Vytvořte si vlastní wapové stránky zdarma

Pokud ze svého mobilního aparátu čas od času zavítáte na nějaké ty wapové stránky a říkáte si, že by nebylo od věci si podobné mobilní stránky vytvořit, ale nevíte jak na to, přinášíme vám zajímavý tip, který vám tvorbu mobilních stránek maximálně zjednoduší.

Vše se odehrává na webu www.wirenode.com (je zapotřebí zvolit češtinu), jenž je českou web službou určenou pro tvorbu mobilních stránek bez jakéhokoliv poplatku.

Tvorba stránek probíhá formou jednoduchého editoru (pomocí několika technologií včetně AJAX), který vám také umožní vkládání obrázků a několik dalších užitečných funkcí. Na stránky můžete umístit RSS kanál a další různá vyplepšení. Počet takto zřízených wap stránek není omezen a je zcela zdarma.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Celkem si návštěvníci vytvořili již více než 1 800 svých mobilních stránek, což je od listopadu, kdy služba vznikla, celkem slušné číslo. Pro představu, jak takové stránky mohou vypadat, přikládáme několik obrázků. Pokud již s touto službou máte nějaké zkušenosti, můžete se o ně podělit s ostatními čtenáři v diskuzi pod článkem.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Diskuze (7) Další článek: iPhone umí natáčet video v rozlišení 2 Mpx

Témata článku: , , Žďár, Str, Slušné číslo, WAP