Sbohem SMSková mánie: student SMS Grátis 2.0 právě končí

SMSková mánie u Vodafonu se stává minulostí, oblíbený studentský tarif SMS Grátis 2.0 dnešním dnem (19. srpen 2009) končí. Jako náhradu připravil operátor tarif Student, o kterém jsme vás již informovali. Stručně si zopakujme, jaké výhody přináší.

Tarif Student si mohou aktivovat pouze studenti ve věku 15 – 26 let. Skládá se ze dvou částí, které lze aktivovat dohromady nebo každý zvlášť:

  • Student online: za 89 korun měsíčně získáte plnohodnotný přístup k internetu bez omezení služeb. Omezení množství přenesených dat (FUP) však zůstává na 100 MB měsíčně, pak dojde ke snížení rychlosti.
  • Student extra: k jakémukoli Nabitému tarifu si můžete za 150 Kč měsíčně dokupit kredit s dvojnásobnou hodnotou, tedy 300 Kč. Ty pak můžete libovolně čerpat za sms či hovory.

Neomezený internet v mobilu se dnes stává takřka nutností a necelá stokoruna měsíčně rozhodně zní lákavě. Nicméně ani 89 Kč není „zdarma“ a spousta studentů se bouří. Ostatně, stačí zavítat do diskusní skupiny Proti zrušení SMS Gratis na Facebooku, která v současné době čítá na 3190 členů.

Diskuze (19) Další článek: Samsung B7330 Omnia Pro: vítejte Windows Mobile 6.5

Témata článku: , , , Stokoruna, Mánie,