Samsung Galaxy S6 Edge je rekordmanem v AnTuTu

Benchmarkovací aplikace Antutu byla dlouhá láta měřítkem surového výkonu zařízení, který se porovnával na základe ucelené sady mobilních testů. Jak je ale vidět v případě nově představených Galaxy S6 a Galaxy S6 Edge, Antutu bude muset v blízké době zvýšit náročnost testů, nebo za chvíli nebude co objektivně testovat.

Klepněte pro větší obrázek
Výsledky benchmarku Antutu u Galaxy S6 Edge

V případě současné verze benchmarku získala novinka Samsungu s dvojitě zahnutým displejem 69 019 bodů, čímž hravě překonala Galaxy Note 4, Xiaomi MI 4, Huawei Mate 7, Meizu MX4 i OnePlus One. Za skvělý výsledek v benchmarku vděčí novinka zejména použitému 64bitovému osmijádru Exynos 7420, který je vyroben 14nm technologií, a také 3GB DDR4 RAM. Je navíc pravděpodobné, že novinky od Samsungu budou mít ve finále ještě lepší výsledky testu, protože do jejich oficiálního uvedení na trh zbývá ještě více, než měsíc. Ten by měl výrobce věnovat softwarové optimalizaci systému, naše zkušenosti s vystavenými prototypy však ale již teď ukázaly, že Samsung svou grafickou nadstavbu TouchWiz výrazně zrychlil a zbavil zbytečných funkcí.

Zdroj: phonearena

Diskuze (50) Další článek: Finové vstávají z popela. Zkusili jsme Nokii N1 [MWC]

Témata článku: Samsung, , , , , Huawei Ascend Mate, Huawei Ascend Mate 7, Meizu MX4, Meizu MX4 32GB, Meizu MX4 Pro, OnePlus One, OnePlus One 64GB, Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 4, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 128GB, Samsung Galaxy S6 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge 128GB, Samsung Galaxy S6 Edge 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge+, Samsung Galaxy S6 Edge+ 64GB, Galaxy s, GAL,