Vánoce u T-Mobile: netbooky a LCD televize

T-Mobile otevírá štědrou vánoční náruč se zvučnými dárky. Abyste však dosáhli na ty nejhodnotnější, musíte se upsat k využívání více služeb.

Po loňské nadílce 100 000 levných mobilů a jejich nedávném "doprodeji" za 99 Kč si T-Mobile k letošním Vánocům pro své zákazníky připravil dárky rozmanitější. Odměny jsou připraveny jak pro stávající zákazníky, kteří prodlouží úvazek, tak i nové klienty. Každý při uzavření smlouvy na dobu určitou dostane některý ze tří typů dárků – digitální fotorámeček, netbook, nebo LCD televizor s HD rozlišením. Princip rozdělování je jednoduchý: čím více služeb si zájemce vezme, tím hodnotnější odměnu dostane. Vánoční akci je možné využít od 1. listopadu do konce letošního roku nebo do vyčerpání všech odměn. T-Mobile vždy balíček s dárkem doručí zdarma k vám domů.

Digitální fotorámeček: stačí jedna služba

Originální fotorámeček s USB rozhraním, čtečkou paměťových karet a dálkovým ovládáním dostanou všichni ti, kteří si pořídí některý z mobilních hlasových tarifů, ADSL internet, Internet na cesty nebo T-Mobile televizi na dobu určitou (24/36 měsíců). Nabídku zařízení pro prohlížení fotosnímků lze využít rovněž v případě přechodu z Twistu na paušál.

Specifikace fotorámečku:

  • displej s úhlopříčkou 17,5 cm
  • rozhraní USB 2.0 pro připojení USB Flash disku,
  • integrovaná čtečka paměťových karet SD/MMC/SDHC
  • dálkové ovládání

Netbook Acer: tarif + 1 další služba

Netbook Acer už je dárkem hodnotnějším, takže jej T-Mobile bude dávat k současné objednávce minimálně dvou svých služeb, přičemž jednou z nich musí být mobilní hlasový tarif. K němu je pak nutné na dobu určitou (24/36 měsíců) aktivovat jeden z těchto produktů: Internet na cesty (varianta mobilního internetu po GPRS/EDGE/3G nebo UMTS TDD, tzv. Internet 4G, s připojením přes příslušný modem), ADSL internet nebo T-Mobile satelitní televizi s vyšším tarifem Standard.

Klepněte pro větší obrázek
Acer Aspire One D255

Pozor však při pořizování dotovaného mobilu. V případě nové smlouvy nebo prodloužení stávající smlouvy k hlasovému tarifu netbook nahrazuje telefon za dotovanou cenu, a proto není možné využít zvýhodnění HIT. Pro telefon za dotovanou cenu a zároveň ponechání netbooku jako dárku se pak musíte upsat na tři roky. U ostatních služeb lze získat koncová zařízení za zvýhodněnou cenu, např. modem či satelitní přijímač za 1 Kč. Hodnota dárku je zhruba 7 tisíc korun.

Specifikace netbooku Acer Aspire One D255:

  • LCD displej s úhlopříčkou 10,1" (1 024 × 600)
  • procesor Intel Atom N450, paměť RAM 1 GB
  • pevný disk 160 GB, WLAN 802.11 b/g/n
  • OS Windows XP Home

LCD televizor LG: tarif + 2 další služby

Abyste dosáhli na LCD televizor LG 32LD350 v hodnotě přibližně 9 tisíc korun, musíte se na dobu určitou (24/36 měsíců) zavázat k současnému odebírání alespoň tří služeb T-Mobile, přičemž jednou z nich musí být mobilní hlasový tarif. Stávajícím zákazníkům stačí opět prodloužit smlouvu a přibrat si k ní dvě další služby. Kombinovat můžete opět z následujících produktů: Internet na cesty, ADSL internet nebo T-Mobile satelitní televizi s vyšším tarifem Standard.

Klepněte pro větší obrázek
LG 32LD350

Pro televizor platí stejný status jako u netbooku, u aktivace či prodloužení mobilního hlasového tarifu nahrazuje telefon za zvýhodněnou cenu, a proto nelze využít zvýhodnění HIT. U ostatních služeb lze například modem či satelitní přijímač pořídit za dotovanou cenu od 1 Kč.

Specifikace LCD televizoru LG 32LD350:

  • úhlopříčka 32" (80 cm), rozlišení Full HD (1 920 × 1 080), dynamický kontrast 50 000 : 1
  • integrovaný digitální turner DVB-T (MPEG2/MPEG4)
  • prostorový zvuk se systémem Infinite Sound laděný mistrem zvuku Markem Levinsonem
  • vstupy: 2× HDMI, 1× VGA (D-SUB), 1× komponentní, 1× SCART

DárekDigitální fotorámečekNetbook Acer Aspire One D255LCD televizor LG 32LD350
Určen komuNoví i stávající zákazníciNoví zákazníci nebo stávající při prodloužení smlouvy či přechodu z Twistu na paušál

Aktivace služby

kombinace aktivovaných služeb

 Mobilní hlas - -
 ADSL internet Mobilní hlas + ADSL internet Mobilní hlas + ADSL internet + T-Mobile Televize
 Internet na cesty Mobilní hlas + Internet na cesty Mobilní hlas + Internet na cesty + ADSL internet
 T-Mobile Televize Mobilní hlas + T-Mobile Televize Mobilní hlas + T-Mobile Televize + Internet na cesty

Uvedené služby lze využít v kombinaci s balíčky 2v1 a 3v1. Netbook Acer tak může stávající zákazník pořídit nejlevněji s příplatkem 249 korun měsíčně ke svému tarifu. Stačí prodloužit smlouvu k hlasovému tarifu a v rámci balíčku 2v1 si k němu vzít Internet na cesty. Pokud přihodíte ještě ADSL Internet na doma za 399 korun, dostanete od T-Mobile LCD televizor.

Diskuze (42) Další článek: Vánoce u U:fona: internet na 5 měsíců zdarma

Témata článku: , , , , T-Mobile televize, T Mobil, T - Mobil, Net, Mobil, Dynamický kontrast, Vánoce ??, UMTS TDD, MOBI, Televize