Wank-o-meter: pochlub se svým autoerotickým výkonem

Jestli chcete něco dělat, dělejte to pořádně. Přesně tak by mohl znít slogan aplikace Wank-o-meter. Aplikace vám nejenom řekne jak dobří jste a jaké dosahujete efektivity, prozradí vám dokonce i různé doporučení pro rozvoj techniky a její zdokonalení. To vše s jediným cílem, pro příjemnější zážitek v oblasti ...ehm... autoerotiky. 

O čem to vůbec mluvím? O aplikaci, která vám zajistí optimální rytmus vašeho soukromého „potěšení“. Stále není jasno? Zkuste překlad názvu aplikace.

Aplikace využívá gyroskop a akcelerometr, na vás zůstává zajistit připevnění telefonu k ruce, aby bylo měření vašich autoerotických aktivit co možná nejpřesnější. Lepicí páska nebo gumička? To už necháme na vás a jdeme na věc.

1.jpg2.jpg 

Výsledkem celého snažení jsou velmi detailní výkonové statistiky – počet spálených kalorií během výkonu, časomíra, maximální a průměrná síla snažení, počet „úderů“ za minutu a konečně – celková délka všech těchto „úderů“ v metrech. Poslední sledovaný atribut je bezesporu nejdůležitější ze všech. Asi každý z nás bude chtít vědět kdy přesně svými „údery“ objede zeměkouli, nebo třeba kdy dorazí na měsíc (a zpět).

3.jpg4.jpg

Abyste po celou dobu výkonu byli naladěni na tu správnou vlnu, tak je aplikace schona zajistit i přísun libých tónů pro vaše uši. Výběr je opravdu široký, lze se oddávat dlouhotrvajícímu nadšenému aplausu, zvuku hladových zombie, kostelního zvonu, nebo třeba poplachu z televizního seriálu Star Treku. Fantazii a chutím jednotlivců se meze opravdu nekladou.

5zvuky.jpg
Libo hymnu ze Star Treku, nebo obzvláště pikantní bečení ovcí?

Na konci každé akce je váš výkon ohodnocen na stupnici od 1 do 5 a dokonce i popsán slovně. Pakliže napoprvé neuspějete a nezískáte maximální hodnocení, nezoufejte. Cvičení přeci dělá mistry. Jak si na tom jednotlivé národnosti stojí lze vysledovat z následujícího obrázku.

7.jpg

Aplikace je k dispozici pro telefony s Androidem ve verzi 1.6 a vyšší, je zdarma a nalézt jí můžete zde v Android Marketu, nebo prostřednictvím následujícího QR kódu.

qr.png

Diskuze (27) Další článek: Zprávy Živě: Jablečné novinky z Cupertina

Témata článku: , , , , , Celková délka, Aplaus, Výkon, WAN, Jediný cíl, Auto, Star Trek,