Vodafone a MobilMania: soutěž o tři netbooky s 3G připojením

Vodafone vám dal rychlý mobilní internet, teď vám ještě naším prostřednictvím přidá tři netbooky Dell i s modemem a aktivovanými daty.

Jak už jistě všichni víte, Vodafone spustil 3G v Brně, pro 70 % populace Prahy a další desítky měst budou následovat (všechny podrobnosti v tomto článku). Brno hrálo při rozšiřování pokrytí rychlými daty významnou roli, v Brně se konala tisková konference, v Brně sídlí redakce MobilManie, slovo dalo slovo a vznikla soutěž, která se bude odehrávat na území Brna. Tři její vítězové si ve třech soutěžních dnech odnesou tři netbooky Dell Inspiron mini, tři USB modemy Vodafone a tři SIM-karty Vodafone s internetem na měsíc zdarma.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek 
Ceny už čekají na své budoucí majitele u nás v redakci

Na začátku byla idea geocachingu, přidali jsme prvek mobilního internetu, „faktor Brno“ a vzniknul hybrid s následujícími pravidly. Soutěž bude probíhat po tři soutěžní dny, každé z kol odstartuje článek se zadáním uveřejněný na MobilMania.cz, článek může být vydán v kteroukoliv denní dobu příslušného dne. Soutěžní dny:

  • čtvrtek 1. duben
  • úterý 6. duben
  • čtvrtek 8. Duben

Zadáním bude otázka týkající se společnosti Vodafone, nabídnuty budou tři možné odpovědi, z nichž jedna bude správná. Této odpovědi budou přiřazeny zeměpisné souřadnice, na kterých je ukryta cedulka/indicie číslo 1 – i to je otázka, i zde má správná odpověď souřadnice a ty vedou k cedulce/indicii číslo 2. Toto se ještě jednou opakuje, až ve třetí lokalitě jsme umístili cedulku s telefonním číslem, na kterém si vítěz domluví vyzvednutí výše uvedené hlavní ceny u nás v redakci. Vítězem je pochopitelně ten, kdo se jako první dovolá na telefonní číslo uvedené na třetí cedulce. Předání hlavní ceny natočíme na video, které uveřejníme na MobilMania.cz.

Celá hra se odehrává na území Brna. Je zakázáno strhávat indicie a doporučujeme to skutečně nedělat, na cedulky míří naše kamery a každý kdo by si zkusil tímto nedovoleným krokem pomoci, bude ze soutěže vyloučen. Bude-li soutěž tímto, nebo jiným způsobem překažena a nebude-li možné ji řádně dokončit, celé kolo bude přesunuto na jiný termín.

Ze hry jsou vyloučeni vítězové předchozích kol hry, zaměstnanci i spolupracovníci společnosti CPress Media a jejich rodinní příslušníci.
 

Diskuze (64) Další článek: Vodafone 3G na měsíc zdarma: podrobnosti o akci

Témata článku: , , , , , Soutěž, Voda, Celá hra, MobilMania, MOBI, Mobil, Net, Správná odpověď,