Samsung Galaxy Note 7R je vystaven na čínských e-shopech. Cena bude poloviční

I když Samsung v loňském roce ukončil distribuci a prodej modelu Galaxy Note 7, jihokorejci znovu chystají jeho opětovný návrat. Repasovaný model ponese označení Samsung Galaxy Note 7R, a oproti původnímu Notu 7 (recenze zde) bude mít menší 3 200mAh baterii a také novější Android 7.0 Nougat. Zbývající hardwarové specifikace budou kopírovat loňský Note 7.

Galaxy Note 7R dostal v nedávné době certifikaci amerického úřadu FCC, a dále se očekává i certifikace NRRA (National Radio Research Agency), která potvrdí, že je zařízení skutečně bezpečné natolik, aby mohlo být podruhé (byť pod lehce upraveným názvem) zařazeno do prodeje. 

S repasovaným Galaxy Note 7R se počítá pro vybrané země v Americe, Evropě a v Asii. Podle našich dřívějších informací se model přímo v ČR prodávat nebude. Telefon má mít cenovku 521 USD (v přepočtu zhruba 12 740 Kč), což je oproti původní ceně 23 799 Kč za Note 7 zlevnění téměř o polovinu.

Zdroj Phonearena, Androidcommunity

Diskuze (11) Další článek: Lepší, ale stále předražené. Tak Telefonující.cz hodnotí nové tarify Vodafonu

Témata článku: Samsung, , , , , , , , Samsung Galaxy Note 7, For Sale, Cena, Shop, GAL, Pol, Prodej modelu, Čínský e-shop, Note, Sam, Loňský note, Cin, EPA, Galaxy note, Galax Note, Opětovný návrat, Samsun