StarTel startuje naplno: volání na mobil za 1,49 Kč

Tarif za 29 Kč a volání za 1,49 Kč do všech sítí? O tom se nám před rokem snad jenom zdálo. Nabídka virtuálního operátora StarTel rozhodně stojí za pozornost.

dříve ohlášený virtuální operátor StarTel opravdu spustil své služby pro širokou veřejnost. Minutové sazby v následující tabulce vypadají velmi lákavě, nutno však upozornit na účtování po celých minutách, což reálnou cenu zvyšuje. Přesto podmínky rozhodně nejsou špatné, jako by nový virtuál na mobilních službách nechtěl vydělávat a používal je pouze na podporu svého hlavního byznysu, což je pevné připojení k internetu. StarTel hostuje v síti T-Mobile.

Klepněte pro větší obrázek 
Tarif StarNet je určen pouze pro zákazníky společnosti SarNet a jejich rodinné příslušníky
Klepněte pro větší obrázek 
Nabídka mobilního internetu

A přece jen ještě několik nevýhod: Za aktivaci si operátor účtuje poplatek 99 Kč. A pozor, StarTEL si účtuje i poplatek 201 Kč za odchod, a to pokud k němu přenesete číslo od jiného operátora a do roka zase odejdete. Po vyčerpání FUP na mobilním internetu bude připojení pozastaveno do dalšího zúčtovacího období nebo do navýšení datového limitu přechodem na vyšší datový tarif.

Operátor prodává své služby na internetu (pozor, za poštovné zaplatíte 99 Kč), ale má i kamenné prodejny, kde si SIM karty můžete vyzvednout: České Budějovice, Písek, Dačice, Týn nad Vltavou a další budou přibývat (kontakty zde). 

Diskuze (39) Další článek: Nexus 10 s 32GB pamětí za 10 tisíc? V druhé polovině srpna

Témata článku: , , Volání, Starnet, České Budějovice, Mobil, MOBI, Hlavní byznys, Start