Tip na dárek: Potěšte blízké kapesním projektorem MPro120

Minimální rozměry, důraz na design, překvapivá svítivost, kompatibilita a dlouhá životnost baterie. To je nový kapesní projektor Mpro120 od 3M.

Nevíte, čím milým pod vánočním stromečkem překvapit svého zaměstnaného tatínka, který má všedních šál již dost? Došla Vám trpělivost s kyselým obličejem syna nad rozbalenými ponožkami? Či snad chcete mamince ulehčit práci s uspáváním svého potomka? Pro všechny máme skvělý tip na dárek, nový kapesní projektor MPro120 z dílny společnosti 3M.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
3M MPro120

Miniprojektor MPro120, který je špičkou ve své kategorii, nezkazí žádnou legraci. A i takovou významnou událost, jakou je štědrý večer, může příjemně ozvláštnit a učinit z ní nezapomenutelný zážitek. S touto technologickou vymožeností, kterou pohodlně strčíte do kapsy u saka, můžete promítat videa, fotky či prezentace, kde se Vám zlíbí.

Pohádky na stěně pokojíčku

Radost z dárků Vás příjemně unavila a jediné, co zvládnete, je odebrat se do postele? O vánoční pohádku s MPro120 stejně nepřijdete. Stačí použít projektor 3M a pohádky si můžete promítat přímo na stropě svého pokoje. Stejně tak maminka, která si radost svých potomků při rozbalování dárků nestačila užít, si může příjemný okamžik znovu připomenout. Jen v přítomnosti dobré kávy, vánočky a samozřejmě MPro120.

Za příjemný dárek přitom nemusíte utratit ani korunu. Stačí se zúčastnit soutěže na webu www.jseMPro.cz, mít zajímavý a neotřelý nápad a nový MPro120 je Váš. Neváhejte a vymýšlejte scénáře či motivy na vtipné scénky, skeče či momentky v hlavní roli s malým, ale výkonným projektorem MPro120.

Překvapivě malý, překvapivě výkonný

Minimální rozměry, důraz na design, překvapivá svítivost, kompatibilita a dlouhá životnost baterie. To je nový kapesní projektor Mpro120 od společnosti 3M, který je od 8. října k dostání na českém trhu. MPro120 je vskutku kapesní a díky svým rozměrům 120x60x24mm se tak vejde všude tam, kam běžný mobilní telefon. Propojit jej lze s PC, notebooky a audiovizuální technikou - od videotelefonů, digitálních přehrávačů, fotoaparátů, kamer až po herní konzole.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Díky MPro je možné promítat obrázky či video o velikosti od 8 do 50 palců s jasem až 12 lumenů. To vše při plném rozlišení pro VGA (640 X 480) a poměru stran 4:3. MPro120 má zvýšenou životnost baterie, která umožňuje používat projektor bez připojení k síti až 240 minut. Doporučená prodejní cena je 8 600,- včetně DPH. Více informací naleznete na webu www.3m.cz/mpro.

Další článek: Samsung spustil na českých webovkách nový internetový e-shop

Témata článku: , , , Dlouhá životnost, Pot, Tip, Projekt, Příjemný dárek, Dar, Štědrý večer, Ponožka, Pro +, Projektor