V Británii běží petice za zahájení prodejů Galaxy Note 5 v Evropě

Britský obchodní řetězec se smartphony, Clove, na internetu vyjádřil ve formě petice myšlenky všech těch, kteří se těšili na novou generaci tabletofonu Galaxy Note, ale místo toho jim byl nabídnut „pouze“ Galaxy S6 Edge+ bez pera S Pen. V textu petice čteme, že tím Samsung zklamal své dlouholeté zákazníky v Evropě. Jejím cílem je pak přimět Samsung aby pod náporem podepsaných osob model Galaxy Note 5 nakonec přeci jen dovezl do Evropy. Podle oficiálního stanoviska je totiž nový tabletofon určen pouze do USA a na trhy v Asii. 

Klepněte pro větší obrázek
Petice má Samsung přimět, aby začal v Evropě prodávat Galaxy Note 5. Svou podporu můžete vyjádřit zde.

Celá petiční kampaň nese název #note5foreurope, celý její text a případnou spoluúčast můžete potvrdit zde. Je třeba jen jména a e-mailová adresa, přičemž ta bude využita pouze ve věci kontaktování, pokud by se na dostupnosti Galaxy Note 5 v Evropě mělo něco změnit. Bude zajímavé sledovat, zdali Samsung přehodnotí stanovisko o Galaxy Note 5, tedy zdali jej přeci jen nezačne prodávat i v Evropě. Letmá prohlídka profilů evropských poboček naznačila, že se na Samsung již nyní snáší kritická slova.

Diskuze (9) Další článek: Bezpečnostní alotrie. Apple patentuje zálohu dat v jiném telefonu

Témata článku: Samsung, , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy Note 5 64GB, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 128GB, Samsung Galaxy S6 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge 128GB, Samsung Galaxy S6 Edge 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge+, Samsung Galaxy S6 Edge+ 64GB, Petice, Zahájení prodejů, GAL, Prodej, Note, Galaxy note, Pro +, Břit, E-mailová adresa