Sexy Poker: erotika a hazard v mobilu (recenze javové hry)

Obehrajte svoji soupeřku v kartách a ona se vám za odměnu svlékne. Pokud vám dobře půjde karta, dívka zůstane úplně nahá. Dopřejte si lechtivou zábavu i ve svém mobilu.

Vyzkoušejte trojku

Spolčenost Gameloft vydala tři nové tituly ze své slavné „sexy“ kategorie her. Milovníci lehkého hazardu a krásných dívek, zbystřete nyní svou pozornost. Všechny nesou klasické znaky her této firmy – kvalitní grafické a zvukové zpracování a skvělou hratelnost.

Sexy Poker 2006

Sexy Poker 2006 obsahuje šest krásných, ručně kreslených dívek, které s vámi budou soupeřit o své šatstvo. Každá dívka je samozřejmě jiná a pochází z trochu jiné společnosti. Těšit se tak můžete na blondýnku z vyšších vrstev, pohlednou Asiatku, sexy manažerku a další. Každé dívce odpovídá i prostředí a hrát tak budete v baru, v divadelní lóži, v restauraci… Grafika je výborná a nejeden muž se jistě při hře zasní. Krásné dívky ale nemusí být snem. Od tvůrců hry máme potvrzeno, že každá dívka měla svou živou předlohu.

    
Tak jdeme na to • zatím oblečená • však já tě svléknu • tak málo zbývalo...

   
Výběr soupeřky • ukázka dalších holek

Sexy Poker Manga

Pro všechny milovníky japonského umění Manga je ve speciálním díle série připraveno pět dívek. Opět čekejte různé povahy a různá prostředí. Na kolik se podařilo grafikům tento styl kresby zvládnout, vidíte na obrázcích.

   
Sestřička s velkýma... • ...očima

 
Je libo lehkou děvu • mladou nezkušenou • militaristku • nebo sexy studentku?

Sexy Poker Top Models

Ve třetím díle série se setkáte s fotografiemi skutečných dívek. Oproti předchozím dílům mi grafika přijde chudší, přesto je rozhodně na co (a na koho) se dívat. Dívek se nabízí pět.

   
Tak šup šup, ty šaty půjdou dolů

 
Soustředit se na karty je někdy těžké...

Rychlovka nebo naplno

Všechny tři tituly spojuje stejný herní princip – hrajete s vybranou dívkou „svlékací Poker“, později se dostanete i ke dvěma dalším hrám. Pokud dívka prohraje partii, poodhalí své tělo. Vy se při prohře svlékat nemusíte, ale nikdo vám v tom bránit nebude. Jediné, čím se hry od sebe liší jsou obrázky slečen.

V hlavní nabídce si můžete zvolit ze dvou způsobů hraní – Quick Play (rychlá hra) a Full Play (plná hra). Pouze postupným vyhráváním v plné hře se odemykají nové soupeřky a i nové karetní hry. Ze začátku je k dispozici pouze klasický poker, časem přibude blackjack a videopoker.

Pozor na mravní výchovu

K soupeřkám a grafice ještě krátká zmínka. Dívky nikdy neuvidíte nahé zcela a i když vyhrajete a měli byste vidět „vše“, nejcitlivější partie jsou mírně rozostřeny. Zvukový doprovod zaslouží pochvalu, úvodní melodie všech titulů jsou perfektní a zvuk míchání karet zní naprosto autenticky. Doprovodné melodie při vítězství či prohře se časem bohužel oposlouchají a brzy jejich častý poslech začne obtěžovat. Ovládání je naprosto intuitivní a není třeba ho zvlášť rozebírat.

Všechny tři tituly jsou novinky, které lze zatím koupit jen na webu výrobce. Brzy se však objeví v nabídce našich operátorů Eurotel a T-mobile, zřejmě také u známých českých distributorů javových her.

Hazard a nahé ženy určitě nejsou tou nejvhodnější formou zábavy pro děti a mladistvé. Rodiče by tedy měly možná trochu více hlídat, co si jejich potomek do mobilu stahuje. I přes erotických nádech všech tří titulů se ale negativního dopadu na své potomky obávat příliš nemusí, do skutečné pornografie mají (alespoň dle mého názoru) daleko.

V zahraničí se však kolem eroticky laděnému mobilnímu obsahu a hlavně kolem jeho snadné dostupnosti rozpoutávají ohnivé diskuze. Erotické obrázky, videa a hry si může stáhnout každé dítě, které má k dispozici mobilní telefon.

Více informací a možnost nákupu:

(cena každého titulu 3$, platba kartou)

Diskuze (3) Další článek: Samsung D800: krok do vyšší společnosti (test)

Témata článku: , , , Mobil, MOBI, Šaty, Speciální díl, Krátká zmínka, Hazard