Skokani se stěhují do lázní [nové reklamy T-Mobile]

Skokani v čele se slovinským trenérem Zadarem Volaničem nekončí, jen se stěhují do lázní. Nové reklamy ozdobí fyzioterapeutka Eliška.

Na YouTube kanálu T-Mobilu se objevila trojice nových videí, která souvisí s povedenou reklamní kampaní se svěřenci slovinského trenéra Zadara Volaniče. „Making of“ skokanskou sérii uzavírá, jedná se o tradiční sestřih nepovedených záběrů a dění v zákulisí.

Druhá dvě videa na skokanskou sérii volně navazují. Trojice Kotek, Pavlásek, Kohák se stěhuje do lázní. S regenerací jim pomáhá půvabná fyzioterapeutka Eliška v podání Barbory Seidlové. Informace pro dámy - pánové odhalí velkou část svých vysportovaných těl. Informace pro pány - Eliška má velmi krátké šaty.

Kampaň s titulem „Našim to nej“ startuje dnes, setkáte se s ní v televizi, novinách i na internetu a operátor k ní vytvořil microsite www.t-mobile.cz/nasimtonej, kde se mohou zákazníci mj. podělit o své zkušenosti se službami operátora.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Kampaň připravili tvůrci celého konceptu se Zadarem: Ondřej Hübl, Yaro Pružinec a Viktor Říha z agentury Saatchi Saatchi. Už tradičně se na tvůrčím procesu podílí i trio Kohák - Kotek - Pavlásek.
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
O internetovou část kampaně se postaralo studio Symbio
Diskuze (5) Další článek: Pro příjemný pátek: T-Mobile ruší (zlevňuje) patero poplatků

Témata článku: , Eliška, Skokan, Skok, Nov, Služba operátora, Mobil, Šaty, T - Mobil, Saatchi, T Mobil, MOBI