Už zítra! Xiaomi otevírá další Mi Store a připravuje slevovou lavinu

České Xiaomi otevírá další značkový obchod Mi Store. Slavnostní otevření proběhne v sobotu 8. prosince 2018 v českobudějovickém IGY Centru a už tradičně jej doprovodí bombastická nákupní akce.

Pro první zákazníky je připraveno 1 250 produktů značky Xiaomi za neuvěřitelné ceny. Skvělý smartphone Xiaomi Redmi Note 5 bude za 499 Kč, základní model Redmi 6A za 399 Kč, kultovní fitness náramek Mi Band 3 koupí první stovka zájemců za 99 Kč a značková sluchátka s cenu 1 Kč si odnese celý tisíc návštěvníků. Po celý slavnostní den platí 30% sleva na nezlevněné zboží. Velkým lákadlem je také soutěž o elektrickou koloběžku Mi Electric Scooter, smartphone Xiaomi Redmi Note 5 a fitness náramek Mi Band 2.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Českobudějovický Mi Store bude už 14. prodejnou značky Xiaomi v Česku (mapku najdete zde). V moderním showroomu bude k vidění a vyzkoušení kompletní portfolio produktů od telefonů a příslušenství přes nositelnou elektroniku a chytrou domácnost až po kamery a třeba i elektrickou koloběžku.

Kdy a kde

  • IGY Centrum, Pražská třída 1247/24, České Budějovice
  • 8. prosinec 2018
  • v 7:00 se otevřou brány obchodního centra
  • v 9:00 začne registrace do soutěže
  • v 11:00 proběhne slavnostní otevření Mi Storu
  • v 16:30 budou vyhlášeny výsledky soutěže
  • podrobnosti o akci: www.xiaomi-czech.cz/cb

Velkým lákadlem slavnostního dne bude vystavený smartphone Xiaomi Mi Mix 3, který kompletně odstranil rámečky a roztáhnul displej přes celou čelní stranu. Mi Mix 3 zatím není v ČR oficiálně v prodeji. K vyzkoušení budou i chytré sportovní hodinky Xiaomi Amazfit Verge, patrně jde o jediný kousek v Česku.

Klepněte pro větší obrázek
Další článek: RECENZE: Samsung Galaxy Tab A 10.5 (2018) — střední třída za cenu iPadu