Týden mobilně 276: Odolné Vertu a Asus Cardboard

Je teprve březen, ale ukážeme vám dost možná nejšílenější telefon roku. Také nabídneme levnou vstupenku do světa virtuální reality.

Filip se vrátil z pařížské tiskovky, na které Asus (už podruhé) představil ZenFone 2. Kromě testovacího telefonu si přivezl i „cardboard“ brýle pro virtuální realitu. Žádná velká novinka, ale na MobilManii jsme tuhle vychytávku ještě nezkoušeli. Víte, že ji můžete mít také? Stačí poškádlit některý z čínských e-shopů a investovat pár desetikorun. Víte o českém prodejci cardboardů? Napište o tom do diskuze!

Ukážeme vám Doogee Titans2 DG700. Telefon, který si zkouší hrát na luxusní Vertu, ale zároveň má pořádný kovový pancíř a slibuje zvýšenou odolnost. Něco podobného jen tak nenajdete, takže jestli vás Vertu Titans2 zaujal, jděte se podívat na LevneSmartphony.cz.

Diskuze (7) Další článek: Soupeři a partneři. Samsung vyhrál tendr, pro iPhone dodá i paměti

Témata článku: Asus, , , , , Asus Zenfone 2, Asus Zenfone 2 (ZE500CL), Asus Zenfone 2 64GB, Asus Zenfone 2 Deluxe Special Edition, Asus Zenfone 2 Laser (5.0), Asus Zenfone 2 Laser (5.5), Testovací telefon, Velká novinka, MOBI, T Mobil, Card, Mobil, Mobilní branže, Týden, CAR, T - Mobil, Car +