Začal se prodávat Samsung Galaxy S III Mini s NFC

Na českém trhu se v uplynulých dnech začala prodávat NFC varianta Samsungu Galaxy S III Mini. Ta se vyznačuje zejména výskytem nových barevných variant, o kterých jsme vás na SamsungManii již informovali. Na fotografiích tak můžete vidět srovnání červené a stávající bílé a modré barevné varianty. Dále lze model pořídit ještě v hnědé a černé, výhledově se počítá i se stříbrnou. NFC čipy jsme u řady modelů Samsungu mohli vídat přilepené ze spodní strany bateriového krytu, v případě Galaxy S III Mini (ostatně i u plnohodnotné Galaxy S III) se však vměstnal do baterie. K jeho obsluze slouží čtvrtý kontakt na baterii, který u základní varianty S III Mini zůstal neobsazen.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Porovnání Galaxy S III Mini s NFC a bez. Jediný rozdíl je v kontaktech baterie. Zatímco doposud prodávaná varianta si vystačí se třemi, čtvrtý pin slouží pro komunikaci s NFC, který je vestavěn do baterie.
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Galaxy S III Mini NFC v bílé, červené a modré. Na trhu je ještě k dispozici hnědá a černá. Stříbrná by se měla objevit později. 

Cena Galaxy S III Mini s NFC zůstává stejná jako u varianty bez NFC. Při nákupu si však ověřte, zdali vámi požadovaný model disponuje funkcionalitou NFC.

Za fotografie děkujeme Oldřichu Mládkovi.

Diskuze (16) Další článek: Alcatel One Touch 997D: celkově vyvážený dualSIM [recenze]

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy S III mini, GAL, Mini, Galaxy s, Pro +, Min, Sam, Mini +, Samsun, S III Mini,