Studentská nabídka Vodafone nově a výhodněji

Operátor studentům nově přidá každý měsíc kredit na volání a SMS ve výši 175 Kč k Nabitému tarifu jen tak. Zároveň pro ně má stále data za polovic.

Novinky okolo Vodafonu nekončí. Před několika dny oznámil operátor přechod na nový zákaznický systém a zavedl nový předplacený tarif Karta na míru. Dnes pro vás máme podrobnosti o nové, dlouho očekávané nabídce pro studenty. Tentokráte jde o změnu k lepšímu, podoba balíčku Student online navíc zůstala nezměněna. Mění se jen výhoda v podobě kreditu navíc – Student Extra, která dříve fungovala následovně: zákazník s Nabitým tarifem, který splňoval podmínky, si připlatil 151,26 Kč a dostal navíc kredit v hodnotě 302,52 Kč.

Klepněte pro větší obrázek
Máte-li studentskou nabídku Vodafone, na změny se můžete těšit buď ještě během zimy nebo na jaře až vás operátor převede pod nový zákaznický systém • nejste-li zákazníkem Vodafone a splňujete podmínky pro využití nabídky, operátor vám Nabitý tarif spolu s balíčky nově aktivuje

Takže to mohlo vypadat například takto: zákazník s tarifem Nabito 120 (kredit 120 Kč) si připlatí k měsíčnímu paušálu 151 Kč, celkem tedy platí 271 Kč a získá celkový kredit v hodnotě 422 Kč. Nově to bude fungovat podobně, ale výhodněji. Základem pro využití nabídky pro studenty zůstane některý z kreditních tarifů Nabito, v rámci Student Extra ale dostane zákazník navíc 175 Kč. Jen tak, aniž by musel cokoli připlácet. Student Extra tedy jednoduše navýší kredit Nabitého tarifu o 175 Kč.

Studentská nabídka v novém:

  • Student Extra - kredit 175 Kč k Nabitému tarifu bez nutnosti platit cokoli navíc
  • Student Online - datový balíček Internet v mobilu za 90 Kč (FUP 100 MB)

A teď pozor, tato nabídka bude pro stávající zákazníky platit od data, kdy jim operátor převede jejich číslo na nový zákaznický systém. V tom okamžiku jim výhodu Student Extra změní. O tomto budou zákazníci informováni prostřednictvím SMS. Studentské zvýhodněné jim pak normálně zůstane až do vypršení 12měsíčního cyklu, respektive do konce platnosti čestného prohlášení o studiu. Pokud máte o nabídku zájem, připomínám, že je určena všem zákazníkům od 15 do 26 let, kteří čestně prohlásí, že v příslušném roce studují.

Diskuze (49) Další článek: LG představuje tablet. Kašle na Android a jde cestou Windows 7

Témata článku: , , Podoba balíčku, Nabídka, Extra kredit, Voda, Využití nabídky, Nov,