T-Mobile nadělí neomezené víkendy také Twistařům

Pokud budete hodní a pravidelně si dobijete, dostanete od T-Mobile dárek. Nebo můžete operátora pozlobit a přejít za lepším ke konkurenci.

T-Mobile si včera vzpomněl na své zákazníky předplacenkáře, po vzoru konkurence jim přináší odměny za pravidelné dobíjení kreditu. Na O2 a zejména Vodafone však jeho nabídka zdaleka nemá, je také ze všech nejkomplikovanější. O nabídce pro paušálisty čtěte zde. Operátor má pro všechny Twistaře volání, SMS a data během čtyř adventních víkendů, možnost užívat si tzv. All Inclusive víkendů i po celý příští rok a konečně pro nové zákazníky speciální edici karet s bonusem.

Začněme od adventních víkendů. Dobijte si od 21. listopadu alespoň 300 Kč a během čtyř sobot a nedělí před Štědrým dnem můžete v síti T-Mobile zdarma volat, posílat textové zprávy a prosurfovat 50 MB (tzv. All Inclusive víkend). Nabídka je určena všem uživatelům předplacených karet s hlasovým tarifem. Advent v letošním roce začíná poslední listopadový víkend, tedy 26. a 27.

Klepněte pro větší obrázek
Netrapte se se složitou nabídkou T-Mobile a raději se převlékněte do červené

Chcete-li si tuto výhodu podržet i v příštím roce, dobijte si v lednu 2012 znovu alespoň za 300 Kč. Čím dřív si dobijete, tím lépe pro vás, jelikož pak vám operátor opět nebude účtovat data, SMS a volání do vlastní sítě o víkendech. Celkem tak můžete využít až 4 víkendy v měsíci. Každé další dobití za 300 Kč potom tuto výhodu prodlouží o 4 týdny. Zákazníci, kteří si nezapomenou poslat kredit ani jednou za 4 týdny, tak budou o víkendech volat, SMSkovat a datovat zdarma po celý rok.

Kupte novou kartu, za dobití dostanete stovku

Pořádně zamotaná je i nabídka pro nové zákazníky. Teoreticky můžete k výše popsaným výhodám dostat ještě kredit 1 200 Kč navíc, prakticky za něj ale „zaplatíte“ 3 600 Kč. Jednoduše řečeno, pokud si novou Twistku (mimochodem dle tiskové zprávy operátora má skvělý nový a praktický design) a pravidelně dobijete každý měsíc v roce 2012 alespoň za 300 Kč, tak vám T-Mobile ke každému dobití přidá 100 Kč. Pokud jeden měsíc vynecháte, nic se neděje, ale přijdete o bonusovou stovku.

Na nové Twist kartě si můžete nastavit tarif Povídám, Posílám či Přátelé. První dva umožňují volat, respektive SMSkovat do vlastní sítě po provolání pěti minut (odeslání pěti SMS) zdarma. Tedy jen po zbytek dne. Anebo si můžete zvolit tarif Přátelé a získat výhodné sazby na pět kontaktů ze sítě T-Mobile.

Nevaž se, odvaž se! A přejdi ke konkurenci

Pokud dostatečně nevyužijete některý z tarifů Povídám či Posílám, tedy neprovoláte kvanta minut či neodešlete kvanta SMS do sítě T-Mobile, pak bych měl ještě poslední radu. To nejlepší, co můžete jako majitel Twist karty udělat, je přejít k Vodafone a při pravidelném dobíjení 300 Kč měsíčně můžete mít nejvýhodnější sazby na trhu a zároveň neomezené víkendové volání a SMS do vlastní sítě. A to se vyplatí! Vážně. Více o nabídce Vodafone se dočtete v tomto článku.

Diskuze (32) Další článek: Nokia GEM a HumanForm: budoucnost je fantastická

Témata článku: , , , , , Mobil, MOBI, T - Mobil, T Mobil, Adventní víkend, Víkend, Poslední list, Neo, Zbytek dne, Neo +