Týden mobilně 108: se svižnými beaty

Sluchátka, která dobře vypadají, ale kvalita zvuku neodpovídá jejich ceně? Anebo radši androidový tablet pro manažery? Sledujte náš magazín.

Dnešní vydání Týdne mobilně má trochu hudební nádech. Předně za to mohou nová sluchátka Beats by Dr. Dre, která pod hlavičkou HTC a Beats Audio vyrábí společnost Monster. V redakci jsme se shodli na jejich atraktivním provedení, zvukový výstup ale tak úplně neodpovídá zvolené cenové kategorii.

Zblízka prozkoumáme nový manažerský tablet od společnosti Lenovo a možná jako další tip na vánoční dárek poslouží sympatická Nokia 300 Touch & Type. Do Evropy by se příští rok mohla vrátit mobilní značka, která zatím vyniká spíše v jiných oblastech elektroniky. Probereme, co by to mohlo znamenat i pro náš trh.

Na závěr vás v duchu hudebně laděného dílu vezmeme prostřednictvím videozáběrů na slavnostní akci v Londýně, kde Nokia za pomocí světelné 4D projekce netradičním způsobem představí v metropoli nad Temží Nokii Lumia 800. O hudební doprovod se postaral DJ Deadmau5.

  • 00:43 – manažerský tablet Lenovo ThinkPad
  • 09:44 – preview Nokia 300 Touch & Type
  • 14:17 – sluchátka Monster Beats by Dr. Dre
  • 18:27 – Panasonic se vrací s mobily do Evropy
  • 23:18 – 4D show v Londýně představuje Nokii Lumia 800
Diskuze (37) Další článek: Carrier IQ: S podporou operátorů šmírují uživatele

Témata článku: , , Nokia Lumia 800, Netradiční způsob, Atraktivní provedení, Mobil, T - Mobil, Nový manažer, Týden, Mobilní značka, Lenovo ThinkPad, MOBI, T Mobil