Samsung Galaxy Note 3 získává více aplikací pro multidisplej

Samsung při koupi Galaxy Note 3 přidává zákazníkům bonusový aplikační obsah, část z něj je předinstalována přímo v telefonu, zbytek je možné doinstalovat z portálu SamsungApps. Většina těchto bonusů navíc platí i pro tablet Galaxy Note 10.1 2014 Edition. O jaké tituly se jedná?

Klepněte pro větší obrázek 
Samsung prezentuje bonusové aplikace připravené pro Galaxy Note 3, část z nich je k dispozici i pro velký Note 10.1 2014 Edition

NYTimes for Android je určena ke čtení novinových zpráv New York Times a je samozřejmě v angličtině. Aplikace je určena i pro interakci s dotykovým perem S Pen. Obsah je možné procházet podle sekcí, články mohou být předčítány hlasovým syntetizátorem v angličtině. Pro pohodlné čtení je zase možno zvolit odpovídající velikost fontu. Bezplatný přístup (jinak v ceně 45 USD), je umožněn na 12 týdnů.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Screenshoty aplikace NYTimes for Android

Blurb je součástí předinstalované aplikace Fotopříběh, kde si můžete z vyfocených snímků vytvořit elektronické fotoalbum, to následně elektronicky zaslat na vytisknutí a počkat, než vám album dorazí do schránky. Při tvorbě fotoalba si můžete vybrat z několika dostupných témat, následně vybrat snímek titulní stránky, název, případně u obrázků přidat texty a komentáře. Pro objednání je třeba nejméně 10 stran. Navržené album si můžete virtuálně prolistovat, exportovat do formátů *.pdf nebo *.scc, vytisknout nebo objednat fotoalbum. Právě na něj dostanete jednorázový slevový kupon v hodnotě 5 USD. Samotné ceny objednání např. patnáctistránkového alba se pohybují od 12 do 30 USD, v závislosti na formátu a druhu vazby.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Screenshoty aplikace Fotopříběh s možností objednání fotoalba přes služby společnosti Blurb

Dropbox je u Galaxy Note 3 předinstalovaný, jako uživatel dostanete bezplatně 50 GB cloudového úložiště po dobu 2 let v hodnotě 100 USD.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek 
Screenshoty klienta Dropboxu

Autodesk Sketchbook for Galaxy je další předinstalovanou aplikací, tentokrát k profesionálnímu malování a kreslení.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Screenshoty aplikace Autodesk Sketchbook

Oxford Advanced Learner's A-Z je anglický výkladový slovník, který je pro Galaxy Note 3 k dispozici zadarmo (původní cena je 20 USD) ve verzi bez podpory hlasového předčítání, za to je třeba si již připlatit.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Screenshoty anglického výkladového slovníky, za možnost hlasové syntézy si ale musíte připlatit

Bitcasa je dalším zabezpečeným cloudovým úložištěm, na které můžete z telefonu přistupovat. Samsung nabízí po registraci a přihlášení 3 měsíce bezplatného neomezeného úložiště. 

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Screenshoty aplikace Bitcasa

Easily Do Smart Assistant slouží k evidenci a úpravám všeho podstatného. Aplikace může zobrazovat informace o počasí, eviduje zajímavé informace z Facebooku po vašem přihlášení, narozeniny přátel, důležité e-maily, události, pozvánky, eviduje události v kalendáři, řeší konflikty v telefonním seznamu, apod. Aplikace je dostupná zdarma.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Screenshoty aplikace Easily Do Smart Assisant

Angry Bird Star Wars II je zatím posledním titulem „naštvaných ptáků“. Bezplatně je možné je stáhnout ze SamsungApps, k tomu Samsung dodá 1000 kreditů herní měny. Tu je možné použít na nákup zlepšováků v herním obchodu.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Screenshoty hry Angry Birds Star Wars II, Samsung navíc naděluje 1000 kreditů herní měny, které můžete utratit za bonusový a pomocný obsah

MarketWatch je aplikace poskytující informace o financích, finančních trzích a investicích. Je možné ji ovládat i perem S Pen, problémem je však její neúplná grafická vyladěnost. Řada prvků uživatelského rozhraní se překrývá samotná aplikace je v angličtině. Bezplatně ke stažení je k dispozici na SamsungApps.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Screenshoty aplikace MarketWatch, multimediální data můžete sdílet pomocí Samsung Link, špatný layout ale vybízí k tomu, že aplikaci zapnete pouze jednou...

