Samsung na horách učí lyžovat a spouští aplikaci Ski Info

Samsung dnes představil světu novou lokální aplikaci s názvem Ski Info, která je určena pro smartphony s operačním systémem Android, Bada a pro chytré televizory Samsung. V rámci aplikace najdete informace o českých a slovenských lyžařských střediscích, nechybí ani informace o aktuálním stavu sněhové pokrývky, předpověď počasí, informace o stavu sjezdovek, běžeckých tratí nebo lanovek. Přímo z aplikace si můžete udělat představu o tom, jak cílová destinace vypadá, najdete v ní statické i video záběry webových kamer přímo z místa dění. Aby byly informace kompletní, aplikace upozorní i na právě probíhající akce nebo zobrazí mapy lyžařských areálů.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Aplikace Ski Info je dostupná pro Badu...

Pro podporu aplikace Ski Info startuje Samsung lyžařskou školu Samsung Training School ve vybraných lyžařských střediscích - Špičák, Špindlerův Mlýn, Harrachov, Rokytnice, Pec pod Sněžkou, Jánské Lázně, Bílá, Železná Ruda, Ještěd, Dolní Morava a Jasná (Slovensko). Zájemci budou při sjezdu na lyžích nebo snowboardu nahrání na video, o rozbor jejich jízdy a o doporučení lepší techniky se pak postarají profesionální instruktoři lyžování. Akce ve výše uvedených střediscích bude probíhat až do konce března. Účastníci se u svahu mohu dozvědět informace o produktech Samsung, mezi modely k vyzkoušení nebude chybět odolný Galaxy Xcover nebo různé audio-video produkty.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
... i pro Android

Aplikace Ski info je pro Android Smartphony ke stažení na Android Marketu, pro zařízení s Badou je obdobná aplikace dostupná na portálu SamsungApps.

Váš názor Další článek: O2 a MobilPohotovost: operátor vykupuje mobilní telefony

Témata článku: Samsung, , , Samsung Galaxy Xcover, Špindlerův Mlýn, Samsun, Harrachov, Cílová destinace, Hora, Sam, Info, Probíhající akce,