Vodafone nabídne studentům ceny v ČR nevídané

Máme první informace o zcela nové nabídce Vodafonu pro studenty. Student na míru nabídne volání, SMS i data za polovinu běžné ceny.

Jak možná z MobilManie víte, Vodafone přechází na nový zákaznický systém. Internetová samoobsluha se tak může sem tam chovat nestandardně (i když občasné výpadky a nefunkčnost provázely samoobsluhu i v minulosti). Krom tohoto se ale stávají i jiné anomálie, tak například mobilmaniak vystupující pod přezdívkou miczk (díky za tip!) objevil ve své samoobsluze informace o nové nabídce Vodafone pro studenty.

V rámci tarifů Na míru si budou moci studenti aktivovat balíček 200 SMS měsíčně za bezkonkurenčních 100 Kč, jedna textovka tak vyjde na padesát haléřů. K němu bude možné vzít ještě balíček 50 volných minut za 150 Kč. Jedna minuta tak vyjde opět skvěle na 3 Kč. Ceny nad rámec paušálu bohužel neznáme, ale můžeme potvrdit, že k balíčkům lze stále mít i Internet v mobilu za 90 Kč (FUP 100 MB). Nová nabídka se jmenuje Student na míru.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Screenshoty ze samoobsluhy našeho čtenáře miczky

Rekapitulace

Nabídka Vodafone pro studentyvolání a SMSdata
současná nabídka pro studenty
(možnost aktivace pro všechny)…
kredit 302 Kč za 151 Kč k Nabitému tarifuInternet v mobilu za 90 Kč
...po převodu na nový systém se automaticky změní nakredit 175 Kč k Nabitému tarifu navíc jen takInternet v mobilu za 90 Kč
zcela nový tarif vycházející z tarifů Na míru (aktivace možná u čísel převedených na nový systém)balíček volání 50 min. za 150 Kč a 200 SMS za 100 KčInternet v mobilu za 90 Kč

Pokud jste stávající zákazník Vodafone a máte o nabídku zájem, budu vás muset prozatím zklamat - musíte počkat až operátor vaše číslo převede na nový systém. Pro zatím si ale můžete nechat aktivovat stávající studentské nabídky Extra a Online (viz. tabulka výše) a vyčkat na převedení čísla do nového systému. Vodafone vás pak automaticky převede na nového „studenta“, tedy zvýhodní vám balíček Extra.

U něj změna spočívá v přidělení dodatečného kreditu 175 Kč k Nabitému tarifu jen tak bez jakýchkoli podmínek. Takto modifikovaný vám student zůstane do konce ročního období, respektive do konce platnosti čestného prohlášení. Ale pokud budete chtít, můžete si rovnou zažádat o změnu na Studenta na míru. Nabídka je stále platná pro studenty od 15 do 26 let, kteří čestně prohlásí, že v daném roce studují.

Pro aktivaci nabídky Student na míru tedy platí následující klíč:

  • stávající zákazníci musí počkat až budou převedeni na nový systém
  • noví zákazníci si mohou nabídku už nyní aktivovat (nová aktivace, přenesení čísla od konkurence)
Klepněte pro větší obrázek
Máte-li studentskou nabídku Vodafone, na změny se můžete těšit buď ještě během zimy nebo na jaře až vás operátor převede pod nový zákaznický systém • nejste-li zákazníkem Vodafone a splňujete podmínky pro využití nabídky, můžete k Vodafonu převést své číslo a nechat si nabídku Student na míru aktivovat

Zájemcům o novou studentskou nabídku bych ještě doporučil naše diskuzní fórum (od tohoto příspěvku níže), kde najdou informace takříkajíc z první ruky přímo od uživatelů.

Diskuze (83) Další článek: Chyťte Smrčka, aneb Vodafone rozdává telefony

Témata článku: , , , Nová aktivace, Internetová samoobsluha, Využití nabídky, Voda,