Vybudovali Top Gear, teď dělají pro Amazon. Co mají naposledy v mobilu?

Od mobilů trochu odbočíme k autům, nebo spíše do zábavního průmyslu. V pátek 18. listopadu Amazon začne vypouštět do světa Grand Tour a automobiloví fandové už ví, že jde o show trojice Hammond, May, Clarkson, která proslavila Top Gear. Moderátoři se s blížící se premiérou stále častěji objevují v médiích a součástí kampaně je i video, ve kterém se James, Richard a Jeremy svěřují s posledním děním ve svých telefonech.

Jaké stroje používají? iPhone 6/6S/7 (můžete se pustit do podrobnějšího vyšetřování, o které konkrétní modely se jedná). Co naposled googlili? Kolik mají nastavených budíků? Jakou hudbu mají v mobilu? Dozvíte se například, že Richard Hammond nepoužívá smajlíky a že Jeremy Clarkson má nespočet nepřečtených e-mailů. Při letmém pročítání zjistí, že jeden z nich je od Jeffa Bezose, samotného šéfa Amazonu. 

Diskuze (3) Další článek: Nový Samsung Gear VR: virtuální realita „v černém“ [recenze]

Témata článku: Amazon, , , , Apple iPhone 4GB, Apple iPhone 6, Apple iPhone 6 128GB, Apple iPhone 6 64GB, Jeff Bezos, Gear, TED, Mobil, TOP, MOBI, Zábavní průmysl, Pročítání, Pro +, DEL, Smajlík, Nastavený budík,