Xiaomi Redmi Note 4 boří rekordy. Prodalo 1 milion kusů za měsíc. I s českým LTE

Reklama 21. března 2017
Samsung Galaxy S8: Nová modla vystupuje z mlhy [megasouhrn]
Nejnovější řada smartphonů Xiaomi se prodává lépe než kdy dříve. Špičkově vybavený Xiaomi Redmi Note 4 si svého majitele najde každé 4 vteřiny a překonal hranici 1 milion prodaných kusů. Nicméně ostatní modely na tom nejsou jinak a třeba Redmi 4A svou agresivní cenovkou zbořil představy o tom, že za vybavený smartphone je nutné platit více než 4 tisíce korun. Oba modely s českým LTE si oblíbili i čeští zákazníci. A vědí proč.

LTE verze telefonů v prodeji v českém obchodě Xiaomimobile.cz

Při pohledu na papírové specifikace, cenu i reálné zkušenosti majitelů je těžké se nákupu smartphonů od Xiaomi ubránit. Menším nedostatkem v očích některých zákazníků byla absence LTE na frekvenci 800 MHz, což se však s novou generací Xiaomi telefonů změnilo. Obchod Xiaomimobile.cz nabízí českým zákazníkům globální verze telefonů s plnou podporou LTE.

Xiaomi Redmi Note 4 - milion prodaných kusů za jeden měsíc

Nový přírůstek oblíbené řady Redmi Note, model Xiaomi Redmi Note 4, se krátce po uvedení na trh stal bestsellerem. Za jeden měsíc se prodalo milion kusů, což znamená, že každé 4 sekundy si takový smartphone našel svého majitele. Tento špičkový přístroj dorazil i do ČR, opět v globální edici s českým LTE.

Xiaomi Redmi Note 4 LTE nabídne luxusní design s celokovovou konstrukcí, ve které je napěchován moderní a výkonný hardware. Osmijádrový procesor Qualcomm Snapdragon 625 doplňuje 5,5” Full HD displej, 3 GB RAM paměti či 32GB vnitřní úložiště s možností rozšíření MicroSD kartou. Zákazníci si pochvalují rovněž baterii s obrovskou kapacitou 4100 mAh, která udrží tak vybavený telefon “při životě” několik dní.

Ve výbavě nechybí ani citlivá čtečka otisků prstů, 13MPx fotoaparát, infraport a DualSIM. To vše za skvělou cenu 5 790 Kč.

Klepněte pro větší obrázek

Koupit Xiaomi Redmi Note 4 LTE

Xiaomi Redmi 4A LTE 32GB - vybavený smartphone za necelé 4 tisíce Kč

Redmi 4A smazává představu, že pod 4 tisíce nelze zakoupit vybavený telefon se sympatickou konstrukcí, rychlým prostředím a plnou podporou LTE. Cena tohoto smartphonu totiž startuje již na agresivní částce 3890 Kč. Protože jste dočetli až sem, prozradíme Vám, že jde o časově omezenou akci, kdy 32GB variantu prodáváme za stejnou cenu jako 16GB verzi.

Xiaomi Redmi 4A je poháněn výkonným procesorem Snapdragon 425, který je doplněn 2GB RAM pamětí, 32GB vnitřním úložištěm a 5” HD IPS displejem. Slot pro dvě SIM karty lze využít pro funkci DualSIM nebo jako rozšíření úložiště o paměťovou kartu MicroSD, čímž získáte až 128 GB dodatečného prostoru. Mile překvapí i 13MPx fotoaparát, infraport a baterie s kapacitou 3120 mAh.

Klepněte pro větší obrázek

Koupit Xiaomi Redmi 4A LTE

Další článek: Samsung Galaxy S8: Nová modla vystupuje z mlhy [megasouhrn]