Blogujte o Vodafonu a vyhrajte luxusní víkend na MFF

Za nejoriginálnější článek o Vodafonu jeďte na víkend do Karlových Varů na Mezinárodní filmový festival. Luxusní ubytování a vstup na všechny filmy zdarma!

Jak už zaznělo v Týdnu mobilně, na červen jsme pro vás připravili speciální blogerskou soutěž. Při příležitosti rozšíření 3G sítě Vodafonu do Karlových Varů máte možnost vyrazit s MobilManií na Mezinárodní filmový festival, jehož je Vodafone hlavním partnerem. Výherce získá festivalový pas nutný pro návštěvu filmových představení, lístky na filmové projekce v době pobytu a ubytování na dvě noci v luxusním čtyřhvězdičkovém Parkhotelu Richmond**** v Karlových Varech. To vše pro sebe a jednu osobu, kterou může vzít s sebou.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Zde bude výherce pobývat: luxusní čtyřhvězdičkový Parkhotel Richmond**** na Kolonádě v Karlových Varech

Soutěže se tentokrát neúčastní implicitně všichni blogeři, kteří na svůj vlastní blog umístí během měsíce června alespoň jeden příspěvek, ale pouze ti, kteří se zaregistrují na speciální blog vytvořený k této příležitosti. Účelem tohoto opatření je zajistit, aby měl vítězný bloger o cenu zájem a byl v daném termínu dostupný, což dá najevo právě registrací do daného blogu. Víkendový pobyt v Karlových Varech je rezervován ve dnech 2.-4. července 2010 (ubytování na dvě noci).

Klepněte pro větší obrázek
Oficiální plakát 45. ročníku MFF Karlovy Vary

Proti běžnému blogování se také vymezuje okruh témat, o kterých se bude na soutěžním blogu psát. Všechny vaše příspěvky musí mít nějakou souvislost s Vodafonem. Můžete se věnovat například službám operátora jak u nás, tak v jeho zahraničních sesterských pobočkách, ale i akcím, které operátor pořádá. Nedávno to byla charitativní cyklojízda, aktuálně se operátor chystá jako hlavní partner na MFF v Karlových Varech. Můžete tedy psát třeba i o filmech, které si ve Varech odbudou svou projekci. Výhodu mají čtenáři, kteří používají některý tarif od Vodafonu, mohou z praxe sledovat třeba změny v Internetové samoobsluze a dalších zákaznických kanálech operátora. Psát do blogu ale může samozřejmě každý, bez ohledu na používaného operátora.

Jak se dostat do soutěže o pobyt na MFF?

Na příspěvky, které nebudou mít zřejmou souvislost s Vodafonem nebo ji autor nějakým způsobem neprokáže, nebude brán zřetel při závěrečném hodnocení. Posuzována nebude pouze kvantita příspěvků, ale také jejich kvalita, tvůrčí originalita a práce se zdroji. Vyhraje nejzajímavější příspěvek, nehledě na to, jestli bude pozitivní nebo negativní. Pokud se prokáže cizí původ příspěvku nebo jeho části, jeho autor bude okamžitě diskvalifikován a všechny jeho příspěvky z blogu smazány. Na závěr soutěžního období vybere redakce MobilManie společně se zástupci Vodafonu autora nejlepších příspěvků a ten bude odměněn výhrou. Speciální blogovací soutěž s Vodafonem probíhá od pondělí 14. června do pondělí 28. června 2010 do 12:00, kdy bude vyhodnocena a následně oznámen výherce. 

Abyste mohli vkládat příspěvky na soutěžní blog, je nutné…

  • se alespoň jednou přihlásit na adrese http://blog.mobilmania.cz (není nutné mít vlastní blog, stávající blogeři naopak mohou tento krok přeskočit)
  • poslat žádost o přidělení autorských práv k soutěžnímu blogu na adresu filip.kuzelZAVINÁČcpress.cz (zpráva musí obsahovat vaši mailovou adresu, se kterou jste se na blog.mobilmania.cz registrovali)
  • počkat, až vám Filip práva přidělí

Podmínky soutěže:

Organizátorem a vyhlašovatelem soutěže je společnost Cpress Media a.s., zastoupená serverem Mobilmania.cz. Účastníkem soutěže může být pouze čtenář Mobilmania.cz z České republiky, který splní podmínky soutěže uvedené výše. Vyloučeni ze soutěže jsou všichni zaměstnanci společnosti Cpress Media a.s. a zaměstnanci smluvního partnera vyhlašovatele. Ze soutěže budou vyloučeni účastníci, kteří nesplní požadované podmínky soutěže – zejména nevyhoví pravidlům publikace příspěvků, neuvedou požadované kontaktní údaje, neudělí souhlas se zpracováním osobních údajů, jsou zaměstnanci společnosti Cpress Media a.s. nebo zaměstnanci smluvního partnera vyhlašovatele soutěže.

Účast v soutěži je dobrovolná. Vyhlašovatel si vyhrazuje právo nahradit deklarované výhry výhrami obdobného typu a obdobné hodnoty. Vyhlašovatel má právo po předchozím upozornění měnit pravidla soutěže včetně doby její platnosti či soutěž předčasně ukončit. Výběr výherce je neveřejný a probíhá bez přítomnosti notáře. Proti výsledkům výběru výherců není odvolání. Za výhru nelze obdržet finanční náhradu. Výhry není možné vymáhat právní cestou. Registrací do soutěžního blogu podle instrukcí výše dává účastník vyhlašovateli Souhlas se zpracováním osobních údajů.

Diskuze (1) Další článek: SmartMaps: aktualizované mapové podklady a nová mapa Slovenska

Témata článku: , , , , Filmový festival, Svod, Víkendový pobyt, Luxusní, Originalita, Účastník soutěže, Festivalový pas, Víkend, Cpress, Lux, Závěrečné hodnocení, Voda, MFF, Blog, Služba operátora,