Slovenská hra Noybe patří k nejstahovanějším v AppStore

Mobilní hra Noybe od slovenských vývojářů ze studia Creapoint slaví nebývalý úspěch v marketu AppStore. Jednoduchá, ale velmi chytlavá arkáda se dostala během 30 dní ve slovenském AppStoru na 1. místo v kategorii her, když si ji během prvních tří týdnů stáhlo více než 7 tisíc lidí. Úspěch slaví Noybe také u tuzemských uživatelů, v českém AppStoru ji najdeme mezi hrami na 10. místě. Hra je určena pouze pro platformu iOS a je nabízena zdarma. Studio připravuje do budoucna další updaty.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Noybe není náročná na výkon, je ji možné hrát na iPhonu od verze 3G a na všech iPadech. Patří do kategorie tzv. „rychlých her“, kterou už dříve definovaly tituly jako Flappy Bird, Splashy Fish, Amazing Thief, Stick Hero a další. Noybe se liší ovládáním. Místo ťukání do displeje využívá vestavěný akcelerometr, dění ve hře se tak ovládá pohybem celého smartphonu nebo tabletu. Hráč má za úkol ovládat pohyb hlavního hrdiny Noybeho, který se musí vyhýbat různým překážkám.

Diskuze (2) Další článek: O2 vyprodává mobily z vánoční nabídky. Slevy dosahují i 2 000 Kč

Témata článku: , , , , APP, Apps, Hra, Amazing, Splash, Slovenský vývojář, Nejstahovanější, Vestavěný akcelerometr, Flappy Bird, Arkáda,