobe natahnout MP3 z Pc do telefonu, jinak nez pres datovy kabel? Tento maly zazrak jsem dotala k narozeninam a zatim nemam datovy kabel, tak prosim o radu. Predem diky za odpoved. Papa 

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
S55  |  19. 11. 2005 21:59

Jde to přes Bluetooth (pokud nemáte integrovaný v PC nebo NTB, tak musíte dokoupit cca 6 - 8k Kč).

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
S55  |  19. 11. 2005 22:13

Už musím PC vypnout! Samozřejmě nešlo o tisíce, ale stovky korun!

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Alena  |  07. 09. 2005 16:11

Cau lidi tak uz jsem si tenhle telefon taky koupila, jakej ale pouzivate software treba na tahani fotek a na nahravani obrazku a melodii a tak dale, telefon jsem spojila s Bluetooth na pc, ale soft co jsem si stahla na netu nejak nefunguje.dik

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Pajinka  |  10. 09. 2005 10:31

Ahojky, taky jsem si telefon koupila, ale nechce se mi to spojit s PC, jak jsi to spojila ty? 

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
S55  |  19. 11. 2005 22:07

Jděte na:
http://www.kiboon.cz/kiboon/pubCZ/home/download/Main/index.jet
nahoře zvolte, že chcete zobrazit pouze software a po načtení stránky je úplně dole soft pro tento telefon (verze 2.0).
Nadpisy:
Synchronizační SW pro telefony SGH-E720, E530
WiDESync - synchronizace s MS Outlookem pro SGH-E720, E530
Je to cca 99 + 19 MB zabalených dat.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
I.  |  01. 09. 2005 15:56

Koupil jsem tento telefon své přítelkyni (je vdaná). A pro takové případy má E530 velmi zajímavou a vítanou funkci - zámek SMS a souborů. Pokud ho v menu telefonu aktivujete, nikdo neznalý hesla, které si uživatelka zvolí, se nedostane k jejím SMSkám, ať už uloženým v telefonu nebo čerstvě dorazivším. To samé platí pro datové soubory (foto atd.). Lze také zvolit zámek po určité době nečinnosti telefonu. Přítelkyně je z tohoto telefonu nadšená (nejen kvůli výše zmíněným vychytávkám) a myslím si, že se výrobci povedl vynikající výrobek. Jen je škoda, že nemá možnost zvolit vyzvánění dle skupin...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Miri  |  04. 09. 2005 19:51

Tohle je úryvek z recenze:
"Kontakty lze samozřejmě třídit také do skupin. Lze jim přiřadit také specifické rozlišovací vyzvánění a obrázek nebo fotografii."
Tak to mi fakt není jasné... Zítra už to ale budu vědět určitě, běžím si ho hned ráno koupit :)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
janka  |  29. 08. 2005 21:35

mne by ani nevadila obmedzena pamät,keby mal aspon radio,co asi nema.pockam si na telefon s rovnakými funkciami, a nebolo by odveci,keby nejaka novinka mala to co tento mobil a navyše radio a  pamätove karty

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
tominok  |  26. 08. 2005 16:39

Cau lidi chci koupit pritelkyni tenhle telefon k narozkam - mate vyzkouseno s jakym Bluetooth adapterem do Pc telefon funguje, nebo je to jedno a bude to fungovat s kazdym dikes moc.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
MiSti  |  03. 09. 2005 11:12

Podle me to bude fungovat s vetsinou BLUETOOTH, ale urcite to funguje s MSI BToes (odkaz).

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
MiSti  |  03. 09. 2005 11:13

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=24777 

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
bandyn  |  08. 04. 2006 21:27

Moc by mě zajímalo, jaký máte kdo ověřený Bluetooth k tomuto telefonu. Já jsem vyzkoušel NE EDIMAX Bluetooth 2.0 USB dongle, Trust BT-2200Tp, Bigabyte GN-BTD02, ale všechny tři mně částečně nebo vůbec nefungovaly. Spárování se povedlo, ale většinou to pak stejně zahlásilo "Confirm Connection" a přerušilo se slojení. Používám Samsung PC Studio II 2.0.  Teď bych potřeboval něco ověřeného. MSI BToes už byl zmíněn.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Robert A.  |  18. 08. 2005 20:54

kdyz si spustim prehravac mp3 a chci telefon zavrit,tak se prehravani prerusi???????

