Samsung začne prodávat příslušenství na motivy filmu Avengers

Samsung ve spolupráci s Marvelem připravil doplňkové příslušenství pro Galaxy S6 na motivy Avengers: Age Of Ultron. Jedná se o čtyři stylizované kryty pro tyto postavy z filmu: Hulk, Iron Man, Thor a Captain America. Jejich cena se bude pohybovat okolo 55 USD, tedy v přepočtu 1 300 Kč.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Příslušenství Samsungu na motivy Avengers: Age of Ultron

Dalším dokoupitelným příslušenstvím bude bezdrátová nabíječka na motivy štítu od Kapitána Ameriky. Její cena se bude pohybovat okolo 70 USD, což dělá v přepočtu necelých 1 700 Kč. Samsung začne prodávat toto příslušenství v následujících dnech, avšak zatím pouze v USA. Jeho případná dostupnost v Evropě nebyla vyloučena, pokud se však příslušenství skutečně objeví i v Evropě, zřejmě si na něj ještě několik týdnů počkáme.

Zdroj: Sammyhub

Diskuze (10) Další článek: Megazakázka je tu, Babiš poptává 10 tisíc SIM pro Finance

Témata článku: Samsung, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 128GB, Samsung Galaxy S6 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge 128GB, Samsung Galaxy S6 Edge 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge+, Samsung Galaxy S6 Edge+ 64GB, Wireless Charger, Captain, Samsun, Kapitán, Film +, F +, Avengers, Thor, Motiv, Sam, Pro +