Samsung představil smartphone Galaxy Grand Neo

Samsung včera na své webové stránky přidal nový produkt, o kterém jsme vás již dříve informovali, smartphone Galaxy Grand Neo. K modelu však nevyšla žádná tisková zpráva, Samsung jej pouze v tichosti zařadil na web. Jedná se o oživenou verzi pětipalcového Galaxy Grand s WVGA displejem, čtyřjádrem o taktu 1,2GHz (předchozí generace disponovala 1,2GHz dvoujádrem) a 1GB operační paměti RAM. Na zádech je umístěn 5Mpix snímač, nad displejem pak VGA kamerka pro videohovory. Co se týká konektivity, novinka disponuje podporou EDGE, UMTS s HSPA+, Wi-Fi Direct, Bluetooth 4.0 a Wi-Fi b/g/n, pro nabíjení a datové přenosy poslouží microUSB konektor, samotný akumulátor má kapacitu 2 100mAh. K navigování půjde využít podpora GPS a GLONASS, interní 16GB paměť doplňují microSD karty.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek 
Tiskové fotografie Samsungu Galaxy Grand Neo

Prodej smartphonu byl již zahájen v Holandsku s dodáním do dvou pracovních dní. Cena byla stanovena na 260 EUR, což je v přepočtu částka lehce přes 7 tisíc korun. Za průměrné specifikace je to poměrně vysoká částka, která by se snad po delší době na trhu mohla dostat do příjemnějších cenových hladin. V současné době není dostupnost tohoto modelu ani cena v ČR oficiálně potvrzena.

Zdroj: Sammobile

Diskuze (11) Další článek: Šmíráci z NSA sbírali data aplikací, neušetřili ani Angry Birds

Témata článku: Samsung, , , , Samsung Galaxy Grand, Samsung Galaxy Grand Neo, Sam, Vysoká částka, Neo +, SMA, Pře, Neo, Grand, Samsun, Smartphone, GAL, The Netherlands,