Xiaomi otevírá další Mi Store. Slevová smršť tentokrát zasáhne IGY Centrum v Českých Budějovicích

Skvělý značkový smartphone za pětistovku, nebo kvalitní sluchátka za korunu? Zní to jako nesplnitelný sen fanouška moderních technologií, ale ve skutečnosti je to jen zlomek lákadel, která české Xiaomi připravuje k příležitosti otevření značkového obchodu Mi Store v českobudějovickém IGY Centru.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Pro první zákazníky je připraveno 1 250 produktů značky Xiaomi za bombastické ceny. Po celý slavnostní den platí 30% sleva na nezlevněné zboží. Velkým lákadlem je také soutěž o elektrickou koloběžku Mi Electric Scooter, smartphone Xiaomi Redmi Note 5 a fitness náramek Mi Band 2.

Českobudějovický Mi Store bude už 14. prodejnou značky Xiaomi v Česku (mapku najdete zde). V moderním showroomu bude k vidění a vyzkoušení kompletní portfolio produktů od telefonů a příslušenství přes nositelnou elektroniku a chytrou domácnost až po kamery a třeba i elektrickou koloběžku.

Kdy a kde

  • IGY Centrum, Pražská třída 1247/24, České Budějovice
  • 8. prosinec 2018
  • v 7:00 se otevřou brány obchodního centra
  • v 9:00 začne registrace do soutěže
  • v 11:00 proběhne slavnostní otevření Mi Storu
  • v 16:30 budou vyhlášeny výsledky soutěže
  • podrobnosti o akci: www.xiaomi-czech.cz/cb

Velkým lákadlem slavnostního dne bude vystavený smartphone Xiaomi Mi Mix 3, který kompletně odstranil rámečky a roztáhnul displej přes celou čelní stranu. Mi Mix 3 zatím není v ČR oficiálně v prodeji. K vyzkoušení budou i chytré sportovní hodinky Xiaomi Amazfit Verge, patrně jde o jediný kousek v Česku.

Klepněte pro větší obrázek
Další článek: Sony Xperia XZ4 by mohl být ultraštíhlý smartphone s trojitým fotoaparátem