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
X.  |  16. 08. 2005 19:14

Ahoj lidi, zajímalo by mě, jestli se dá u tohoto telefonu ztišit příchozí hovor (tedy vyzvánění) bočním tlačítkem, nebo jestli se tak dá hovor jen odmítnout. Díky za případnou odpověď :)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Miri  |  11. 09. 2005 13:53

Jde to...  :)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Máchal  |  15. 08. 2005 18:43

Ahoj. Koupil jsem tenhle telefonek přítelkyni a snažím se rozchodit synchronizaci s pc přes bluetooth. Na stránkách Samsungu jsem si stáhnul synchronizační program určený přímo pro tento telefon, nainstaloval jsem ho a chtěl začít používat, jenže....Snažím se propojit PC s telefonem pomocí bluetooth (MSI USB Bluetooth klíč), ale když v konfiguraci bluetooth zařízení dám připojit ke zmiňovanému Samsungu, tak mi to hodí tuto hlášku: Service Bluetooth Serial Port is not found on device SGH-E530. Znamená to, že tento Samsung nepodporuje připojení k PC přes bluetooth serial port nebo dělám někde chybu? Díky za rady.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Pajinka  |  10. 09. 2005 10:37

Ahojky, resim podobny problem, mne se to nechce pripojit k PC, ukazuje se mi :Nebylo nalezeno žádné zařízení bluetooth. Už jste to vyřešili? Jde to nebo ne? dej mi prosím vědět.....

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
S55  |  05. 11. 2005 14:33

Spárování: (předpokládám, že máte na PC i na MT zaplý BT)
- pokud nechce najít PC telefon, tak spusťte párování z telefonu
- zvolte naistalování všech dostupných služeb, zj. OBEX FileTransfer a BT Serial Port
Po dokončení těchto kroků spusťte přes ovládací SW BT modulu službu BT Serial Port vašeho telefonu
Z EasyStudia spusťte PIMS & File Manager a využijte jeho možností.
Z PC můžete do MT poslat např. MP3 i z Průzkumníka: vyberete skladby, klepnete na pravé tl. myši a zvolíte Odeslat/Bluetooth/váš telefon.
(Dokonce mi to funguje i teď, když jsem přes BT připojen přes jiný telefon na Net.)
Nezoufejte, ještě kdyžtak zbývá kabel! ;o)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
S55  |  05. 11. 2005 20:20

A ještě musíte v PIMS nastavit port, kde máte BT serial port.
Přes službu BT File Transfer by mělo být možné přistupovat do MT i pomocí průzkumníka Win.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
S55  |  19. 11. 2005 21:53

No a třetí pokračování: chce to mít SW EasyStudio 2.0, s předchozím to přes BT nechodilo.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
krivacek  |  26. 12. 2005 18:42

Tak já ho koupil manželce, Easy studio 100MB!! sem zatím neinstaloval, zvolil jsem pouze program WIDE Sync ale synchronizace nepracuje dobře, např. do telefonu se vůbec nepřenesly emaily, a kontakty u kterých není email se nepřenesly vůbec.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Eva  |  14. 08. 2005 21:58

Dobrý den, mám dotaz, někde jsem slyšela, že jse se u tohoto telefonu dá hudba z mp3 přehrávače posluchat pouze při otevřeném telefonu, při zavřeném ne?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
brutusacka  |  15. 08. 2005 07:03

Myslím, že už to tu bylo řešené  a prý jde poslouchat i při zavřeném.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
brutusacka  |  14. 08. 2005 21:11

Ahoj, má telefon možnost zobrazení kontaktů jen telefon+sim. nebo umi zobrazit kazdý zvlášť. Moc by se mi nelibilo kdybych tam mela jeden kontakt dvakrát.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
hnědka  |  06. 09. 2005 19:29

umí zobrazit jen obojí najednou

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
LUCIE  |  13. 08. 2005 17:24

Jelikož pracuji ve značkové prodejně NOKIA, ihned když jsme dostali tuto horkou novinku, tak ani já neodolala a již jsem týden pyšným majitelem. Je to mé první "véčko" jsem naprosto spokojená. 80MB mě osobně bohatě stačí, displej je luxusní, nádherné fotky i videa, jen mi schází integrované rádio, ale budiž. Bez toho se obejdu. Bluetooth je pro mě důležitější. S jistotou mohu říct, že kdyby byl stříbrný, jako většina samsungů, tak mě tak nezaujme. Design je jeho silnou vlastností a ten mě na první pohled dostal. Doporučuji. A čekat do Vánoc se asi nevyplatí, do té doby bude spoustu jiných modelů...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
pavel  |  13. 08. 2005 16:31

nevite nekdo jak do tohohle phone nahrat Java aplikace?jinak nez pres wap? uz u D500E jsem mel trosku problemy, pripominam ze pres bluetooth to tam nedostanete. diky za odpovedi na xlobel@seznam.cz

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
mikollka  |  10. 08. 2005 16:29

Nevíte někdo  prosím v jakých barvách se u nás bude tento skvělý telefon prodávat?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Dominika  |  12. 08. 2005 15:29

U nás se bude prodávat v oranžové a malinové barvě, zatím ho ale všichni nabízejí v malinové. Můj dotaz-tento telefon mám, jsem spokojená, ale nepíše písmenka s diakritikou. Nevíte někdo, jestli je chyba v mém přístroji, nebo je to u všech. Dík

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
S55  |  05. 11. 2005 14:19

Je už i v modré (další nevím).
Ani volba uni-code nespustí psaní s "nabodeníčky".

