Týden mobilně 135: jak WP8 (ne)pomůže Nokii

Microsoft představil Windows Phone 8. Fanoušci oken jásají, majitelé starších telefonů už méně, ještě horší nálada musí panovat v Nokii.

Převážná část dnešního dílu bude patřit mobilním oknům. Microsoft totiž konečně oficiálně představil novou verzi systému pro použití ve smartphonech. Windows Phone 8 budou mít spoustu nových (a skvělých) vlastností, které si krátce shrneme a okomentujeme. Uživatelé, kteří zatím po WP jenom pokukovali, ale žádný telefon si nekoupili, mají nejspíš radost. Ale co majitelé starších přístrojů? Těm nejspíš trochu zamrzl úsměv na rtech a stejně se musí cítit i lidé v Nokii. Co pro tohoto finského výrobce příchod WP8 znamená?

V druhé části pořadu si postupně představíme jednoduchý seniorský mobil Vodafone 155, užitečnou aplikaci pro majitele Sony Xperií NXT Series a také outdoorové příslušenství pro iPhone 4 a 4S.

  • 01:06 – Windows Phone 8, vlastnosti systému, pomůže Nokii?
  • 17:41 – preview telefonu pro seniory Vodafone 155
  • 21:36 – aplikace Illumination Bar, která rozbliká vaši Xperii
  • 24:39 – držák na kolo pro iPhone - Quad Lock Deluxe Kit

Douška k videu: cenu držáku pro iPhone netrefil Filip ani Honza. K dispozici jsme měli příslušenství ve verzi Deluxe Kit, která stojí 1 700 Kč. Základní balení, ve kterém není mechanismus upevnění na kolo, přijde na tisícovku.

Diskuze (43) Další článek: Pamatujete propadák KIN? Microsoft prý znovu chystá vlastní mobil

Témata článku: Nokia, , , Apple iPhone 4, Apple iPhone 4 16GB, Apple iPhone 4 32GB, Apple iPhone 4GB, Vodafone 155, T - Mobil, Jak, Mobil, Seniorský mobil, MOBI, T Mobil, Týden