U:fon otevírá svou první značkovou prodejnu

Zákazníci U:fona mohou od nynějška kontaktovat svého operátora také osobní návštěvou v nové maloobchodní prodejně v Praze. Do konce tohoto roku U:fon otevře dalších deset obchodů v celkem sedmi městech České republiky.

Nově otevřená první značková prodejna U:fona se nachází v objektu Centrum Černý Most na Praze 9 a poslouží zejména zákazníkům, kteří vyžadují osobní přístup a preferují maloobchodní prodej. Do dnešního dne bylo možné pořídit U:fonovy služby pouze na stránkách www.ufon.cz, přes U:fonovu prodejní linku 811 811 811 nebo v jedné ze 174 partnerských prodejen.

„V prodejně se zákazník může detailně informovat, na místě si všechna zařízení prohlédnout a nakonec si odnést produkt, který mu opravdu vyhovuje. Navíc jej může okamžitě použít," říká Marek Sláčík, výkonný ředitel pro marketing a prodej, a dodává: „Výhody maloobchodního prodeje jsou nesporné, a pouze ve vlastních prodejnách jsme schopni poskytnout a garantovat servis na nejvyšší úrovni.“

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Architektonický návrh vychází z dílny studia Maat arch

U:fon plánuje otevření dalších značkových prodejen v nákupních centrech každého většího města v Čechách i na Moravě. Už příští pondělí se dočká Plzeň, následovat budou Brno, Zlín, Olomouc, Ostrava, Pardubice a další pražské lokality.U:fonovy prodejny budou sloužit nejen k přímému prodeji přístrojů a doplňků, ale také ke zprostředkování kontaktu s nejnovější mobilní technologií CDMA. Radu i pomoc při výběru koncového zařízení a služeb U:fon je v nich zákazníkům připraven poskytnout kvalifikovaný personál.

Koncept prodejen

Značková prodejna U:fon z dílny atelieru Maat arch dává na ploše cca 8 metrů čtverečních možnost seznámit se s celým portfoliem nejnovějších zařízení a služeb společnosti MobilKom. Všechny produkty a služby je zde možné si v klidu prohlédnout, vyzkoušet a samozřejmě případně i zakoupit.

Diskuze (28) Další článek: T-Mobile má nový 4G USB modem (aktualizováno o zvýhodněné ceny)

Témata článku: , , Pro +, Fon, F +, Prodej