Marketingová kampaň

Přečtěte si o tématu Marketingová kampaň. Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam článků souvisejících s tématem Marketingová kampaň, které hledáte. Najdete zde články, fotografie i videa k tématu Marketingová kampaň.
Celebrity zkouší nové triky. Fanouškům posílají své telefonní číslo pro bližší kontakt, je to ale jen marketing | Zdroj: Dua Lipa

Celebrity zkouší nové triky. Fanouškům posílají své telefonní číslo pro bližší kontakt, je to ale jen marketing

** Celebrity zkouší zvýšit zájem o své profily na sociálních sítích ** Slibují bližší kontakt a navrch přidají své osobní telefonní číslo ** Je to však jen podvrh, resp. nedílná součást marketingové kampaně

Martin Chroust|3

Celebrity
Alibaba testuje drony. Bezpilotní stroje v Číně rozvážejí čaj

Alibaba testuje drony. Bezpilotní stroje v Číně rozvážejí čaj

Čínská internetová společnost Alibaba zavedla do své distribuce drony. V městech Peking, Šanghaj a Kanton (Kuang-Čou) pomocí bezpilotních modelů testuje distribuci zásilek s čajem. Jde o první případ, kdy drony pracují v hustě obydlených oblastech.

Radek Pavlovič, |4

Samsung SGH-M300: Není to hračka (test)

Samsung SGH-M300: Není to hračka (test)

Drobné véčko se dvěma displeji a příjemným designem má své mouchy, ale také nesporné výhody a skvělou cenu.

Ján Trangel, |16

Ti nejlepší z nejlepších: ceny asociace GSM uděleny

Ti nejlepší z nejlepších: ceny asociace GSM uděleny

Tak jako každým rokem, tak i letošní setkání Asociace GSM operátorů ve francouzském Cannes s sebou přineslo udílení prestižních cen GSM Awards. Chcete vědět, který operátor na světě má nejlepší služby nebo který je nejinovativnější? To se dozvíte právě v našem článku.

Martin Zikmund|3