Samsung v Číně představil Galaxy J3⑥, evropská verze zatím není

Samsung v Číně oficiálně představil nový model Galaxy J3, tedy spíše Galaxy J3⑥. Právě takto netradičně označuje Samsung novinku na svém webu, všude kde se vyskytuje její označení, takže tento oficiální název převezmeme i do našeho článku. 

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Bílá a zlatá varianta Samsungu Galaxy J3⑥

Nově představený Galaxy J3⑥ je výbavou velmi podobný modelu Galaxy J5, který jsme otestovali koncem září, či Samsungu Galaxy On5, který na veřejnost pronikl koncem října. Novinka je osazen 5" Super AMOLED displejem s rozlišením 1 280 × 720 pix a 2 600mAh baterií. Telefon běží na čtyřjádrovém procesoru o taktu 1,2 GHz a na 1,5GB RAM. 8Mpix fotoaparát je doplněn 5Mpix snímačem pro selfie. 8GB interní úložiště půjde rozšířit microSD kartami.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Samsung Galaxy J3⑥ v černé barevné variantě

Galaxy J3⑥ běží na operačním systému Android 5.1.1 s grafickou nadstavbou TouchWiz. Samotná cena smartphonu by se měla pohybovat okolo 200 USD, což dělá v přepočtu zhruba 5 tisíc korun. Případná dostupnost tohoto modelu v Evropě ale zatím nebyla potvrzena.

Via Samsung.cn

Diskuze (8) Další článek: Hodinky Samsung Gear S2 zřejmě půjdou brzy připojit i k iPhonům

Témata článku: Samsung, , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy J3 (2016), Samsung Galaxy J5, Samsung Galaxy J5 (2016), Samsun, Galaxy J, Sam, Verze, GAL, Nen, Galaxy on, Oficiální název, Cin, Pře, Evropská verze,