Zcela bezdrátová sluchátka Bose přicházejí v limitované fialové edici

Segment zcela bezdrátových sluchátek se utěšeně rozšiřuje a výrobci přicházejí čas od času dokonce s odvážnějšími barvami, než je klasická černá nebo bílá. Bose SoundSport Free jsou mušle určené převážně pro sportování. Nově je budete moci zakoupit i v limitované fialové edici se zajímavým vzorkem. V této barvě bude na našem trhu na přelomu ledna a února dostupných pouze 100 kusů a prodávat se budou za stejnou cenu 5 290 Kč jako ostatní „nelimitované“ barvy (černá, modrá, oranžová).

Parametry sluchátek zůstávají zachovány. Sází hlavně na zvukovou kvalitu a výkon, výdrž a pevné uchycení v uších i při aktivním pohybu. Používají speciální hydrofobní membrány, které propouští zvuk v celém frekvenčním pásmu, ale brání proniknutí vody nebo potu k reproduktorům. Vyhovují tak stupni krytí odpovídajícímu postříkání vodou IPx4.

Baterie na jedno nabití vydrží až 5 hodin přehrávání hudby, což je u zcela bezdrátových sluchátek zatím nadprůměr. Součástí balení je pouzdro, ze kterého se sluchátka dokážou nabít ještě dvakrát do plné kapacity. Tento proces zabere 2 hodiny. Sluchátka se připojují k telefonu pomocí Bluetooth a obsluha jejich nastavení (např. ekvalizér) probíhá pomocí bezplatné aplikace Bose Connect na Androidnebo iOS.

Diskuze (2) Další článek: Coolpad chce být výrobcem rodinné elektroniky. Začíná s hodinkami pro děti

Témata článku: , , , , , , , , Barva, Přehrávání hudby, Bezdrátová, Sluchátko, Zvuková kvalita, SoundSport free, Edice, Plná kapacita, Sportování, Stejná cena, F +, Dostupný kus, Aktivní pohyb, EDI, Frekvenční pásmo,