Bloomberg Businessweek+ se opět soustředí na trhy a finanční informace, perem S Pen je možno nahlížet na články a zobrazit jejich souhrn. Aplikace je opět k dispozici v angličtině a opět k bezplatnému stažení na SamsungApps.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Screenshoty aplikace Businessweek+, aplikace se soustředí na ekonomické zprávy a novinky z finančních trhů

Cinestar je první počeštěnou aplikací v nabídce, slouží k zobrazení programů kin sítě Cinestar, objednání lítku probíhá přesměrováním na webové rozhraní.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Screenshoty aplikace Cinestar

Ski Info slouží k zobrazení cyklisticky relevantních dat pro česká a slovenská lyžařská střediska. V tuto chvíli je funkční pouze nápoj na slovenská data, česká data není možné korektně načíst.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Screenshoty aplikace Ski Info

4M Křížovky přinášejí 200 křížovek různých obtížností, aplikaci lze exkluzivně stáhnout pouze na SamsungApps. O hře jsme informovali v samostatném článku.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Screenshoty hry 4M Křížovky

Reflex je aplikací, která sdružuje aktuální elektronické verze časopisů Reflex, které je možné strukturovaně prohlížet. Jako uživatelé Samsung zařízení dostanete zdarma roční předplatné v hodnotě 1599 Kč. O aplikaci jsme informovali v samostatném článku, je dostupná i pro jiné modely Samsungu.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Screenshoty aplikace Reflex

Blesk je druhou aplikací od nakladatelství Ringier Axel Springer CZ, jedná se o elektronické verze deníku Blesk. Nová čísla mohou být automaticky stahována na pozadí, součástí článků jsou fotografie i videa. Alternativně je možné Blesk zobrazit v jeho tištěné podobě a přecházet mezi stránkami. Bezplatné roční předplatné má jinak hodnotu 3888 Kč. Aplikace je dostupná i pro jiné modely Samsungu, informovali jsme o ní již v samostatném článku.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Screenshoty aplikace Blesk

V rozšířené obrazovce Muldispleje je u Galaxy Note 3 (potažmo i u Note 10.1 2014 Edition) umístěno tlačítko Play Store. To vás zavede na Google Play a ukáže aplikace, které jsou s režimem současného zobrazení dvoujice aplikací kompatibilní, nemusíte se tedy spoléhat jen na předinstalované aplikace. Ke stejnému seznamu se dostanete i tehdy, když na Google Play vyhledáte pojem „multivindow“. Mezi cca 170 aplikacemi narazíme na různé miniaplikace, kalkulačky, software na poznámky, PDF prohlížečky a další. Pokud si nainstalujete aplikaci Samsung Multi Window Manager, můžete do režimu Multidisplej přidat jakoukoliv nainstalovanou aplikaci. Podmínkou je však root zařízení.

Zdroj: Samsung

Diskuze (9) Další článek: Wi-Fi Passport: projekt Googlu nabízí mobilní internet za babku

Témata článku: Samsung, , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 10.1, Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition), Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) 16GB LTE, Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) 32GB LTE, Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) 32GB Wi-Fi, Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) 64GB LTE, Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) 64GB Wi-Fi, Samsung Galaxy Note 10.1 16GB 3G, Samsung Galaxy Note 10.1 32GB 3G, Samsung Galaxy Note 10.1 64GB 3G, Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Note 3 Neo, Samsung Galaxy Note 3 Neo Duos, Pro +, Bloomberg Business, Galaxy note, Herní obchod, GAL, Galax Note, Řada prvků, CineStar