Týden mobilně 53: co skrývá černé pouzdro?

Jestli chcete znát odpověď, sledujte dnešní díl až do konce. Povíme si o nástupu WP7, možném čtvrtém operátorovi a peripetiích Nokie s jejími systémy.

Uplynulý týden ve znamení nástupu Windows Phone 7 naznačil, že nová platforma Microsoftu rozhodně nebude mít mezi ostatními systémy na růžích ustláno. K dobrým kvartálním výsledkům si může gratulovat Nokia, která po nástupu nového vedení provede očistnou kúru a v příštím roce si dá záležet na vývoji svých operačních systémů.

Za rok už bychom také měli znát jméno čtvrtého operátora, který poskytne hlasové a datové služby nejen na 3G, ale také na připravovaném LTE. Bude to U:fon, který povýší ze svého atypického CDMA, Tesco Mobile, Red Bull nebo někdo úplně jiný? Celý pořad nám na stole leží tajemná černá brašna a uvnitř se skrývá opravdu moc zajímavý obsah. Jestli chcete vědět víc, vydržte s námi až do konce.

  • 01:10 – nástup Windows Phone 7 a první reakce na nový systém
  • 09:55 – příchod 4. operátora a snahy virtuálních operátorů
  • 16:04 – novinky od T-Mobile, O2, kvartální výsledky Nokie, SE a Applu
  • 22:47 – kufr první pomoci pro mobilní maniaky

O čem byla řeč:

 

Nepřehlédněte také Týden Živě:

Diskuze (16) Další článek: Nokia N8 od 15. listopadu exkluzivně u O2

Témata článku: , , , Apple iPhone 4GB, Nokia N8, Samsung Omnia, Samsung Omnia 7, Red Bull, Ostatní systém, MOBI, Černé pouzdro, LTE technologie, Největší virtuálem, Pouzdro, Týden, Uplynulý týden, T Mobil, T - Mobil, Mobil