Samsung představil Galaxy S III pro firmy

Samsung představil Samsung Galaxy S III pro firemní klientelu. Zařízení nese označení SAFE (Samsung Approved For Enterprise) a určeno je do firem, kde je bezpečnost a integrita dat na prvním místě. Řada SAFE není u Samsungu nová, mimo čerstvého přírustku v ní najdeme i modely Galaxy S II, Galaxy Tab a Galaxy Note. Co má SAFE Galaxy S III oproti běžné verzi? Přibyla podpora enkrypce AES-256, byla rozšířena podpora VPN, správy zařízení, Microsft Exchange ActiveSync a přibyly i další inovace týkající se bezpečnosti. Samsung v této oblasti spolupracuje s řadou partnerů, kteří do společného díla přidaly svá řešení. Najdeme mezi nimi např. SAP, Juniper, Soti, Cisco, f5, wmware, Citrix, Polycom, Avaya, Adobe a další.

Klepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Galaxy S III pro business sféru nabídne řadu vylepšení co se týče enkrypce dat, bezpečnosti a konektivity.

Souběžně byla spuštěna akce SAFE2SWITCH, ve které si mohou firemní zákazníci jiných značek vyměnit svůj stávající smartphone za SAFE Galaxy S III, Samsung za to sleví z ceny vlajkové lodi rovných 300 USD. Je třeba zmínit, že se s touto akcí začíná zatím pouze v USA. Galaxy S III pro firemní klientelu se začne prodávat v zámoří v červenci u operátorů AT&T, Sprint, T-Mobile, Verizon Wireless a US Cellular. Zatím nevíme, zdali se dostupnost zařízení rozšíří i do Evropy, některé společnosti by to jistě uvítaly. 

Diskuze (6) Další článek: Intel tvrdí, že Android stále není připraven na vícejádrové procesory

Témata článku: Samsung, , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S II, Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy Tab, Samsung Galaxy Tab 16GB 3G, Samsung Galaxy Tab A 10.1, Samsung Galaxy Tab A 10.1 16GB LTE, Samsung Galaxy Tab A 7.0 (2016), Samsung Galaxy Tab A 8.0, Samsung Galaxy Tab A 9.7, Samsung Galaxy Tab A 9.7 16GB LTE, F +, GAL, Samsun, AES, Pro +, Galaxy s, Sam, Pře, Verizon Wireless