Withings Activité: když chytré hodinky dbají na krásu

Hodinky Withings Activité jsou především krásné. Veškeré chytré technologie jsou skryté pod povrchem, ví o nich jen majitel, který ví, kam se dívat.

Většina dnešních chytrých hodinek za svého majitele říkají: „jsem geek“. To mnohým vadí a hledají něco jiného, nenápadnějšího, elegantnějšího. Najít by to mohli v nových hodinkách Withings Activité. Americká firma, francouzský design, švýcarská výroba.

Klepněte pro větší obrázek

Na první pohled jen elegantní rafičkové hodinky, veškerá chytrá technologie je skrytá pohledu. Integrovaný akcelerometr je schopný počítat kroky, běh, ale i plavecká tempa, hlídá spánek a každou tuto činnost je schopný detekovat automaticky. Bluetooth 4.0 zajistí předání veškerých informací do smartphonu (zatím pouze Apple iOS), v aplikaci se dá nastavit třeba budík, který se pak hlásí nejen akusticky, ale i vibracemi. Vidět není ani dotykový displej, který čeká na jednoduché či zdvojení tapnutí, na jejichž základě provádí jednoduché úkoly.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek 
Pro základní přehled o dešní aktivitě nemusíte do smartphonu, samostatné rafička ukazuje procentuální plnění nastaveného denního cíle aktivity.
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek 
Hodinky jsou vodotěsné, ale jestli s nimi chcete často plavat, chtělo by to gumový řemínek, voda kůži nedělá příliš dobře.
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek 
Ukázka obslužné aplikace.

Líbí se vám Activité? Prodávat se začnou v srpnu na Withings.com, a to ve dvou barevných variantách za 320 liber, tedy nemalých 11 000 Kč.

Diskuze (8) Další článek: Microsoft s Androidem nekončí. Nokia X2 oficiálně

Témata článku: , , , , , Hod, Gumový řemínek, Integrovaný akcelerometr, Chytré