Šuškanda: představí zítra Vodafone kreditní tarify Nabito?

Vodafone zítra pořádá tiskovou konferenci, na které podle vlastních slov představí službu, kterou dosud nenabízí žádný jiný český operátor. Domníváme se, že půjde o tzv. kreditní tarify. Budou se s největší pravděpodobností jmenovat Nabité tarify či tarify Nabito. Na mobilfóru se kolem novinky roztočila hutná debata.

Začátkem června jsme vás informovali o tom, že na serveru se seznamy registrovaných známek se u společnosti Vodafone objevilo hned několik nových položek. Konkrétně Nabito 100, Nabito 300, Nabito 600, Nabito 1000 a Nabito 1800. Jsou to nejspíš názvy nových tarifních programů, zmiňovaných kreditních paušálů, kdy číslo v názvu značí pravidelný měsíční poplatek.

Stejně jako u standardních paušálů, i s kreditním programem musíte platit měsíční poplatky a na konci každého měsíce jste informováni podrobným vyúčtováním. Základní rozdíl mezi klasickým a kreditním paušálem je v tom, že zatímco u klasického čerpáte za měsíční poplatek jen přidělený počet volných minut, SMS, MMS apod., u kreditních paušálů není předem stanoveno, zda musíte zaplacenou částku vyčerpat voláním, odesíláním zpráv nebo stahováním dat. Jednoduše fungujete jako s předplacenou službou, ale přečerpáním kreditu nepřicházíte o možnost další komunikace.

Všechno se potvrdí nebo vyvrátí zítra, tiskové konference se zúčastníme. Můžete ji sledovat z pohodlí domova, a sice na této adrese. Začátek je naplánován na 10:30.

Diskuze (18) Další článek: Sharp vyrobil nejmenší Wi-Fi modul

Témata článku: , , Šuškanda, Pře, SUS, , Voda, Tarif,