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Lucka  |  27. 01. 2006 17:30

Můžu se jen zeptat jestli je u barvy mylinové bílá nebo stříbrná??  Předem moc děkuju za rychlou odpověď!!

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
trion  |  07. 08. 2005 10:16

Myslím ,že je to asi top telefon pro naše něžné polovičky.Samozřejmě ,že má nějaké nedostatky (důležité jen pro chlapa),ale myslím že pro drtivou většinu žen je to těžce nadupaný,krásný,no prostě cool telefonek.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Miri  |  09. 08. 2005 14:01

Jaké nedostatky přesně myslíš?
Dost vážně uvažuju o jeho koupi a cokoli, co byste k němu kdokoli měl, určitě sem zmiňte. Je pravda, že nejde vypnout zvonění bez přijmutí hovoru? Je nějaké tlačítko, jak najednou vypnout zvuky, když nemá profily? Díky!

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
ja  |  11. 08. 2005 10:14

zvonění bez odmítnutí hovoru vypnout nejde, nebo jsem zatím nezjistila jak
vypnout zvuky jde přes tichý režim bez problémů

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
K.  |  11. 08. 2005 14:08

Nejde to zvonění vypnout bočním tlačítkem? Mám Samsung X460 a u něho jde nastavit, zda zmáčknutím bočního tlačítka hovor ukončím nebo vypnu vyzvánění.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
S55  |  05. 11. 2005 14:09

Bočním tl. jde buď ztlumit na min.úroveň (ale stále zvoní), nebo hovor odmítnout.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Lenuška  |  07. 12. 2005 16:15

Jde to. Na levém boku telefonu máš tlačítka hlasitosti, a když stlačíš uplně až dolů, vypne se zvuk. Čus

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Ria  |  10. 08. 2005 13:13

Co je tak straaaaaaaasne dulezite pro chlapa v telefonu, co by nepotrebuje zena?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Victor  |  05. 08. 2005 11:07

"Tento drobeček je velmi vtipně rozdělen na dvě části: na horní řádek se základními stavovými informacemi (časem, datem, sílou signálu, zbývající energie v akumulátorech) a spodní grafickou část s rozlišením 96 × 96 obrazových bodů."

Jenže v katalogu se píše: "rozlišení (vnějšího) displeje 80 × 64 bodů"

Tak jak to teda je?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
nunu  |  03. 08. 2005 16:04

umi prehravat mp3 ikdyz je zavreny.
ted jsem odskousel..
 

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
ares  |  09. 08. 2005 17:16

nevite prosim, jestli ma tenhle telefon slovensky slovnik T9?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Helena  |  03. 01. 2006 22:18

Ano, má :)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
ares952  |  04. 01. 2006 18:35

vim, koupil sem ho uz manzelce

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
ANDREA  |  03. 09. 2005 10:00

To je teda zajimavy. Me se prehravani okamzite ukonci

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
S55  |  05. 11. 2005 14:03

Asi je to nějaká nahodilá chyba, pomohl níže popsaný postup:
Menu/Nastavení/Nastavení telefonu/Další nastavení - zrušit zaškrtnutí u volby Aktivní kryt
nebo Menu - 9 - 2 - 4 zrušit zaškrtnutí u volby Aktivní kryt
Kryt se sice zase "zaktivní", ale přehrávání se zavřeným telefonem již funguje.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
bara  |  03. 01. 2008 21:39

musíštu písničku pridat do seznamu skladeb

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Otvor  |  02. 08. 2005 22:01

A jak to vypadá s možností synchronizace s Outlookem? Jako u 720tky jenom kontakty nebo jako u D500 i kalendář? A pokud i kalendář, respektuje délku připomenutí dle Outlooku nebo si defaultně nastavuje svojí vlastní? Díky za info.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
mickaelb  |  02. 08. 2005 11:25

Link na katalog mobilu vam odkazuje na nokii 2300

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Lenka  |  02. 08. 2005 10:47

V nejake recenzi jsem cetla, ze umi prehravat mp3 pouze, kdyz je otevreny, coz by byla pekna kravina!! Tady to z toho takhle nevypliva - nevite nekdo jak to tedy je??

