Voocall dolaďuje nabídku, startuje 1. července

Budoucí virtuál slibuje výhodnou nabídku pro zákazníky, kteří zrovna nepotřebují „flat“. Radikálně prý zlevní mobilní VoIP a Callback.

Počet virtuálů (MVNO) na českém trhu nezadržitelně roste a další se hlásí. Po odkladu se k nim od 1. července přidá Voocall. Pro mnohé není toto jméno neznámé, Voocall funguje jako VoIP operátor a nabízí velmi příznivé ceny za volání do mobilních i pevných sítí. Navíc umí vychytávku: zpětné volání (Callback), tedy levné volání nejen na smartphonech se SIP aplikací, ale se staršími telefony.

Budoucího virtuála jsme se optali, no co se můžeme těšit, jakou nabídku přinese. Za Voocall odpovídal Tomáš Urbánek: „Díky posunu termínu spuštění chceme dokončit integraci stávajících služeb VoIP a Callback s mobilními službami, což je velmi náročný úkol, na kterém stále pracujeme. V den spuštění bude zákazníkům k dispozici online uživatelská zóna s přehledem čerpaných služeb včetně útraty. Zaroveň zde zákazníci budou mít možnost změnit si tarif či nastavovat další parametry služeb.

Klepněte pro větší obrázek
Jak moc bude Voocall výhodný? Nezbývá než se nechat překvapit

Mohu také prozradit, že hovory budeme účtovat po vteřinách a naše tarify budeme cílit na zákazníky, kteří zkonzumují menší objem služeb. Dále máme v plánu radikálně snížit ceny mobilního VoIP a Callbacku. Naší prioritou je rovněž rychlé zvládnutí objednávek s tím, že SIM karty budeme odesílat následující den po objednávce. Chceme mít také v provozu několik kontaktních míst pro osobní odběr SIM karet.“

Voocall startuje za dva týdny, více o současné nabídce jeho služeb se dozvíte na webu. Novinky můžete sledovat rovněž na Twitteru.

Diskuze (34) Další článek: Pouzdra a kryty pro Samsung Galaxy S4 [test]

Témata článku: , , , , Náročný úkol, Červen, Voo, Zpětné volání, Start, Mobilní služba, Červ, Termín spuštění