Nejmenší podrobnost

Přečtěte si o tématu Nejmenší podrobnost. Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam článků souvisejících s tématem Nejmenší podrobnost, které hledáte. Najdete zde články, fotografie i videa k tématu Nejmenší podrobnost.
Tahle baterie udrží dvojnásobek energie. Revoluci čekejte v únoru 2017

Tahle baterie udrží dvojnásobek energie. Revoluci čekejte v únoru 2017

** Solid Energy Systems slibuje dvojnásobnou energetickou hustotu ** K výrobě poslouží stávající linky, cena by neměla být závratná ** Technologie je hotová, první drone přijde letos, první mobil v únoru

Filip Kůžel|30

Technologie
Sagem myX-8: elegantně zabalený špičkový displej  (test)

Sagem myX-8: elegantně zabalený špičkový displej (test)

Mobilní telefon Sagem myX-8 nabízí moderní, atraktivní design, bohatou výbavu a nadstandardní multimediální zázemí. Může se také pyšnit brilantním displejem, který nenajde mnoho konkurentů. A navíc má Bluetooth, MP3, paměťovou kartu...

Roman Krejča|48

Siemens M65: obří uživatelské zkušenosti

Siemens M65: obří uživatelské zkušenosti

Když jsme pro vás připravovali recenzi Siemensu M65, slíbili jsme, že se na tento odolný telefon znovu podíváme po delších zkušenostech. Sliby plníme, a tak si nyní můžete přečíst článek o našich zážitcích s finální verzí neobvyklého mobilu, který je určen k drsnému zacházení.

Pavel Tomek|95

Dnes vycházejí červnové Mobility s Užitečným cédéčkem

Dnes vycházejí červnové Mobility s Užitečným cédéčkem

Dnes se na stáncích objeví červnové číslo časopisu Mobility. Najdete v něm praktický článek o roamingu, srovnání nejlevnějších telefonů, recenze několika mobilů a řadu dalších článků. Navíc jsme k Mobilitám už tradičně připravili cédéčko.

Marek Lutonský|54