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Pavel  |  02. 08. 2005 11:55

co jsem kde četl tak je to tak - mp3 umí jen když je otevřený. řekl bych, že u véčka je to dost podstatná vada která tenhle mobil naprosto degraduje. umíš si představit, jak jedeš do práce v tramvaji a aby sis poslouchala mp3 tak držíš to véčko otevřený v ruce aby to šlo? přítelkyně by mi asi takovej mobil omlátila o hlavu. upřímně - takovej mobil bych nekoupil ani kdyby stál 3 tisíce.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Victor  |  05. 08. 2005 10:54

Myslím, že je to spíš míněno tak, že se musí v otevřeném stavu spustit přehravač, protože nemá pro tuto funkci zvláštní tlačítko. Během poslechu by už měl jít bez problémů zavřít, aniž by se přerušilo přehrávání.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
hnědka  |  07. 09. 2005 15:04

Přehrávač se opravdu musí spustit v otevřeném stavu a potom (pokud jsou připojená sluchátka) už jde bez problémů zavřít, aniž by se přehrávání přerušilo..

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
S55  |  05. 11. 2005 13:54

Ano, ale nesmíte mít nastavené aktivní véčko (příjem/ukončení hovoru), to se pak po zavření telefonu ukončí i přehrávání.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Danosen  |  09. 11. 2005 12:10

Aby som uviedol všetkých na pravú mieru :
     mp2 prehrávač BUDE HRAŤ spoľahlivo a bez problémov po zavretí len vtedy, ak skladby v telefóne, aj stiahnutá hudba ( resp. iné zvuky) - ZOZNAM SKLADIEB, si predtým - po vybratí, skladby uložíte do zoznamu skladieb !!! napr.: úplný "polopatistický postup" stlač po otvorení postupne: MENU , 6, 3, Voľby, 3. "a je to" Týmto sa konkrétna ( predvolená skladba od výrobcu) presunula do zoznamu skladieb a už to funguje aj bez sluchátiek, aj s aktívnym krytom          &n bsp;    Dano.     

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Danosen  |  09. 11. 2005 12:12

 Pardon, nie mp2, ale mp3, preklep. Dano

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Danosen  |  10. 11. 2005 17:05

Samozrejme som myslel pod poslednou položkou "3" -     " Pridať do zoznamu prehrávania".

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Lenuška  |  07. 12. 2005 16:13

Tento telefon jsem si včera koupila a jsem si 100% jistá, že jde poslouchat mp3 i se zavřeným telefonem!! Mějte se.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
spokojená stařenka  |  09. 06. 2006 13:33

Je to tak mp3  jdou poslochat i se zavřeným telefonem. Ve sluchátkách je to úplně bomba.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
legnaw  |  02. 08. 2005 10:34

rozculuje ma to marketingove "zensky telefon". obsahovo je to E720ka len vo volnejsom kabatiku (mne sa paci svetlomodry), takze je to alternativa pre mna, ktoremu sa nepaci E720 dizajnovo

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Frogu.cz  |  02. 08. 2005 09:37

Pár dní jsem tu nebyla, ale řeknu vám, ten Samsung je vážně coolovní!!! Ten musím mít, akorát si počkám na Vánoce, to by mohl stát relativně míň  Kolik tipujete? Sedm, pět tisíc?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
radim  |  02. 08. 2005 10:22

Co znamená relativně míň? Relativně míň už stojí teď, stojí třeba méně než Motorola MPx220 nebo Samsung D500. O Vánocích na pěti tisících nebude, na to zapomeň. Ceny samsungů klesají nejméně a nejpomaleji. Tipuju spíš těch 7.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
krivacek  |  03. 08. 2005 15:38

Manželce se taky líbí, asi počkáme do Vánoc. Nemusíme mít vždy horké novinky. V levném internetovém obchodě by mohl být k šesti tisícům
Mně trošku vadí, jak se píše v katalogu, že nemá synchronizaci a libovolný zvuk pro smsky

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
and.:)  |  29. 07. 2006 22:21

ma synchronizaci PIM a muzes si vybrat z 10-ti zvuku pro SMS, tento mobil mam a je SUPEEEEER

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Kekulese  |  28. 02. 2006 17:04

Já si myslím že o Vánocích bude stát tak těch 5000 korun,jelikož ted už je nejlevnější za 6990 korun.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
klára  |  07. 12. 2007 16:41

Já sem ho přes net objednala za 3890 nejak tak a s poštovným sem zaplatila 4030 takže sem střešně ráda. Už se na něj těším je fakt hezkej

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
ares  |  02. 08. 2005 09:27

moc se mi libi a chtel bych ho koupit manzelce

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
mato  |  02. 08. 2005 08:02

preco ked tel. podporuje mp3, ma mpix fotak, nahrava viedo v slusnej kvalite 352*288, dobry displej urcite aj na pozeranie par klipv, preco tam ti blazni nedaju pamatovu kartu, takto sice ma take funkcie, ale je to take polovicate, je sice otazka ze kolko staci MB aj bez karty, ale mne by to pripadalo malo (E720), v N6230 mam 256MB, to bola chyba, treba rovno 512MB, alebo nic (32MB)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor