TOP 10: nejošklivější mobily na světě

Obludky, příšerky, monstra a paskvily mobilního světa. Posbírali jsme ty nejošklivější telefony a vy teď rozhodnete o jejich pořadí.

Samsung P300: kalkulačka v peněžence

Vlastně to měli Korejci vymyšlené docela dobře. Efektní kartáčovaný kov a minimalistický design, to zní jako návod na jasný úspěch. Jenže pak přišli technici a sdělili designérům, že telefon musí mít také anténu a tu nejde zakrýt plechem. A tak tomu nasadili příslovečnou korunu. Tedy v tomto případě černou plastovou čepici.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Náhradník: Ericsson A1018s

Druhý „hranatec“. Ericssony byly po technické stránce na vrcholu. Na design se příliš nehledělo, telefony byly strohé a uživatelům ohromeným výbavou to nevadilo. Jenže pak si někdo ve Švédsku všimnul módy výměnných krytů a řekli si, že to také zkusí. Opravdu si mysleli, že to půjde s jejich šedými kvádry? Že zákazníky uchvátí kousek barevného plastu mezi klávesami?

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Témata článku: Alcatel, Motorola, Nokia, Samsung, , Alcatel One Touch 320, Nokia 2650, Nokia 3650, Nokia 3660, Nokia 7280, Nokia 7380, Samsung P300, Samsung Serene, Siemens Xelibri 5, Siemens Xelibri 6, Siemens Xelibri 7, Siemens Xelibri 8, Paskvil, Malé okénko, Motorola StarTAC, Individuální záležitost, Matrix Reloaded, Kartáčovaný kov, Přenosný telefon, Siemens Xelibri