Samsung nabídne pro Galaxy Note 7 QWERTZ klávesnici i doplňkovou optiku

Samsung Galaxy Note 7 sice ještě nebyl oficiálně představen, již nyní se ale ví, že skladba dostupného příslušenství bude v lecčems připomínat modelovou řadu Galaxy S7. A pokud vás budou zajímat detaily a vzhled jednotlivých pouzder, můžete se s klidným svědomím podívat na na náš článek o krytech a pouzdrech pro Galaxy S7 Edge.

Klepněte pro větší obrázek
Seznam chystaného příslušenství pro Samsung Galaxy Note 7

Samsung pro Galaxy Note 7 připravuje poloprůhledný kryt Clear View Cover ve třech základních barvách, naopak kožený nacvakávací kryt, Leather Cover, bude pouze v černé. V černé, modré a zlaté budou i flipové kryty s vnitřní kapsou na platební kartu, které budou na čelní stranou vybaveny LED diodami. Ty budou informovat o čase, zmeškaných událostech i o aktuálním volajícím, kterým můžete přiřadit specifický symbol, jenž se na pouzdru zobrazí.

Alternativně budou nabízeny i flipové kryty „s oknem“, tzv. S View Cover, mimo třech základních variant k nim přibude i poměrně netradiční žlutá. Mezi příslušenstvím narazíme i na další „stálice“ v portfoliu Samsungu, chybět nemá kryt s klávesnicí ani obal s přídavnou optikou.

V prvním případě se jedná o QWERTZ Cover, který je charakterizován zadním obalem, do kterého se na přední straně zacvakává modul s tlačítkovou klávesnicí. Ta překrývá i blok ovladačů pod displejem, a pokud klávesnici nechcete používat, můžete ji dočasně připnout na zadní část telefonu. Více o klávesnici se můžete dočíst např. v tomto článku.

Poslední ze známých pouzder a krytů pro připravovaný Galaxy Note 7 bude Lens Cover, soustava krytu a přídavné optiky, kterou do něj můžete našroubovat. Test Lens Cover krytu pro Galaxy S7 Edge si můžete přečíst zde.

Via Mobilefun

Váš názor Další článek: Trump prezidentem? Katastrofa pro technologické firmy, zní ze Silicon Valley

Témata článku: Samsung, , , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 7, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 128GB, Samsung Galaxy S6 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge 128GB, Samsung Galaxy S6 Edge 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge+, Samsung Galaxy S6 Edge+ 64GB, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 64GB, Samsung Galaxy S7 Active, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S7 Edge 64GB, Lens, Pro +, Nacvakávací kryt,