Samsung nabízí Deezer Music s tříměsíční premium verzí zdarma

Samsung dnes oficiálně představil spolupráci s poskytovatelem streamované hudby Deezer, čímž oslavuje vstup tabletu Galaxy Tab S 10.5 na trh. V rámci této akce nabízí jihokorejský výrobce tříměsíční verzi Deezer Premium+ zdarma a bez reklamy, čímž s otevírají brány k poslechu více než 30 milionů hudebních skladeb. Akce je dostupná pro modely řady Galaxy Tab S (Tab S 8.4 a Tab S 10.5), řady Galaxy Tab 4 (Tab 4 7.0, Tab 4 8.0 a Tab 4 10.1) a dále pro Galaxy S5, Galaxy S5 Mini a Galaxy K Zoom.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Aplikace Deezer Music u Samsungu Galaxy S5

Podmínkou tříměsíčního využívání služeb je mít zaregistrován účet Samsung. Dále je třeba stáhnout aplikaci Deezer Music z portálu Samsung Galaxy Apps, či rychleji z widgetu na ploše ze sekce Galaxy Gifts. Následně je třeba se zaregistrovat a v Nastavení - Účet Objednat předplatné zvolit položku Nabídka Samsung Galaxy XY (dle podporovaného modelu) a přidat ke svému účtu platební metodu. Po tři měsíce se vám z PayPalu nebo z platební karty nic nebude strhávat a můžete službu kdykoliv ukončit. Pokud přesáhnete tříměsíční trial verzi, bude si aplikace měsíčně strhávat za neomezený poslech hudby 5,99 EUR, tedy v přepočtu 165 Kč. 

Pokud plánujete přehrávat hudbu pouze v tříměsíčním bezplatném obdobní, nezapomeňte se z Deezeru včas odhlásit. V rámci třech měsíců můžete využívat přehrávání hudby ve zvýšené zvukové kvalitě (datový tok 320 kbps) a to na mobilu i v počítači. Aplikace je k dispozici v češtině a skladby si můžete stáhnout do lokální paměti, aby je bylo možné přehrát i bez připojení k internetu.

Diskuze (5) Další článek: Podívejte se na Samsung Galaxy Alpha v bílé barevné variantě

Témata článku: Samsung, , , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy K Zoom, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5 mini, Samsung Galaxy Tab, Samsung Galaxy Tab 16GB 3G, Samsung Galaxy Tab 4 10.1, Samsung Galaxy Tab 4 10.1 16GB LTE, Samsung Galaxy Tab 4 7.0, Samsung Galaxy Tab 4 7.0 16GB LTE, Samsung Galaxy Tab 4 7.0 8GB LTE, Samsung Galaxy Tab 4 7.0 8GB Wi-Fi, Samsung Galaxy Tab 4 8.0, Samsung Galaxy Tab 4 8.0 16GB LTE, Samsung Galaxy Tab S 10.5, Samsung Galaxy Tab S 10.5 16GB LTE, Samsung Galaxy Tab S 8.4, Samsung Galaxy Tab S 8.4 16GB LTE, Samsun,