V Praze si objednáte taxi z Apple Watch

Apple jde se svými Watch proti trendu jednoduchosti, o kterou se snaží konkurenční chytré hodinky, a tak si ze zápěstí můžete koupit třeba letenku. Zní to jako něco, co je možné jen na tiskové konferenci Apple? Ne tak docela, v Praze budete moct začátkem června vyzkoušet něco podobného – pár dotyky na zápěstí objednat taxi.

Klepněte pro větší obrázek

Taxislužba Modrý anděl vydá aplikaci pro Apple Watch, která přesně to umí. Požaduje v podstatě jen jedinou informaci – volbu požadované služby – standardní taxík, luxusnější business třídu, odvoz z/na letiště, případně odvoz vlastním autem. U každé ikony se ihned zobrazí čas přistavení nejbližšího vozu. Jestliže není k dispozici dostatečně přesná informace o lokalizaci uživatele, stačí do hodinek nadiktovat adresu či jméno podniku. Pak můžete průběžně sledovat polohu taxíku, případně a jedním dotekem objednávku zase zrušit.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Aplikace pro Apple Watch doplní aplikaci pro Apple iOS. Existuje také verze pro Android, která také podporuje hodinky – tentokrát na platformě Android Wear.
Diskuze (26) Další článek: Nejnovější záběry stavby kruhového sídla Applu z dronu a ve 4K

Témata článku: Apple, , , , , #Apple, Taxi, Přesná informace, APP, Taxislužba, Watch